ЦСКА и държавата се разбраха, "червените" ще строят стадион

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
red_fan87
Контакти:

ЦСКА и държавата се разбраха, "червените" ще строят стадион

Мнениеот red_fan87 » 10 юни 2010 15:02

Изображение
Изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков разкри, че днес сутринта е разговарял със спортния министър Свилен Нейков и е била постигната договорка за изграждането на новия стадион на "червените".

Живков бе запитан дали е истина, че от щаба на "червените" все още не са изпратили проекта за новия стадион на спортния министър, а той отговори:

"Днес сутринта имах среща с господин Нейков. Запознах го с детайлите, като и двете страни проявиха разбиране. Постигнахме договорка и се надявам да получим разрешение за строежа".

"Убедени сме, че за разлика от предишните ръководства, ще успеем да осъществим плана си за нов стадион. Искаме да защитим и инвеститорите, с които водим преговори.

Категорично мога да кажа, че разчитаме само на чуждестранни инвестиции", продължи "червеният" шеф.

Живков бе запитан и за критиките от страна на архитекта на София Петър Диков, който не е съгласен с плана за новия стадион на мястото на "Българска армия", като остави отговора на съветника си от "София Билд" Мартин Атанасов.

"Според градоустройствения план, територията на стадиона се води като "спортни атракции", а не като парк. Имахме предложение да изградим стадиона в други населени квартали, но мисля, че сме длъжни пред феновете на ЦСКА да запазим дома на отбора на същото място. Ще трябва много основателна причина, за да бъде изграден другаде стадиона, а ако това наистина се случи, ще има проблем с трафика и придвижването. Тази територия е като храм за ЦСКА и стадиона не трябва да се мести", сподели Атанасов.

Освен това, той категорично опроверга и мненията, че новото съоръжение ще прилича на мол.

"Не строим мол, това е свободно тълкуване на плана, който пуснахме в официалния сайт на клуба", продължи той.

Венци Живков пък завърши, заявявайки: "При строителството на новия стадион, няма да напуснем и с десет сантиметра сегашната територия на ЦСКА. Дори и с един сантиметър".

С тези си думи Живков увери всички, че парка около стадиона ще си остане непокътнат.

Левскари и природо защитници къде стее ? :lol: :) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от red_fan87 на 10 юни 2010 15:06, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Re: ЦСКА и Държавата се разбраха, "червените" ще строят стадион

Мнениеот sixtynine » 10 юни 2010 15:05

Направо си е кощунство да пишеш "държавата" с главна буква! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
red_fan87
Контакти:

Re: ЦСКА и Държавата се разбраха, "червените" ще строят стадион

Мнениеот red_fan87 » 10 юни 2010 15:06

Така съм го копирал от winner.bg и въобще не съм го преправял..сега ще го оправя. ;)
Изображение

Потребителски аватар
z.a.l.e.z.a
Контакти:

Re: ЦСКА и държавата се разбраха, "червените" ще строят стадион

Мнениеот z.a.l.e.z.a » 10 юни 2010 15:13

Ако това е вярно вече не желая печалба от тото ,това ме прави достатътчно щаслив.
Кръвтааа кипи в нашите сърца завинаги от ЦСКА .
Който не уважава ЦСКА ще СТРАДА.
http://wiki.answers.com/Q/Why_is_the_Le ... Euroidiots

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 10 юни 2010 15:16

z.a.l.e.z.a написа:Ако това е вярно вече не желая печалба от тото ,това ме прави достатътчно щаслив.

:lol: И аз се радвам,въпреки че съм от Левски.Браво на Титаните,ако наистина осъществят плановете си ! :)
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
red_fan87
Контакти:

Мнениеот red_fan87 » 10 юни 2010 15:17

z.a.l.e.z.a написа:Ако това е вярно вече не желая печалба от тото ,това ме прави достатътчно щаслив.

+1 :)
Изображение

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 10 юни 2010 15:21

Докато не видя първата копка не вярвам!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 10 юни 2010 15:23

от Rodn1 на 10 Юни 2010 15:21

Докато не видя първата копка не вярвам!

И аз :(
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 10 юни 2010 15:31

105 милиона евро си е бая пари ако го разрешът строежа :shock: .А впечатление ми прави че освен новият стадион на Тотнъм тази фирма проектира и такъв на Макаби Хайфа. Стадионът в Хайфа :roll:
:arrow: [center]Изображение[/center]
Сега проверих че стадиона на Макаби струва 430 милиона шхекела или около 95 милиона евро. :? Но пък капацитета на стадиона на израелците е за 32000 души.
Последна промяна от Parmalat на 10 юни 2010 15:34, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 10 юни 2010 15:33

Rodn1 написа:Докато не видя първата копка не вярвам!

И тя не е сигурна.Справка ТИМ и стадион Гагарин. :cry:
По темата конкретно-ако всичко това е вярно и се направи стадион,ще е чудесно.Ама защо ли съм песимист? :roll:
Само Черно море.

Върни се в “ЦСКА”