Не на последно място може да се постави и доброжелателното отношение на бялата раса (Б-169) към земните жители. Така, форсирайки програмата "Аполо", след кацането на кораба "Аполо-11" на повърхността на Луната на 20 юли 1969г. контактът е бил осъществен от американските власти. Ето как е протекъл той: На около четвърт път до Луната три кораба на бялата раса от Б-169 приближили "Аполо-11" на разстояние около 4 мили. Астронавтите ги фотогрфирали и уведомили базата в Хюстън. В навечерието на историческото приземяване на Луната. когато модулът на космическия апарат се снижавал да кацне до кратер на Лунната повърхност, следващите го три кораба се разположили на ръба на същия кратер, на разстояние около 300 м. Тяхното кацане било фотографирано от Едуин Олдрин. Корабите имали диаметър около 60 м и 8 м височина.
Неслучайно при кацането Армстронг възкликва: "Тук има огромни обекти, сър! О, Боже! Стоят от другата страна на кратера и ни наблюдават." По програма американският астронавт е трябвало да излезе на десетия час след кацането на модула "Eagle", но той получава нареждане от центъра за управление на полета в Хюстън да излезе и да стъпи на лунната повърхност още на петия час. Така на 21 юли 1969г. в 02.56.20 часа по Гринуич Нил Армстронг осъществява историческата първа стъпка на човек на лунната повърхност. Малко по-късно Олдрин излиза извън лунния модул. Двамата с Армстронг монтират лунна сеизмична станция на 68 м от кацналия кораб, а след това и лазерен отражател.
Според някои непотвърдени официално сведения малко по-късно няколко извънземни представители на цивилизацията Б-169, облечени в скафандри, излизат от чуждо- планетните кораби. Те поканват американските астронавти да посетят един от техните кораби. Така на 21 юли 1969г. в 03.35 часа по Гринуич първият контакт бил осъществен. Срещата е продължила 69 мин. от общо 151 мин. прекарани от Армстронг извън "Eagle". Трябва да се отбележи, че за нея американското правителство се е било подготвило отдавна. За това говори фактът, че при кацането на Луната Армстронг и Олдрин оставят силиконов контейнер, поръчан преди началото на полета, в който имало посребрена лента с електронен запис, съдържащ следното: поздравления от президентите на 74 държави на Земята, съставено на 24 езика; извадка от конституцията на САЩ, отнасяща се за въздушната и космическа навигация, подписана през 1958г. от президента Айзенхауер.
По публикувани материали при първоначалните преговори между американците и Б-169- най-близка до човешкия вид, последните предложили да изгонят сивите хуманоиди от планетата ни. Предложението не било прието, тъй като това би довело до голяма война между сивата и бялата раса с непредсказуеми за човечеството последици. Някои сведения показват, че при контактите си с представителите на тази цивилизация действията на американското правителство ревностно били следени от сивите хуманоиди. Неслучайно американските космонавти при изпълнение на мисията "Аполо" се страхували от враждебни действия спрямо тях от страна на корабите на сивата раса, които ги следели. Според публикувани материали освен с представителите на двете най-посещаващи ни цивилизации (50% от посещенията на НЛО дължим на сивите хуманоиди а над 30% на хуманоидите приличащи на хората) управляващите среди на САЩ са се опитали да установят отношения и с останалите "гости" на нашата планета.
За целта през 1974г. в САЩ била създадена станция за следене и примамване на НЛО. Тя представлявала система от 100 прожектора с мощност по 1 000 000 вата всеки, които били фокусирани в определена точка в небето, създавайки в нея ярко светлинно кълбо. Тъй като НЛО винаги са проявявали голям интерес към всякакви енергетични и природни аномалии, реакцията не закъсняла. Съвсем скоро след пускането и в действие станцията била посетена от няколко НЛО, които долетели със скорост 16 000 км/ч. За съжаление корабите на третия най-често посещаващ ни вид хуманоиди, а именно на двуметровите същества (10% от посещенията на НЛО дължим на тях) не проявили особен интерес към поканата за контакт. След като два от техните кораби направили два кръга над споменатата станция, отлетели със същата скорост, с която били дошли. Съществуват сведения, че цивилизацията на двуметровите гиганти се придържа към политика на минимална намеса в развитието на човека. Нещо повече, известни са данни, че те са против тоталната намеса на сивите хуманоиди в това развитие.
Конфликти и договорености на Земята с извънземни ЧАСТ 6!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Конфликти и договорености на Земята с извънземни ЧАСТ 6!
.. много е интересно съчетанието на темата за извънземните и бг футбола .... особено на този в Б група .... придава особено очарование на форума 

- Gonzo0009
- Контакти:
"Тук има огромни обекти, сър! О, Боже! Стоят от другата страна на кратера и ни наблюдават." - ЛОЛ

moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
сър в бръкнаха ми в гащите и вече 2 лунни часа си играят с паламарката ми !
какви са тия бози бе приятел в 7дни спорт да бях чел немаше такива глупости да прочета

На мен знаете ли какво най-много ми харесва в тези 'теории'?
Че извънземните неизбежно са хуманоиди, че дори и приличащи на хората има. Колко удобно.
Че извънземните неизбежно са хуманоиди, че дори и приличащи на хората има. Колко удобно.
ако имаше извънземни вече да са кацнали ... от толкова години съществува земята и ако е имало нло и тем подобни хуманоиди и пищововиди да са кацнали вече . тоя видял чиния оня видял дърво с хуманоидни мушмули и така от хиляда години . въобще не вярвам в такива работи и не гледам подобни филми 

Аз съм извънземно питайте мене по въпроса!Няма нужда от 6 теми . 

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Според мен Батков се е договорил с извънземните за двете загуби на ЦСКА и хикса срещу Видима-Раковски. Освен това тревното покритие на "Армията" вече е полигон и там кацат чиниите. Лицензът пък е капариран от извънземен отбор от планетата Татуин, която ще се включи в "А" група от 21 декември, 2012-а година. Само не знам какво е дал в замяна, защото това вече е от "синята кухня". Информацията е 100% и идва от сигурен източник, който пожела анонимност. Все пак ще ви издам инициалите му - Г.А.
Пише се Левски, чете се Любов.
- JackPackage
- Контакти:
А от своя страна китайците общуват с крайно лявата извънземна организация "Анти-блеки 147" както и с друга лява организация "Йелоу пауър 3000" и подготвят война срещу сивите и белите раси извънземни, които си сътрудничат със САЩ
А пък Северна Корея правят оръжия за завладяване на цялата галактика
П.П.: Не казвам че сме сами, ама чак такива подробности за контактите ни с извънземни раси

А пък Северна Корея правят оръжия за завладяване на цялата галактика

П.П.: Не казвам че сме сами, ама чак такива подробности за контактите ни с извънземни раси

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
pens написа:Според мен Батков се е договорил с извънземните за двете загуби на ЦСКА и хикса срещу Видима-Раковски. Освен това тревното покритие на "Армията" вече е полигон и там кацат чиниите. Лицензът пък е капариран от извънземен отбор от планетата Татуин, която ще се включи в "А" група от 21 декември, 2012-а година. Само не знам какво е дал в замяна, защото това вече е от "синята кухня". Информацията е 100% и идва от сигурен източник, който пожела анонимност. Все пак ще ви издам инициалите му - Г.А.
СУПЕР