Какво мисли Бербатов за критиците си

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
more
Контакти:

Какво мисли Бербатов за критиците си

Мнениеот more » 08 мар 2010 21:52

От блога на Димитър Бербатов

Чудя се как да започна. Но явно щом всеки в България разбира от футбол, дава оценки и компетентно мнение, а през живота си тези хора не са ритали футболна топка, така и аз ще почна да давам път на моето мнение... все пак това е моят сайт и мога да си пиша, каквото си пожелая :). Та тази статия е точно за тези всички "разбирачи", всички завистници, всички злобари, хора, които не могат да спят, когато видят някой човек да преуспява. Е, аз съм един от тези успели хора, които изпитват злобата и омразата на свой гръб. Има много успeли хора в България и предполагам, че и те се чувстват по същия начин. Аз не мога да говоря от тяхно име, така че ще говоря за себе си.

Много е трудно особено в България да признаеш успеха на другия. Не знам на какво се дължи това, но е непосилно за някои хора да приемат факта, че има много успели хора и ще продължава да има. Наслушах се и се начетох на доста неща, особено по мой адрес, идващи точно от такива хора, злобни и завистливи, но както казва един от любимите ми поети: "I AM THE DOG YOU LOVE TO HATE, BECAUSE I AM A BIG SUCCESS". Единственото, което мога да изпитвам към тях, е съжаление. Тези хора никога няма да могат да надскочат собствените си ценности (злоба и завист), за да видят колко по-добър може да бъде светът. Никога няма да бъдат достойни хора, никога няма да могат да живеят със себе си, знаейки, че има хора, много по-успели и обичани.

Пиша и за всички тези "журналисти", които си позволяват да пишат измислици и да интригантстват по мой адрес, хора, които трудно признават успеха ми и не показват респект и уважение. Е, няма как да го получите и от мен. Но успехът ми е факт. И е още по-сладък от факта, че съм от малка страна като България, а имам възможността да играя в най-големия отбор в света. Постиженията ми също, на 29 години съм, постигнал съм много, много повече от доста други и съм го постигнал, защото мечтите ми нямат край и никога не съм завиждал или интригантствал. Тези неща никой не може да ми ги отнеме. Разбира се, има изключения. Както има добри и лоши футболисти, така има и добри и лоши журналисти. Пиша го това, тъй като много хора трябва да бъдат поставени на мястото си, всяко нещо си има граници. Много пъти са ми казвали, че съм скромен, е, тук скромността ми остава на заден план. За да може всички ние, които вървим и искаме да вървим напред и да се развиваме, трябва да премахнем тази злоба и завист. Трябва да игнорираме и забравим всички тези хора, проповядващи тези качества, защото рано или късно и това ще стане. Те ще бъдат забравени. Докато всички ние ще бъдем запомнени дълго, след като ни няма.

Един съвет към всички останали, за които не се отнася тази статия. И ще цитирам Марк Твен: "Пазете се от хора, които се опитват да омаловажат успехите и амбициите ви. Малките хора винаги ще го правят. Докато наистина великите ще ви накарат да се почувствате така, сякаш вие самите можете да станете велики". Не спирайте да мечтаете и да си помагате.

ЩЕ НАПИША И НЕЩО МНОГО ВАЖНО ЗА ВСИЧКИ ЗА ВСИЧКИ завистници, АЗ СЪМ МНОГО НА ВИСОКО, ЗА ДА ВИ ВИЖДАМ. А ДОРИ КАТО ТРЪГНА ДА ПАДАМ, ПАК НЯМА ДА ПАДНА НА ТОЛКОВА НИСКО.

Хубаво им го казваш,но завистта няма край поне не и тук!
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Какво мисли Бербатов за критиците си

Мнениеот pomiqrat » 08 мар 2010 22:01

Така е радвайте се на човека, който с усмивка излиза и казва ма толкова си можем и който заплашва фен чакащ на летището жалките ни национали с яйце в ръка и му казва "хвърли го и ще видиш какво ще ти се случи".
Последна промяна от pomiqrat на 08 мар 2010 22:10, променено общо 1 път.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

SHUBI_DUBI
Контакти:

Мнениеот SHUBI_DUBI » 08 мар 2010 22:03

Изобщо не вярвам той да го е писал, изобщо!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 08 мар 2010 22:05

С тва си изказване колко нависоко е за да ни види нас простосмъртните ем спачели като враг завинаги!!! :idea: :idea: :idea: :idea: Никога повече няма да му стискам палци, дано не облече националната фланелка повече, най-добре е за всички!
Позьор!!! :idea: :!: Стойкаджия!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 08 мар 2010 22:09

SHUBI_DUBI написа:Изобщо не вярвам той да го е писал, изобщо!

Много ясно, че не го е писал той, а е поръчал на някого да му го напише.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 мар 2010 22:11

Какво мисли ли, каквото мисли всеки един голям футболист и по-точно, мести си го в другия крачол :lol:
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 08 мар 2010 22:12

Cesc Fabregas написа:С тва си изказване колко нависоко е за да ни види нас простосмъртните ем спачели като враг завинаги!!! :idea: :idea: :idea: :idea: Никога повече няма да му стискам палци, дано не облече националната фланелка повече, най-добре е за всички!

Ами добре, че точно тебе няма да послуша!......

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 08 мар 2010 22:14

kartago написа:
Cesc Fabregas написа:С тва си изказване колко нависоко е за да ни види нас простосмъртните ем спачели като враг завинаги!!! :idea: :idea: :idea: :idea: Никога повече няма да му стискам палци, дано не облече националната фланелка повече, най-добре е за всички!

Ами добре, че точно тебе няма да послуша!......

Ами имам си право на мнение-казвам го! Никой няма да ми го промени! :roll: :idea: бях започнал малко от малко да си променям отношението към него, но оттук натътъка-няма начин! :idea:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 08 мар 2010 22:18

Много жалка позиция на един добър футболист!!!
Изложи се тотално,както се излага и в Юнайтед и хората с основание го критикуват!!
Тва е 2-рия Стоичков,все някой му завижда и злобее по негов адрес.Да вземе да погледне малко в собствения си двор и да си види грешките и тогава да взима такава позиция.
Очаквам 2-ра серия с "късане" на паспорти и отказване от роднината.....
Последна промяна от SAMP на 08 мар 2010 22:20, променено общо 2 пъти.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
infallible
Контакти:

Мнениеот infallible » 08 мар 2010 22:18

НЕ ГО Е ПИСАЛ ТОЙ???
Колко спрели трябва да бъдете, зад а помислите, че той може да напише такова нещо :X
ЕДНА ЛЮБОВ!

Върни се в “Футбол - България”