ДАЙТЕ ДУЗПА ,СПАСЕТЕ ЛЕВСКИ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dancho70

ДАЙТЕ ДУЗПА ,СПАСЕТЕ ЛЕВСКИ

Мнениеот dancho70 » 24 окт 2008 13:14

ВЧЕРА НАПИСАХ МАЛКА ЗАКАЧЛИВА СТАТИЙКА ЗА СПАСЕНИЕТО НА ЛЕВСКИ БЕЗ ДА О БИЖДАМ С ГРОЗНИ ЕПИТЕТИ НИКОЙ ОТ РЪКОВОДСТВОТО И ФЕНОВЕ НА ЛЕВСКИ ,ТЕМАТА БЕШЕ ИНТЕРЕСНА,СЪДЯ ЗА ТОВА ОТ МНОГОТО КОМЕНТАРИ И ПРЕГЛЕДИ, НО ДНЕС ВИЖДАМ ЧЕ Е НЯМА,ИМА ТЕМИ ИЛИ КОМЕНТАРИ С МНОГО ГРОЗНИ ДУМИ КОЙТО НАЙСТЕНА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗТРИЯТ ,НО НЕВИЖДАМ ПРИЧИНА ДА СЕ ТРИЕ НЕЩО КОЕТО МНОГО ЧЕТЕНО И КОМЕНТИРАНО
ЗА МЕНЕ В ТОВА РАДИО НЕ РАБОТЯТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ,А ЗАПАЛЯНКОВЦИ НА ЛЕВСКИ И НАЙ-ПОДХОДЯЩОТО ИМЕ ЩЕ Е
РАДИО ЛЕВСКИ ГОНГ.BG

Потребителски аватар
redguy
Контакти:

Re: ДАЙТЕ ДУЗПА ,СПАСЕТЕ ЛЕВСКИ

Мнениеот redguy » 24 окт 2008 13:17

Е ТО СЕ ЗНАЕ ЧЕ ДАРИНА И СЕ ИСКА ДА Е СРЕД НАС ЩОТО И Е ПИСНАЛО ДА ХОДИ НА МАЧОВЕ С ЦИГАНИ И МОМЧЕТА ОТ ПОДУЕНЕ.ДАРИНА НИЩИО ЛИЧНО АЗ ТЕ УВАЖАВАМ ДАЖЕ ИСКАМ ИСКРЕННО ДА СЕ ЗАПОЗНАЯ С ТЕБ ЗАЩОТО ХАРЕСВАМ МОМИ4ЕТА КОИТО ОБИЧАТ ФУТБОЛА :P
КОИТО НЕ Е С НАС Е ПРОТИВ НАС-ЛУДИТЕ ОТ СОФИЯ<FRONT CS48>

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 24 окт 2008 13:42

тва да не ти е facebook или някакъв сайт за запознанства бе лешпер червен :D

tezei

Мнениеот tezei » 24 окт 2008 14:09

dancho70 написа:ВЧЕРА НАПИСАХ МАЛКА ЗАКАЧЛИВА СТАТИЙКА ЗА СПАСЕНИЕТО НА ЛЕВСКИ БЕЗ ДА О БИЖДАМ С ГРОЗНИ ЕПИТЕТИ НИКОЙ ОТ РЪКОВОДСТВОТО И ФЕНОВЕ НА ЛЕВСКИ ,ТЕМАТА БЕШЕ ИНТЕРЕСНА,СЪДЯ ЗА ТОВА ОТ МНОГОТО КОМЕНТАРИ И ПРЕГЛЕДИ, НО ДНЕС ВИЖДАМ ЧЕ Е НЯМА,ИМА ТЕМИ ИЛИ КОМЕНТАРИ С МНОГО ГРОЗНИ ДУМИ КОЙТО НАЙСТЕНА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗТРИЯТ ,НО НЕВИЖДАМ ПРИЧИНА ДА СЕ ТРИЕ НЕЩО КОЕТО МНОГО ЧЕТЕНО И КОМЕНТИРАНО
ЗА МЕНЕ В ТОВА РАДИО НЕ РАБОТЯТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ,А ЗАПАЛЯНКОВЦИ НА ЛЕВСКИ И НАЙ-ПОДХОДЯЩОТО ИМЕ ЩЕ Е
РАДИО ЛЕВСКИ ГОНГ.BG

Ей, ама ти наистина си голям тъпак!!! На всичко отгоре и упорит!!! Прасе откачено, вие сте тези, които се спасяват с есемеси!!! А темата ти изобщо не е интересна - тя е проста, но провокира и затова става поле на мерене на разни работи!!! И преди да пишеш каквото и да е, първо се научи на граматика (БЪЛГАРСКА!!!), защото си ужас, ама голям ужас!!! Нивото ти отговаря на втори-трети клас!!! Срамота е да се изразяваш и пишеш по този начин!!! Все едно си циганин или турчин!!!

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 24 окт 2008 14:39

Не разбирам говедата, наистина. Що се връзват на един дълбоко комплексиран чорбар. Футболът е проста игра - днес биеш, утре падаш, какво толкова. Но истината е, че чорбарите през последните години добиха много комплекси и тях повече ги боли от загубите. Не ме интересува Левски, говедата са ми точно толкова неприятни, колкото и прасетата, но тези спорове са адски глупави. Но този, който ги предизвиква е тотален тъпанар.

teco
Контакти:

Мнениеот teco » 24 окт 2008 23:20

djonik написа:Не разбирам говедата, наистина. Що се връзват на един дълбоко комплексиран чорбар. Футболът е проста игра - днес биеш, утре падаш, какво толкова. Но истината е, че чорбарите през последните години добиха много комплекси и тях повече ги боли от загубите. Не ме интересува Левски, говедата са ми точно толкова неприятни, колкото и прасетата, но тези спорове са адски глупави. Но този, който ги предизвиква е тотален тъпанар.

tapanar si ti be ne6tastnik

Върни се в “ЦСКА”