Гара Дембеле по най-бързия начин в националния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koko28
Контакти:

Гара Дембеле по най-бързия начин в националния

Мнениеот koko28 » 10 авг 2010 13:26

Колкото се може по-скоро е необходимо да му се издава паспорт и да играе за националния,докато не са го викнали французите,нападател с такъв голов нюх не имало скоро в България!

Parmalat

Re: Гара Дембеле по най-бързия начин в националния

Мнениеот Parmalat » 10 авг 2010 13:32

Трябва да играе минимум 5 години в Бългрия за да има БГ гражданство.Ако изключим тази остават 3,5 още за да получи Българско гражданство.Което значи ,че ще е на 27 години ако получи токова,но ме съмнява ,че още другия сезон си заминава от България в посока Запад.Мисля си обаче,че може да го видим в националния отбор на Мали. :)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

DidoManUtd
Контакти:

Мнениеот DidoManUtd » 10 авг 2010 13:33

Аз и в парламента го виждам скоро, а като стане на 40 и за президент става. Сега сериозно , стига сте се напъвали с националния след два-три добри мача, достатъчно чужденци се упражниха там.

falcon

Мнениеот falcon » 10 авг 2010 13:34

koko28 написа:Колкото се може по-скоро е необходимо да му се издава паспорт и да играе за националния,докато не са го викнали французите,нападател с такъв голов нюх не имало скоро в България!

:lol: :lol: :lol: :lol: Да и след като стане национал на Франция ще го вземат в Барселона, като го разменят за Ибрахимович и Вия + 100 милиона евро. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 10 авг 2010 13:37

В националния отбор по бране на банани ли?

Потребителски аватар
koko28
Контакти:

Мнениеот koko28 » 10 авг 2010 13:39

Parmalat написа:Трябва да играе минимум 5 години в Бългрия за да има БГ гражданство.Ако изключим тази остават 3,5 още за да получи Българско гражданство.Което значи ,че ще е на 27 години ако получи токова,но ме съмнява ,че още другия сезон си заминава от България в посока Запад.Мисля си обаче,че може да го видим в националния отбор на Мали. :)

Това за годините не мисля че си прав,винаги има изключения,да не би Томашич да е бил 5 години в БГ за да играе за национала?

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 10 авг 2010 13:39

Аз не искам французин в отбора. Направо може да го метнем за кмет на София.

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 10 авг 2010 13:42

baltimore написа:Аз не искам французин в отбора. Направо може да го метнем за кмет на София.

А България на Европейско искаш ли ? :)

Потребителски аватар
RudeDude
Контакти:

Мнениеот RudeDude » 10 авг 2010 13:46

Как можете да желаете човек от друга националност да играе за БЪЛГАРИЯ??? Имало е такива футболисти разбира се, но тук не става въпрос затова колко е добър даден играч, става въпрост за чест, обич към родината и патриотизъм. Неща които нито един чужденец няма към чужда държава!

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 10 авг 2010 13:47

Parmalat написа:Трябва да играе минимум 5 години в Бългрия за да има БГ гражданство.Ако изключим тази остават 3,5 още за да получи Българско гражданство.Което значи ,че ще е на 27 години ако получи токова,но ме съмнява ,че още другия сезон си заминава от България в посока Запад.Мисля си обаче,че може да го видим в националния отбор на Мали. :)

Това не е вярно, още утре ще могат да изкарат паспорт, ако искат да го използват в националния отбор, той е спортист, тоест ще придобие българско гражданство по облекчен ред, нито трябва да е пребивавл 5 години в България, нито до говори български, нито нищо...

Върни се в “Национален отбор”