Състоянието на терена на Стадион "Георги Аспарухов"
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Състоянието на терена на Стадион "Георги Аспарухов"
http://football.sportal.bg/news.php?news=231631 Типично за управниците във ФК ЛЕВСКИ .БАТКОВ ВЪН
Последна промяна от yolo denev на 11 апр 2010 15:23, променено общо 1 път.
Re: Състоянието на терена на Стадион "Георги Аспарухов"
Е вчера чух да се говори,че са подменили нещо козметично тревата

- Tomislav_Fan
- Контакти:
Незнам кой, как и поради каква причина, но тревата на стадиона ни е под всякаква критика...а беше най-добрия терен като го направиха...
Всяко едно нещо не се ли поддържа се съсипва, така че какво има да се чудите какво става, просто са го оставали на самотек, кой е виновен за същото - не зная.

Трябва някой да бъде подведен под отговорност. Не може скъпоструващ ремонт (основен) на терена да бъде съсипан от мърлявщината на хора от ръководството. Недопустимо.
Ех, тия Спортал всичко знаят!
Специалистите казват, че че е от заболяване, но спортните ни "медии" са по-компетентни, както винаги. Залагам каквото искате, че и служителите, които отговарят за терена чак сега разбират, че е спряно отоплението.
Жалко само, че има доста хора, които се връзват на тази платена от знаете кого кампания, която се води срещу ръководството на отбора.

Жалко само, че има доста хора, които се връзват на тази платена от знаете кого кампания, която се води срещу ръководството на отбора.
Ми то 45 000 лева за 2,3 месеца никак не са малко (въпреки че за Левски би трябвало цените на тока да са за произведствени цели, която тарифа е много по-евтина от потребителската и едва ли са чак 45 бона), особено когато ги нямаш а нямаш и никакви доходи. Всеки вика Батков да ги извади и на никой не му се помага като дава пари. 4,5 хиляди си взимат билети от по 2,3 лева а другите и това не правят. А накрая всички искат Левски в ШЛ да играе с Барса и то равностойно и ако може без пари най-добре. Трябва и феновете да помагат а не да повтарят само като папагали "Батков вън" и т.н. Когато феновете се научат да си помагат на отбора тогава футбола ще тръгне нагоре а не само да се повтаря "Ми той Батков е виновен да извади 45 бона и да го плати, па ние ще гледаме отстрани".
- Captain Stottlemeyer
WeReWoLf написа:Ех, тия Спортал всичко знаят!Специалистите казват, че че е от заболяване, но спортните ни "медии" са по-компетентни, както винаги. Залагам каквото искате, че и служителите, които отговарят за терена чак сега разбират, че е спряно отоплението.
+1

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Прочетох статията и останах леко потресен.''Корените са изгорели от студа''.
Някой може ли,да ми го обясни?Ще му бъда благодарен,ако ми го преведе,какво означава. 

Само Черно море.
Абе нещо не вярвам на тази информация, вчера например от трибуните си личеше че тревата е в отлично състояние - изглеждаше свежа, според тая статия вчера трябваше да играят върху сено 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс