Сблъсък на два играещи прагматичен,но правилен тактически футбол.Алжир постигнаха своята "победа" с равенството срещу Англия.САЩ едва ли ще играят за Х,чакайки добър развой на Англия-Словения.
Борбата смятам ще се реши във въздушните единоборства и задължително срещата не е Х.Като на по опитен и амбициран(след откраднатата победа на Словения)отбор давам предимството на САЩ- победа 1-0 или 2-1
САЩ-Алжир
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
- cska_liverpool
- Контакти:
- vladitol
- Контакти:
Re: САЩ-Алжир
[offtopic]Защо винаги слагаш цвят на шрифта
[/offtopic]

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- merdanski
- Контакти:
vladitol написа:[offtopic]Защо винаги слагаш цвят на шрифта[/offtopic]
[offtopic]Запазена марка

- emi_loko_plovdiv_usa
- Контакти:
cska_liverpool написа:Ще стискам палци за Алжир
Алжир са добри но САЩ са по-добри и ще смачкат Алжир
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
- bekono
- Контакти:
САЩ няма да изтърве победата - 2:0
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

Надявам се Щатите да продължат симпатизирам им от купата на конфедерациите. Моята прогноза е 2 на 0
И аз съм за Алжир,храесват ми как играят,дано сега имат повече шанс отколкото с Англия,ако бият отиват напред,успех.
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат
- vladitol
- Контакти:
merdanski написа:vladitol написа:[offtopic]Защо винаги слагаш цвят на шрифта[/offtopic]
[offtopic]Запазена марка[/offtopic]
OK

Support Stan!
Aз определено предпочитам Сащ да бие ,за да продължи. Някак си много по-интересни ще ми бъдат мачовете им напред. Иначе Алжир играят много добре в защита, но в атака от двата им мача дотук , не помня голово положение. Докато второто полувреме на САЩ срещу Словения беше едно от най-добрите полувремена на първенството
Прогноза
2:0 за Сащ