Пускам тази тема, защото през изминалия сезон всички забелязахме, че Гошо Петков започва да губи от уменията и качествата си, които дълго време го правеха №1. Не знам поради каква причина- дали поради липса на мотивация, дали от възрастта започва да забавя реакциите си(което е и нормално), но вече си мисля, че трябва да се привлече нов вратар. Божката Митрев си мисля, че започна да сваля нивото много силно и на него не може да се разчита кой знае колко. За Цецо Димитров да не говорим. Просто на Левски му е нужен вратар, който да внася спокойствие както в съотборниците си, така и на нас- привържениците на синия тим. Добри варианти за привличане са Данчо Господинов, Тодор Тодоров, вратаря на Пирин (сега не му се сещам за името) и Пиргов от Черно море. Но като, че ли най- ми допадна това момче от Черноморец (Поморие). Хем е много млад, хем вече има и опит. На финала за купата ми напълни душата и се надявам дано Гонзо да е забелязал таланта му. Това е моето мнение, вие какво мислите по тази тема?
Само ЛЕВСКИ!
Нужен ли е нов вратар в Левски?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- santiliana
- santiliana
Re: Нужен ли е нов вратар в Левски?
Да се поясня- вратар, който при евентуална контузия (недай Боже) или наказание на Гошо да бъде достоен негов заместник.И при първа възможност да застане на вратата.Иначе на всички ни е ясно, че Петков все още е №1...Но все пак трябва да се мисли и за в бъдеще
santiliana написа:Да се поясня- вратар, който при евентуална контузия (недай Боже) или наказание на Гошо да бъде достоен негов заместник.И при първа възможност да застане на вратата.Иначе на всички ни е ясно, че Петков все още е №1...Но все пак трябва да се мисли и за в бъдеще
Божката Митрев е човекът за когото говориш-той е бъдещия титулятен вратар на Левски

Определено твърдо ДА на един вратар почнат ли да му вкарват от 30-40 метра гол,той вече не става, аз съм за Божката да пази от новия сезон 

- santiliana
Лошото е, че и на Божката му вкарват от "Халите". Само си припомнете гола на Мездра- почти от тъч линията- 30-тина метра...А и някак си не е сигурен- нито при центрирания, нито при излизания...
Вратари си имате вие (при това добри).На ваше място за нападението щях да се притеснявам.
pazlama написа:Вратари си имате вие (при това добри).На ваше място за нападението щях да се притеснявам.
Много правилно

niki87 написа:santiliana написа:Да се поясня- вратар, който при евентуална контузия (недай Боже) или наказание на Гошо да бъде достоен негов заместник.И при първа възможност да застане на вратата.Иначе на всички ни е ясно, че Петков все още е №1...Но все пак трябва да се мисли и за в бъдеще
Божката Митрев е човекът за когото говориш-той е бъдещия титулятен вратар на Левски
Тоя Митеев не е вратар, НЯМА ВРТАР ПОД 185 см
- modor
- Контакти:
niki87 написа:Не
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.