Спортно сайтче
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- lastsentinel
- Контакти:
Спортно сайтче
Добър ден. С няколко приятели решихме да пуснем спортен сайт. В него ще има livescore, ще има линкове за гледане на предстоящите мачове, спортни новини и т.н. Няма да кажа как се казва сайта, за да не правя реклама. Идеята ми е ако има сериозни хора, които имат свободно време и имат желание да бъдат автори в нашия сайт са добре дошли. Който има желание нека ми прати ЛС с неговия скайп и аз ще се свържа с него. 

Re: Спортно сайтче
lastsentinel написа:Добър ден. С няколко приятели решихме да пуснем спортен сайт. В него ще има livescore, ще има линкове за гледане на предстоящите мачове, спортни новини и т.н. Няма да кажа как се казва сайта, за да не правя реклама. Идеята ми е ако има сериозни хора, които имат свободно време и имат желание да бъдат автори в нашия сайт са добре дошли. Който има желание нека ми прати ЛС с неговия скайп и аз ще се свържа с него.
Браво!!! Дано успеете.Само ви моля да няма лъжи и жълти новини.
- lastsentinel
- Контакти:
Няма да има. Най-вече го правим за да предоставяме линкове за мачовете на потребителите в интернет 

- Leooo
- Контакти:
Това е лъжа.Когато цъкнеш на въпросният сайт се появява това:
Атакуващите страници се опитват да инсталират програми, които крадат лична информация, повреждат компютъра ви или го използват за атака на други компютри.
Някои от тези страници го правят съзнателно, но много са просто жертва и собствениците им не знаят нищо за това.

Атакуващите страници се опитват да инсталират програми, които крадат лична информация, повреждат компютъра ви или го използват за атака на други компютри.
Някои от тези страници го правят съзнателно, но много са просто жертва и собствениците им не знаят нищо за това.

- lastsentinel
- Контакти:
Имаме лек проблем с домейна.... Няма никакви вируси... Просто се натиска продължи и се влиза в сайта.
Да бе точно така е даваш продължи и ти изнасят пс-то, утре ако някои чукне на вратата не се чуди защо 
ПС: Приятел тва с домейна малко бяга от това което илизало като отвориш сайта, ама ако все пак това е вярно едно голямо браво искам да ви кажа колеги.
ПС 2: И аз имам спортен сайт (няма да казвам името да не е спам, на 7 месеца сме вече де)

ПС: Приятел тва с домейна малко бяга от това което илизало като отвориш сайта, ама ако все пак това е вярно едно голямо браво искам да ви кажа колеги.
ПС 2: И аз имам спортен сайт (няма да казвам името да не е спам, на 7 месеца сме вече де)

lastsentinel написа:Имаме лек проблем с домейна.... Няма никакви вируси... Просто се натиска продължи и се влиза в сайта.
Друг ви е проблема...
Прати и на мен едно линкче.
Нещо ново, нещо старо и магията е готова - Аванта Клуб
- lastsentinel
- Контакти:
Сайта вече работи на пълни обороти и е премахнат проблема при влизане
Търсим автори

Търсим автори