Славия - ЦСКА (тема за мача)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Славия-ЦСКА
Привет Армейци!След победата над шампиона на България отбора ни трябва вече да е спокоен и да играе със самочуствие.Ако играем с такава борба както в 70% от мача с Литекс не виждам как Славия ще ни бие.Проблема ни е,че много трудно вкарваме гол.Все пак имаме по класни футболисти от тези на Славия,не че техните са слаби,просто нашите са една доза по добри и затова мисля,че ще бием трудно,но ще бием.
- captain_drifuss
- Контакти:
Re: Славия-ЦСКА
дано се раздадт! ако играят както вчера след 20 мин или както срещу левски няма да имат проблеми!

Написах го още преди мача на СЛАВИЯ с Локо Сф и днес ще го потвърдя отново:
СЛАВИЯ няма да загуби нито един мач до края на първенството, а дали ще спечели срещу ЦСКА зависи от това, дали ще успеят да вкарат положенията си.
Видя се в последните няколко мача, че белите просто не могат да реализират, но когато го направят трудно им се връща гол ....

Все пак време е да гледаме мач с повече от два гола ....
Прогноза: 2:2

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

- sven_goran
- Контакти:
Вчера бях на БГ стадион от доста време насам... и видях дух в отбора на ЦСКА! Според мен отбора има потенциал и ако играе с желанието от мача с Литекс, победата е вързана в кърпа...
0-2 за ЦСКА
0-2 за ЦСКА
Последна промяна от sven_goran на 22 апр 2010 14:12, променено общо 1 път.
- POPCORN
- Контакти:
marmi52 написа::mrgreen:
СЛАВИЯ няма да загуби нито един мач до края на първенството, а дали ще спечели срещу ЦСКА зависи от това, дали ще успеят да вкарат положенията си.
Видя се в последните няколко мача, че белите просто не могат да реализират, но когато го направят трудно им се връща гол ....![]()
откъде си сигурен?Много ме кефят такива изявления.И ти си същият като левскарите , където нямаше д загубят мачове докрая.дано си във форума след мача.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- POPCORN
- Контакти:
captain_drifuss написа:дано се раздадт! ако играят както вчера след 20 мин или както срещу левски няма да имат проблеми!
просто нашите играят силно, срещу силните!С отбори като Монтана, Сливен и тем подобни не може да играем.Поне ако не друго мотивацията ни ще е на ниво!Смисъл няма да подцениме мача!
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
В този кръг стана точно това, което ми се искаше...Конкурентите да изгубят точки а ние да победим...
И на мен ми хареса играта на отбора, само Саидходжа и Петре бяха малко под нивото на останалите от нашия отбор....
Иначе ми направи леко неприятно впечатление, че всички от ръководството признават още отсега, че Ловеч са шампиони...
Защо така, след като има още 4 кръга до края - максималния сбор точки е 12 а Ловеч са на 6 от Локо София и на 7 от нас....А изобщо не смятам, че мачовете им с Черноморец, Локо Пловдив и Берое ще са лесни....
Дано това, че Зафиров вече няма лиценз да води отбора от пейката наистина значи, че Пената поема нещата - ако е така ще бием Славия и то безапелационно
Маркиньос ще е на линия, при това отпочинал.
Иначе се понатрупаха сега няколко мача за кратко време - не знам дали Тошо, Румен и Гранден ще са свежи, но ще се справим....
И на мен ми хареса играта на отбора, само Саидходжа и Петре бяха малко под нивото на останалите от нашия отбор....
Иначе ми направи леко неприятно впечатление, че всички от ръководството признават още отсега, че Ловеч са шампиони...

Защо така, след като има още 4 кръга до края - максималния сбор точки е 12 а Ловеч са на 6 от Локо София и на 7 от нас....А изобщо не смятам, че мачовете им с Черноморец, Локо Пловдив и Берое ще са лесни....

Дано това, че Зафиров вече няма лиценз да води отбора от пейката наистина значи, че Пената поема нещата - ако е така ще бием Славия и то безапелационно

Маркиньос ще е на линия, при това отпочинал.
Иначе се понатрупаха сега няколко мача за кратко време - не знам дали Тошо, Румен и Гранден ще са свежи, но ще се справим....

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
POPCORN написа:marmi52 написа::mrgreen:
Видя се в последните няколко мача, че белите просто не могат да реализират, но когато го направят трудно им се връща гол ....![]()
откъде си сигурен?Много ме кефят такива изявления.И ти си същият като левскарите , където нямаше д загубят мачове докрая.дано си във форума след мача.

Начинът, по който Вили подрежда своите играчи, стилът на игра и малкото голове, които допускат СЛАВИЯ ме кара да смятам, че белите няма да загубят до края на сезона.
Лошото е, че и трудно ще печелят ...
Срещу Локо Пд по традиция играем силно, а тимът на Балъков е много мек за коравата СЛАВИЯ ....,мача с Берое последния кръг е ваканционен и двата отбора едва ли ще се хвърлят на кръв ... Остава предстоящия мач с ЦСКА. Ще видим ....
Във форума ще бъда независимо от резултата.

[center]
[/center]

-
- Контакти:
Според мен ако ЦСКА подходят сериозно съм сигурен, че ще спечелят мача. Само на няколко футболисти трбява да им се даде почивка, че вчера се видя как например Ив.Попов минаваше пре К.Стоянов. Т. Янчев въпреки че е от най възрастните футболисти играе като 20 годишен. Петре се видя, че е доста назад от към физически сили. На Янчев и на Стоянов трябва да им се даде почивка, а вместо Петре като титуляр да започва Спас Делев и примерно да излезнем със следният състав:
.............................Караджов.........................
Минев...........Виданов........Попов..........Трифонов
Делев...........Морозс.........Петров..........Гранден
.......................Маркиньос(Платини).............
.......................Саидходжа(Платини)............
В момента най-добрите ни футболисти са: Минев, Янчев, Трифонов и донякъде Гранден(трябва да се доказва още).
Победа за ЦСКА поне с два гола разлика според мен
.............................Караджов.........................
Минев...........Виданов........Попов..........Трифонов
Делев...........Морозс.........Петров..........Гранден
.......................Маркиньос(Платини).............
.......................Саидходжа(Платини)............
В момента най-добрите ни футболисти са: Минев, Янчев, Трифонов и донякъде Гранден(трябва да се доказва още).
Победа за ЦСКА поне с два гола разлика според мен