Една от най-големите и стари пивоварни в България- Загорка вече години наред отказва да спонсорира не само местния футбол, но и всякакви местни дейности. Загорка използват марката на града, а не влагат и един лев в него! Вместо това дават пари за кукления ни национален отбор!
В момента Берое е на път да се превърне в наистина сериозен отбор, но единствено липсата на сериозни средства възпрепятства това. Един слаб Берое или несъществуващ би било загуба за целия ни футбол- нека само кажем, че стадион Берое е най-посещавания за последния сезон!
При толкова марки произвеждани във фабриката на Загорка-Загорка, Ариана, Хайнекен и др., нека всеки един-заралия или изобщо симпатизиращ на Берое или подкрепящ децентрализираната система посдкрепи бойкота на Заралии във FACEBOOK групата:
*Бойкот на ЗАГОРКА, заради безразличието към БЕРОЕ!!!*
Бойкот на ЗАГОРКА, заради безразличието към Берое!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: Бойкот на ЗАГОРКА, заради безразличието към Берое!
Пич , това е смешно и жалко , да не са длъжни от Загорка да дават пари за селското ви отборче

1914
- GreenKazanski
- Контакти:
man_united_fen написа:Пич , това е смешно и жалко , да не са длъжни от Загорка да дават пари за селското ви отборче![]()
![]()
Длъжни са

Beroe Support From Kazanski !!!
Ами те от Загорка спонсорират националния - не може да спонсорират всичко което ние искаме.
Освен това има сключен договор - то спонсорството не е както ти си мислиш - днес на този, утре на онзи...

Освен това има сключен договор - то спонсорството не е както ти си мислиш - днес на този, утре на онзи...

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

GreenKazanski написа:man_united_fen написа:Пич , това е смешно и жалко , да не са длъжни от Загорка да дават пари за селското ви отборче![]()
![]()
Длъжни са
Хехе, и кой ги задължава -

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

От моя страна няма проблем, аз и без това предпочитам Каменица.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Специално за Загорка, политиката им е да инвестират на национално ниво ако ще водна топка да е спорта, но да е националния отбор..
Малко тъпо, но нищо не зависи от местните директори, а всички са зависими от централата във Виена.
Малко тъпо, но нищо не зависи от местните директори, а всички са зависими от централата във Виена.

Централата на "Загорка" е в Холандия ако трябва да сме по-точни..
Тази тема показва колко сбъркани сме феновете на футбола в България. Какво са направили запалянковците на Берое, които толкова обичат да се хвалят, че си подкрепят отбора, за да привлекат Загорка за спонсор? Май нищо. Освен да плюят, нищо позитивно не са измислили. В такъв случай защо очаквате, че някой ще ви дава пари? И аз да съм собственик на Загорка, и аз няма да давам.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- JohnnieWalker
- Контакти:
man_united_fen написа:Пич , това е смешно и жалко , да не са длъжни от Загорка да дават пари за селското ви отборче![]()
![]()
Берое селско отборче ? Гражданче Стара Загора не е село