Чавдаров
3.
Божилов
22.
Еспозито
6.
Акуаро
20.
Бонев
8.
К.Янев
29.
Нелсон
10.
Руи Мигел
11.
Радулович
9.
Саидходжа
16.
Тибони
Резерви:
19.
Попов
27.
Вл.Иванов
30.
Маликапов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
hristov25 написа:До колкото знам го привлякохме в ЦСКА и ще играе при юношите. Докато набере опит и е готов за първия отбор.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:hristov25 написа:До колкото знам го привлякохме в ЦСКА и ще играе при юношите. Докато набере опит и е готов за първия отбор.
Точно така! Дори пускахме разни видеа с негови красиви голове. Дано да стане класен футболист и най-важното да вкарва голове. Но мисля че все още няма навършени 18 год.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта