Състоянието на терена на Стадион "Георги Аспарухов"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

yolo denev
Контакти:

Състоянието на терена на Стадион "Георги Аспарухов"

Мнениеот yolo denev » 11 апр 2010 15:13

http://football.sportal.bg/news.php?news=231631 Типично за управниците във ФК ЛЕВСКИ .БАТКОВ ВЪН
Последна промяна от yolo denev на 11 апр 2010 15:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: Състоянието на терена на Стадион "Георги Аспарухов"

Мнениеот _RoKi_ » 11 апр 2010 15:20

Е вчера чух да се говори,че са подменили нещо козметично тревата 8-) 8-)

Потребителски аватар
Tomislav_Fan
Контакти:

Мнениеот Tomislav_Fan » 11 апр 2010 15:56

Незнам кой, как и поради каква причина, но тревата на стадиона ни е под всякаква критика...а беше най-добрия терен като го направиха...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 апр 2010 16:00

Всяко едно нещо не се ли поддържа се съсипва, така че какво има да се чудите какво става, просто са го оставали на самотек, кой е виновен за същото - не зная.
Изображение

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 11 апр 2010 16:05

Трябва някой да бъде подведен под отговорност. Не може скъпоструващ ремонт (основен) на терена да бъде съсипан от мърлявщината на хора от ръководството. Недопустимо.

WeReWoLf
Контакти:

Мнениеот WeReWoLf » 11 апр 2010 16:42

Ех, тия Спортал всичко знаят! :lol: Специалистите казват, че че е от заболяване, но спортните ни "медии" са по-компетентни, както винаги. Залагам каквото искате, че и служителите, които отговарят за терена чак сега разбират, че е спряно отоплението.

Жалко само, че има доста хора, които се връзват на тази платена от знаете кого кампания, която се води срещу ръководството на отбора.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 11 апр 2010 17:14

Ми то 45 000 лева за 2,3 месеца никак не са малко (въпреки че за Левски би трябвало цените на тока да са за произведствени цели, която тарифа е много по-евтина от потребителската и едва ли са чак 45 бона), особено когато ги нямаш а нямаш и никакви доходи. Всеки вика Батков да ги извади и на никой не му се помага като дава пари. 4,5 хиляди си взимат билети от по 2,3 лева а другите и това не правят. А накрая всички искат Левски в ШЛ да играе с Барса и то равностойно и ако може без пари най-добре. Трябва и феновете да помагат а не да повтарят само като папагали "Батков вън" и т.н. Когато феновете се научат да си помагат на отбора тогава футбола ще тръгне нагоре а не само да се повтаря "Ми той Батков е виновен да извади 45 бона и да го плати, па ние ще гледаме отстрани".

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 11 апр 2010 17:45

WeReWoLf написа:Ех, тия Спортал всичко знаят! :lol: Специалистите казват, че че е от заболяване, но спортните ни "медии" са по-компетентни, както винаги. Залагам каквото искате, че и служителите, които отговарят за терена чак сега разбират, че е спряно отоплението.

Жалко само, че има доста хора, които се връзват на тази платена от знаете кого кампания, която се води срещу ръководството на отбора.

+1 :) Когато прочета в някоя пърцулка като "Спортал", че навън грее ярко слънце, поглеждам небето, за да видя луната! :lol: :lol: :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 11 апр 2010 17:54

Прочетох статията и останах леко потресен.''Корените са изгорели от студа''. :o Някой може ли,да ми го обясни?Ще му бъда благодарен,ако ми го преведе,какво означава. :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 апр 2010 18:03

Абе нещо не вярвам на тази информация, вчера например от трибуните си личеше че тревата е в отлично състояние - изглеждаше свежа, според тая статия вчера трябваше да играят върху сено :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”