Зрителите остават без нито един мач от Европа в националния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
messi1990
Контакти:

Зрителите остават без нито един мач от Европа в националния

Мнениеот messi1990 » 20 юли 2010 11:17

Българските фенове на футбола няма да могат да гледат в национален ефир нито един от предстоящите мачове от европейските клубни турнири, стана ясно днес. Това се разбра, след като цифровата телевизия ТВ+ купи правата за излъчване на реваншите между Литекс-Рудар и Левски-Дъндок, както и целият пакет от четирите първи сблъсъка на родните представители в Шампионската лига и Лига Европа идната седмица.

Така двубоите на Литекс, Левски, ЦСКА и Берое в европейските клубни турнири ще бъдат излъчвани само за зрителите на цифровата телевизия, която се предава от "Булсатком". Както е известно, за всички срещи от ЕКТ имаше сериозно наддаване между няколко национални и цифрови телевизии, като в крайна сметка най-добрата оферта е дошла от ТВ+.

:( :(
САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Зрителите остават без нито един мач от Европа в националния

Мнениеот storm » 20 юли 2010 11:21

Много кофти . Дано поне пускат ТВ+ онлайн ,че не ми се мисли .
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
stifler
Контакти:

Мнениеот stifler » 20 юли 2010 11:21

Направо страхотно.Надявам се отборите ни ако се класират в групите поне тях мачове да дават по националните телевизии.Ще им се невиди и хаярите,докъде стигнахме, остава и мачовете на националния ни отбор там да дават . :evil: :evil: :evil: :evil:
‎"Някои хора вярват че футболът е въпрос на живот и смърт. Много съм разочарован от това твърдение. Мога да ви уверя че е много, много по-важно от това."
[offtopic][/offtopic]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/Vw72B.jpg:[/wrapimg]

Потребителски аватар
Gutev
Контакти:

Мнениеот Gutev » 20 юли 2010 11:22

Нямам думи, направо им дайте в пакет и цялата А група, измекяри с измекяри, само парите си гледат.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 20 юли 2010 11:24

Не ви ли омръзна всеки ден едно и също :?:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 20 юли 2010 11:25

И ако се интересувахте от футбол наистина щяхте да знаете, че БНТ и Про бг излъчват срещите в груповата фаза

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 20 юли 2010 11:27

за всички колеги тука от форума предлагам да загърбим клубните пристрастия и да направим 1 тема в която да пускаме линкове със стрийм от нета.

Аз лично следя 1 сайт gledaisport.com там има по няколко линка дори от мач ;) надявам се да пуснат линк към Рудар-Литекс,че нямам Булсатком :P
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 20 юли 2010 11:31

Само, че пускайте стриймовете малко преди мача, защото онези чичковци следят със 100% какво става и могат да го спрат

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 20 юли 2010 11:33

eelche написа:за всички колеги тука от форума предлагам да загърбим клубните пристрастия и да направим 1 тема в която да пускаме линкове със стрийм от нета.

Аз лично следя 1 сайт gledaisport.com там има по няколко линка дори от мач ;) надявам се да пуснат линк към Рудар-Литекс,че нямам Булсатком :P

Вчера ти дадох пример за уреден мач, за който си признава Божидар Искренов между ПФК Ботев Пд и ПФК Левски 2:2, но изчезна някъде.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 20 юли 2010 11:35

pomiqrat написа:
eelche написа:за всички колеги тука от форума предлагам да загърбим клубните пристрастия и да направим 1 тема в която да пускаме линкове със стрийм от нета.

Вчера ти дадох пример за уреден мач, за който си признава Божидар Искренов между ПФК Ботев Пд и ПФК Левски 2:2, но изчезна някъде.

тия спорове друг път в друга тема,че ще ми закрият профила тук :roll:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Върни се в “Футбол - Свят”