гн.Томислав Русев ЗАЩО?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gekobg
Контакти:

гн.Томислав Русев ЗАЩО?

Мнениеот gekobg » 13 ное 2008 17:53

Защо гн.Русев с такава злоба говори за ЦСКА и всичко свързано с нащият любим отбор.
Когато се говори за ЦСКА "лупи" "чичо Митко Пенев" а за Левски "гн.Батков" "гн.Емил Велев"
Струва си да да поговорим по тази тема,защото той обсъжда всичко и всеки и то с един менторски тон,а никой не казва на какво ниво се представя той.

Потребителски аватар
mimo

Re: гн.Томислав Русев ЗАЩО?

Мнениеот mimo » 13 ное 2008 17:58

Ми и ти обсъждай бре :D

Rivaldo
Контакти:

Мнениеот Rivaldo » 13 ное 2008 18:01

Нещо си объркал, не съм го чул да казва никога г-н Емил Велев, а му вика Кокала, а на Пенев не виждам нищо лошо да му вика чичо Митко, по-добре звучи от стратега от Мировяне. Лупи вън от ЦСКА!

tsetsod
Контакти:

Мнениеот tsetsod » 13 ное 2008 18:03

Мисля, че този господинчо дори понякога прекалява с прикаските си за ЦСКА,
а злобата му идва от там че е с рога, ако не вярвате питайте жена муhttp://forum.gong.bg/cska/posting.php?mode=reply&f=2&t=5687#
:Dcska/posting.php?mode=reply&f=2&t=5687#
:mrgreen:

RedMilano
Контакти:

Мнениеот RedMilano » 13 ное 2008 18:12

Определено съм съгласен с мнението,че Гонг като медия се влияе от фенски страсти. Новините като цяло са обективни,не се пускат клюки като при балоните например,но коментарите са все едно са дали микрофон на онзи ненормалник голди джапанката...особено след мача ЦСКА-л****и,това беше под всякаква критика....

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 13 ное 2008 18:23

gekobg написа:Защо гн.Русев с такава злоба говори за ЦСКА и всичко свързано с нащият любим отбор.
Когато се говори за ЦСКА "лупи" "чичо Митко Пенев" а за Левски "гн.Батков" "гн.Емил Велев"
Струва си да да поговорим по тази тема,защото той обсъжда всичко и всеки и то с един менторски тон,а никой не казва на какво ниво се представя той.

Леле, ама вас, пичове, параноята съвсем ви е завладяла. Значи, когато Г. А сере по Левски, не е проблем никакъв, но когато Русев каже Чичо Митко Пенев, това е края на света. Карайте я по-спокойно

Потребителски аватар
myrti
Контакти:

Мнениеот myrti » 13 ное 2008 18:32

според мен ТОМЕТО е най-добрия и в това няма спор . Обективен е не знам от какво се оплаквате , а нали и вие си имате Н.Александров

Цесекар
Контакти:

Мнениеот Цесекар » 13 ное 2008 18:35

Риторичен въпрос. Конкретно в случая лицето Русев е много разтроен от "подвизите" на любимия му отбор. Общо взето няма място,на което да не са се изложили (използвам най-меката дума) в последно време. Като погледнем с какво разполага ЦСКА и какви бяха очакванията за представянето на отбора в сравнение със суперселекцията на Л***** , в която по тяхните думи играят едва ли най-добрите играчина източна Европа и северна Африка.
Така е. Просто в каквото и състояние да е ЦСКА си остава емблемата на България. Л***** винаги ще бъдат втория отбор.Няма как де не си загуби нервите и ума.Въпреки, че като се замисля, щом е л*****р той отдавна си си си загубил ума.

kkatan

Мнениеот kkatan » 13 ное 2008 18:46

прав си цесекар, когато имаш рогца.... това е за цял живот. но в Гонг прекаляват, ама сме им свикнали ... като нямат конкуренция ,така ще е..

Потребителски аватар
rostheboss
Контакти:

Мнениеот rostheboss » 13 ное 2008 18:47

Томислав никога не може да е обективен,защото е болен левскар.Когато го гониха при БНТ да го бият,на другия ден посвети цяло предаване на самия себе си.Не знам някой дали си спомня колко глупости изговори Русев тогава.Най-безобидното беше , че прокле в ефир тези фенове никога да нямат деца и от пишките им да тече незнам си какво...Голяма злоба , голямо нещо . Колкото до Ники Александров , той е сам срещу всички в радио Говедарик.
Изображение

Върни се в “ЦСКА”