Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

velinsky
Контакти:

Национален протест срещу управлението в Левски!

Мнениеот velinsky » 02 окт 2008 21:16

Ведно с Батков да си върви и Кокъла,и Чорни и Бели и всички алчни изроди,които се изгавриха последните 2 години с всички!

nikolaial
Контакти:

Re: БАТКОВ ВЪРВИ СИ,НЕ НИ МЪЧИ!!!

Мнениеот nikolaial » 02 окт 2008 21:29

голяма грешка излезна кокала мъка мъка боли ме но на батков маи не му пука.още с избора вили стана ясно после велев и т. н.............................................................................и все пак само левски оле обичиме те..................ти ще пребъдеш..............................................

моряка
Контакти:

Мнениеот моряка » 02 окт 2008 21:32

Вън от Левски ГАНЮ БАТКОВСКИ и негови мекерета!!!

rokoko
Контакти:

Мнениеот rokoko » 02 окт 2008 21:34

за всички неща които прави Батков господ му го връща ,лошото е ,че страдат феновете които нямат никаква вина

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Подавам оставка!

Мнениеот Deliba6 » 02 окт 2008 23:20

Днес, 2 октомври 2008 година, в 23.20 ч., с ясно съзнание и затормозено от обида мислене, аз - Петър Димитров Делибашев, привърженик на ФК "Левски"/София/ по рождение, посещаващ редовно стадион "Георги Аспарухов" /вечна му памет на великия/ от 1964 г., декларирам, че няма да стъпя на любимия ми стадион докато с великият отбор се разпорежда /под формата на собственик/ тъпият новобогаташ, футболното недоразумение несъбличало се в часовете по физическо възпитание, парвенюто мислещо се за капацитет по всички въпроси, един от Остап Бендеровците на съвременна опоскана от гадната червена буржоазия България, унищожилият радостта от великата игра на милиони български запалянковци ТОДОР БАТКОВ /сигурен съм, че баща му, когото познавам и беше на пръв поглед свестен човек се обръща в гроба си/...
А когато най-накрая си намери майстора, като редица други мафиоти, ще отида и ще му се изхрача на гроба!!!
ГРАМАДА ЗА БАТКОВ!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

elit
Контакти:

Мнениеот elit » 03 окт 2008 00:07

г-н Батков, настъпи последния час. Или радикални промени, включително незабавно уволнение на треньора и освобож-
даване на всички чалкаджии от отбора - или вие.
Няма друг изход от ситуацията. Герена се превърна в Син сити, а състезателите във фолк диви. Героите, прекарват повече от времето си по заведения, а на терена се влачат, отекчени, в синхрон със своя треньор. Обидени примадони,
лилипутита, бездарни и безхаберни футболисти. това е амалгамата на синия отбор. Срам е на терена, където са играли Гунди, Патрата, Сашо Костов, Наско, Боби, Гиби, Ники Илиев да се подвизават играчи, като Бистрон, Киш, Тиберка- нин, Миро Иванов, Еньо Кръстовчев. Като се прибавят и треньори, като Емил Велев и Вуцов, пародията е пълна. Само
сравнете Бистрон и Топузаков и ще видите, какви селекцио- нерие подготвят базата на футболния отбор.

filip
Контакти:

Мнениеот filip » 03 окт 2008 00:19

вие не сте отбор, вие сте срам за България, сбирщина смешници, които вземат по 10 000 евро заплата

elit
Контакти:

Мнениеот elit » 03 окт 2008 00:25

г-н Батков, настъпи последния час. Или радикални промени, включително незабавно уволнение на треньора и освобож-
даване на всички чалкаджии от отбора - или вие.
Няма друг изход от ситуацията. Герена се превърна в Син сити, а състезателите във фолк диви. Героите, прекарват повече от времето си по заведения, а на терена се влачат, отекчени, в синхрон със своя треньор. Обидени примадони,
лилипутита, бездарни и безхаберни футболисти. това е амалгамата на синия отбор. Срам е на терена, където са играли Гунди, Патрата, Сашо Костов, Наско, Боби, Гиби, Ники Илиев да се подвизават играчи, като Бистрон, Киш, Тиберка- нин, Миро Иванов, Еньо Кръстовчев. Като се прибавят и треньори, като Емил Велев и Вуцов, пародията е пълна. Само
сравнете Бистрон и Топузаков и ще видите, какви селекцио- нерие подготвят базата на футболния отбор.

Mr.X
Контакти:

Мнениеот Mr.X » 03 окт 2008 00:32

Стойте си в дупката не се показвайте резили :!:

vvoyner
Контакти:

Da si vurnem ideiata "Levski"

Мнениеот vvoyner » 03 окт 2008 04:05

О Т В О Р Е Н О П И С М О

До: Г-н Тодор Батков и всички Левскари.

Г-н Батков,

Казвам се Владимир Войновски и съм Левскар.

Пиша това писмо до вас и всички други, които обичат Левски, с единствената цел, да помогнем на любимият ни тим.

Г-н Батков, през последните години в резултат на вашето управление и на последните три спортно-технически ръководства, Левскарите сънувахме най-хубавите си сънища и не заспивахме от най-лошите си кошмари. Това може да се възприема и като нещо естествено вероятно, но аз се опасявам, че започнахме да губим идеята за Левски...или поне, както аз я разбирам. Отбор – създаден от приятели с любов и споделян с любов от приятели. Мисля също така, че приятелството и любовта са най-красивите човешки качества.

Затова предлагам да си върнем идята „Левски”!!!

Левски е акционерно дружество. Вие сте неговият главен акционер, председател на Надзорния съвет и Левскар. Моля, направете необходимото - ние публиката на Левски да получим опция за закупуване на достатъчен процент акции на клуба, на съответната пазарна цена, който да ни позволява, чрез делегираните ни представители в Надзорния съвет, да имаме определящ глас във взимането на всички решения, касаещи ПФК ЛЕВСКИ АД. Това е и установена формула във водещите отбори в Европа.

Приятели, обичащи Левски,

2 часа преди всеки следващ домакински мач на Левски, и до края на този полусезон, аз и други мои приятели, ще се постараем да организираме подписка в подкрепа на тази идея, която в случай, че получи Вашата подкрепа, в края на м. Декември да връчим на г-н Батков, за официален коментар и решение.

От своя страна поемам ангажимента, в следващата 1 седмица, да отделя възможното ми време и средства, да публикувам настоящото писмо в средства за масова информация и в последстващи организационни действия.

Моля и всеки от нас, който споделя такава посока на действие да направи възможното му да си върнем „Левски”!

САМО ЛЕВСКИ!!!

Върни се в “Архив”