Левски и ЦСКА с един стадион като Милан и Интер :?:
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Левски и ЦСКА с един стадион като Милан и Интер :?:
Левски и ЦСКА с един стадион като Милан и Интер 

Re: Левски и ЦСКА с един стадион като Милан и Интер :?:
Ако питаш мен, 2 клубни стадиона по 15-20 хиляди, и един национален 50+ хиляди за ЕКТ 

motvak написа:Левски и ЦСКА с един стадион като Милан и Интер
както и лацио и рома, аз съм силно за, левски и цска на един стадион и ботев пловдив и локо пловдив също да играят на един стадион, да не говорим че стадион пловдив най лесно и бързо може да се ремонтира и да отговаря на изискванията на фифа и уефа
- Kolec
- Контакти:
Така ще е най-добре, поне се надявам това да изкорени селянията и трошенето на стадиони..
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..
malchev написа:Ако питаш мен, 2 клубни стадиона по 15-20 хиляди, и един национален 50+ хиляди за ЕКТ
+1

В Италия до колкото знам всички стадиони са общински
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети
malchev написа:Ако питаш мен, 2 клубни стадиона по 15-20 хиляди, и един национален 50+ хиляди за ЕКТ
Това е възможно най-доброто,но ми се струва,че скоро няма да стане

Така ще бъде най-добре ! Същото важи и за Локо и Ботев Пловдив, даже и Локо София и Славия може да направят нещо подобно 

титаните и батков взимат васил левски правят му един хубав ремонт и ето ти стадион за двата най-големи отбори в българия и безплатен нов национален стадион 

PFCB написа:Така ще бъде най-добре ! Същото важи и за Локо и Ботев Пловдив, даже и Локо София и Славия може да направят нещо подобно
С много малко инвестиции (около 1 500 000 лв.) на фона парите за нов стадион нашия ще отговаря на стандартите за национален. Единствено капацитета ще е около 18000. Дано скоро се реши въпроса със собствеността, ще е срамно да се зарият милионите дето са дадени за изграждането му

Върни се в “Футбол - България”