Играчите ли са виновни?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
george_89
Контакти:

Играчите ли са виновни?

Мнениеот george_89 » 30 юни 2010 00:05

Гледам аз световното, гледам изненадите, които бяха една след друга в групите и започнах да си мисля. Отбори като Словения, Словакия, Корея, Япония, Парагвай, та ако искаш и Нова Зеландия и Австралия и още ... ако тръгна да изброявам... хората без кой знае какви индивидуалности като играчи, отидоха представиха се достойно, някой даже минаха груповата фаза - доволно. Започнах да си мисля за нашия отбор - абе постоянно ни набиват в главите, че сме нямали играчи - е добре гореспоменатите отбори по - добри индивидуалности ли имат от нас ? Сетих се и в коя група бяхме в квалификациите - Италия и Ейре пред нас - Италианците - мнението за тях - собствените им медии го изказаха красноречиво, но за нас беше грандиозен успех, че направих равен в София с тях ... а те горките с 2 точици останаха, Ейре - вярно съдията ги поряза но ... срещу франция, която беше от малкото по - големи разочарования от Италия ... и с помоща на съдията, ако бяха толкова класен отбор Ейре ... пак щяха да продължат. Стигаме до последните "супер успешни" контроли - Белгия - 1 17 годишен ни разби, ЮАР - хората се чудеха как така отиваме да играйм контрола апазим резултат - както се видя и ЮАР не блестяха с нищо на световното ... е тогава къде сме ние, само играчите ли са виновни или има още нещо, кога нашите хора от БФС, ще си извадят главите от пясъка, и ще погледнат кой води повечето така наречени "отборчета" , които нямаха кой знае какви индивидуланости, но постигнаха нелоши резултати на световното? Или всичко е било случайност?

P.S. Страх ме е да си помисля как ще се оправдаваме при евентуални загуби от "страшилището" Англия, което мина с клизма групите и получи 4 - ка от германците ...

Потребителски аватар
ibrahim_galatasaray
Контакти:

Re: Играчите ли са виновни?

Мнениеот ibrahim_galatasaray » 30 юни 2010 00:19

А съвсем случайно да си обръщал внимание на личноста Барбатов преди да отиде в Ман Ю и след това.Какво ще кажеш за високомерното му държание спрямо когото и да е било.А и е толкова нагъл да идва в България и да ни казва да му се обадим да ни оправи футбола.Стига ве мен.Мен всеки път ме боли че не сме на големи форуми.Зяпам си мачове и се чудя кого да подкрепям.Не за друго а за да не гася тв.Вземат чували с пари а дори не изпотяват Националната фланелка.Болна тема ве мен.Нямаше ли си друга работа.

Потребителски аватар
komi
Контакти:

Мнениеот komi » 30 юни 2010 00:23

А ве мен, Бербатов се отказа. Знаи сега мачкаме.

Потребителски аватар
george_89
Контакти:

Мнениеот george_89 » 30 юни 2010 00:26

komi написа:А ве мен, Бербатов се отказа. Знаи сега мачкаме.

Бербатов, та Бербатов, като се отказа от нациоаналния, последните 2 контроли нещо да се промени? Най - лесно е всички камъни да се изсипят в градината на Бербатов. Той е 1 - отбора се състои от 11 човека.

ZeuS
Контакти:

Мнениеот ZeuS » 30 юни 2010 00:31

Вината е всеобща. Ръководители отдавна си гледат собствените интереси , а не тези на националния отбор. Без нормално ръководство и добър треньор , няма да стане.

ZeuS
Контакти:

Мнениеот ZeuS » 30 юни 2010 00:36

Бербатов е голмайстор за всички времена на националния отбор. Бербатов е направил два пъти повече за този отбор в сравнение с всички останали , откакто се състезава активно в него. За кое по-точно е виновен Бербатов? Може би липсата на материална база , школи , ръководители , добри треньори? Някога дали ще пораснете достатъчно за да разберете как стават нещата в истинския свят или ще си карате по българската цял живот?

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 30 юни 2010 00:39

george, виждам си нов тука. Такива теми колко сме дъвкали. Ясна е работата. БФС работи СРЕЩУ българския футбол и В ПОЛЗА НА мениджърите кражащи около него. "мъри" е пионка. Темата е изчерпана.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 30 юни 2010 00:40

ZeuS написа:Бербатов е голмайстор за всички времена на националния отбор. Бербатов е направил два пъти повече за този отбор в сравнение с всички останали , откакто се състезава активно в него. За кое по-точно е виновен Бербатов? Може би липсата на материална база , школи , ръководители , добри треньори? Някога дали ще пораснете достатъчно за да разберете как стават нещата в истинския свят или ще си карате по българската цял живот?

Бербатов не е виновен за тези неща които изброи, но ти май не си достатъчно пораснал да разбираш от футбол.
YA GUNNERS YA

ZeuS
Контакти:

Мнениеот ZeuS » 30 юни 2010 00:42

crap написа:
ZeuS написа:Бербатов е голмайстор за всички времена на националния отбор. Бербатов е направил два пъти повече за този отбор в сравнение с всички останали , откакто се състезава активно в него. За кое по-точно е виновен Бербатов? Може би липсата на материална база , школи , ръководители , добри треньори? Някога дали ще пораснете достатъчно за да разберете как стават нещата в истинския свят или ще си карате по българската цял живот?

Бербатов не е виновен за тези неща които изброи, но ти май не си достатъчно пораснал да разбираш от футбол.

Я ми обясни , че ми стана интересно. Ти предполагам разбираш повече за футбола от Бербатов , Сър Алекс и така нататъка.

Потребителски аватар
george_89
Контакти:

Мнениеот george_89 » 30 юни 2010 00:44

crap написа:george, виждам си нов тука. Такива теми колко сме дъвкали. Ясна е работата. БФС работи СРЕЩУ българския футбол и В ПОЛЗА НА мениджърите кражащи около него. "мъри" е пионка. Темата е изчерпана.

Това, че си направих отскоро регистрация, не означава, че не следя сайта от повече от година и респективно форума ... просто досега ни набиваха 1 и също как нямало играчи, как незнам си какво, а на това свеотвно и резултатите, които се получиха определено отварят темата ...

Върни се в “Национален отбор”