Берое-ЦСКА!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Берое-ЦСКА!!!

Мнениеот cska_90 » 31 мар 2010 11:49

Труден мач ще е-най-вече заради голямото напрежение върху нашите играчи!!И все пак дано се класираме напред-това смятам че ще вдъхне поне малкко увереност на отбора!!!!
Айде армейциииии!!!
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Берое-ЦСКА!!!

Мнениеот child in time » 31 мар 2010 11:51

Труден мач победа за Берое с 2:1!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 31 мар 2010 11:54

cska_90 написа:Труден мач ще е-най-вече заради голямото напрежение върху нашите играчи!!И все пак дано се класираме напред-това смятам че ще вдъхне поне малкко увереност на отбора!!!!
Айде армейциииии!!!

Смятам че мачът наистина ще е труден, но клишето че след смяна на треньора, отборът играе по-добре ще заработи днес...
дори и след продължения ЦСКА ще се класира за следващия етап
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 31 мар 2010 11:55

Напред зелените!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 31 мар 2010 11:58

Май това ни остана единствения шанс за ЕКТ.В такъв случай няма какво да го умуваме.Раздават се докрай и бием.1-2!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 31 мар 2010 12:15

Биеме днес,защото нямаме друг избор ... купата е задълължителна с оглед временното класиране,а ние сме ЦСКА и трябва да играем в Европа !!! ;) Берое - ЦСКА 0:2 :!:
catch me ... if you can !

svetlio81s
Контакти:

Мнениеот svetlio81s » 31 мар 2010 12:22

А какво ще кажете за 1:5? ...все някой ще трябва да го отнесе за слабото представяне досега и си мисля че Берое са най-подходящи...,но важното е да продължим напред-с колко ще бием почти е без значение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 31 мар 2010 12:22

След два часа тръгвам към стадиона,няма мое,няма твое,светът е Берое!!!Само гледайте какво чудо ще е нашата публика днес,само до вчера имаше продадени 7 хиляди билета,очакват се поне 12 и победа за зелените!!!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

venelin_valchev
Контакти:

Мнениеот venelin_valchev » 31 мар 2010 12:22

BaLoN написа:Биеме днес,защото нямаме друг избор ... купата е задълължителна с оглед временното класиране,а ние сме ЦСКА и трябва да играем в Европа !!! ;) Берое - ЦСКА 0:2 :!:

На същото мнение съм и аз.Пък и Берое не са кой знае какъв отбор.Досега играха необременени от нищо и за никой, а този ма4 е разли4ен и за двата отбора. Споняте си навярно и 4ерно море на финала с ЦСКА - преди това бяха като Берое, играха много силно, но знаете какво се слу4и накрая. ЦСКА си взе своето. Такова ми е мнението. 0 - 3

Потребителски аватар
iisskkrreenn
Контакти:

Мнениеот iisskkrreenn » 31 мар 2010 12:23

BaLoN написа:Биеме днес,защото нямаме друг избор ... купата е задълължителна с оглед временното класиране,а ние сме ЦСКА и трябва да играем в Европа !!! ;) Берое - ЦСКА 0:2 :!:

И как го реши,че "трябва" да играете в Европа не разбрах нещо.
Да се излагате пак по терените като всяка година ,айде стига глупости бием Ви и Купата е наша
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Едни и същи боклуци,от различни села. Едните от ЛеФски,другите от ЦСКА....
Изображение
[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]

Върни се в “ЦСКА”