Гонзо- само шеф!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Гонзо- само шеф!

Мнениеот santiliana » 02 мар 2010 20:12

Някои ще кажат, че много рано е да правим заключения, че трябва да минат поне няколко мача и тем подобни, но лично аз си мисля, че на Левски му трябва един класен треньор. Не говоря за известен, а за треньор, който да бъде педагог, тактик и в известен смисъл "хитър". Да умее да подхожда към всяка една ситуация по точния начин, а не само с надъхване. Защото, съгласете се, към този момент Гонзо разчита само на това- мотивация и "набиване на канчето" в съблекалнята. Но това съвсем не е достатъчно. Ще попитате кой според мен трябва да е треньор тогава? Ами все си мисля, че един Петьо Хубчев, Илия Груев, Павел Дочев, Ясен Петров и др. подобни млади и перспективни треньори биха свършили работа. За да си треньор не е необходимо да си бил добър като футболист (практиката го доказва), това просто ти е вродено. А иначе Гонзо нека си остане шеф и да дърпа конците в Левски, за това съм убеден, че ще успее. Какво мислите, левскари?

И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето- синьо!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

dimitarmin4ev48
Контакти:

Re: Гонзо- само шеф!

Мнениеот dimitarmin4ev48 » 02 мар 2010 20:51

Скъпи приятели -левскари,нека се изиграят няколко мача и тогава да говорим.Да дадемдоверие на Гонзо.Той го заслужава.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 02 мар 2010 20:58

И Жозе Моуриньо да дойде с тези играчи пак ще сме си на същия хал.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 02 мар 2010 20:59

На Левски му трябва добър треньор,но да е от Западна Европа,който да научи футболистите да играят грамотен футбол.От такъв треньор имаме нужда особено за мачовете в Европа.Гонзо има много да учи преди да стане треньор.Нека първо да си изкара лиценза и после да мисли за треньорска кариера,а дотогава да е спортен директор в Левски.Не мисля,че той може да подготви футболистите тактически.Ще се залага повече на физическата подготовка.Също така трябва да се вземе и специалист от чужбина за ДЮШ.

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 02 мар 2010 20:59

Гонзо заслужава доверие и пълна подкрепа , но един Ясен Петров си мисля , че ще свърши страхотна работа - млад е , интелигентен , добре облечен винаги (има стил и вкус) , много перспективен и нахъсан , а със сигурнст разбира и от футбол.

salama
Контакти:

Мнениеот salama » 02 мар 2010 21:07

kokic1986 написа:Гонзо заслужава доверие и пълна подкрепа , но един Ясен Петров си мисля , че ще свърши страхотна работа - млад е , интелигентен , добре облечен винаги (има стил и вкус) , много перспективен и нахъсан , а със сигурнст разбира и от футбол.

+1

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 02 мар 2010 21:11

и за шеф не става... с Гонзо и Батков Левски отива към дъното.
Боли ме, че такива некадърници управляват Левски. Аз очаквам 2010 да бъде най-трагичната година на Левски в историята му, но все пак се надявам да не се окажа прав...

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 02 мар 2010 21:16

yasen написа:и за шеф не става... с Гонзо и Батков Левски отива към дъното.
Боли ме, че такива некадърници управляват Левски. Аз очаквам 2010 да бъде най-трагичната година на Левски в историята му, но все пак се надявам да не се окажа прав...

Вярно е, че Батков е некадърник, но в това число как може да сложиш и Гонзо?

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 02 мар 2010 21:17

LSFC 1914 написа:
yasen написа:и за шеф не става... с Гонзо и Батков Левски отива към дъното.

Вярно е, че Батков е некадърник, но в това число как може да сложиш и Гонзо?

а как ще обясниш 13 ли са, 14 ли са загубите на Левски, откакто Гонзо стана "някакъв" в Левски. И ТОВА САМО ЗА 6 МЕСЕЦА.
Пълен провал!
Ти спомняш ли си Левски да е допускал толкова загуби за полусезон?

Пепо
Контакти:

Мнениеот Пепо » 02 мар 2010 21:20

salama написа:
kokic1986 написа:Гонзо заслужава доверие и пълна подкрепа , но един Ясен Петров си мисля , че ще свърши страхотна работа - млад е , интелигентен , добре облечен винаги (има стил и вкус) , много перспективен и нахъсан , а със сигурнст разбира и от футбол.

+1

Еееееее момчета, за треньора по работата и резултати ли ще съдим или по гела на косата и обувките за 2 000 марки? Айде нема нужда. Аз пък съм за Гочето. Нека да е стар и плешив! Той и Сър-а е стар и Венгер не е първа младост и Капело, Дел Боске... Но най-важното - първо да дадем един полусезон време на Гонзо да видим как ще играе отбора.

Върни се в “Левски”