Гара Дембеле по най-бързия начин в националния
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Гара Дембеле по най-бързия начин в националния
Колкото се може по-скоро е необходимо да му се издава паспорт и да играе за националния,докато не са го викнали французите,нападател с такъв голов нюх не имало скоро в България!
Re: Гара Дембеле по най-бързия начин в националния
Трябва да играе минимум 5 години в Бългрия за да има БГ гражданство.Ако изключим тази остават 3,5 още за да получи Българско гражданство.Което значи ,че ще е на 27 години ако получи токова,но ме съмнява ,че още другия сезон си заминава от България в посока Запад.Мисля си обаче,че може да го видим в националния отбор на Мали. 

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
-
- Контакти:
Аз и в парламента го виждам скоро, а като стане на 40 и за президент става. Сега сериозно , стига сте се напъвали с националния след два-три добри мача, достатъчно чужденци се упражниха там.
koko28 написа:Колкото се може по-скоро е необходимо да му се издава паспорт и да играе за националния,докато не са го викнали французите,нападател с такъв голов нюх не имало скоро в България!

В националния отбор по бране на банани ли?
Parmalat написа:Трябва да играе минимум 5 години в Бългрия за да има БГ гражданство.Ако изключим тази остават 3,5 още за да получи Българско гражданство.Което значи ,че ще е на 27 години ако получи токова,но ме съмнява ,че още другия сезон си заминава от България в посока Запад.Мисля си обаче,че може да го видим в националния отбор на Мали.
Това за годините не мисля че си прав,винаги има изключения,да не би Томашич да е бил 5 години в БГ за да играе за национала?
Аз не искам французин в отбора. Направо може да го метнем за кмет на София.
baltimore написа:Аз не искам французин в отбора. Направо може да го метнем за кмет на София.
А България на Европейско искаш ли ?

Как можете да желаете човек от друга националност да играе за БЪЛГАРИЯ??? Имало е такива футболисти разбира се, но тук не става въпрос затова колко е добър даден играч, става въпрост за чест, обич към родината и патриотизъм. Неща които нито един чужденец няма към чужда държава!
Parmalat написа:Трябва да играе минимум 5 години в Бългрия за да има БГ гражданство.Ако изключим тази остават 3,5 още за да получи Българско гражданство.Което значи ,че ще е на 27 години ако получи токова,но ме съмнява ,че още другия сезон си заминава от България в посока Запад.Мисля си обаче,че може да го видим в националния отбор на Мали.
Това не е вярно, още утре ще могат да изкарат паспорт, ако искат да го използват в националния отбор, той е спортист, тоест ще придобие българско гражданство по облекчен ред, нито трябва да е пребивавл 5 години в България, нито до говори български, нито нищо...