Сега остава да извика и Д.Тодоров, Виданов, Тошев, М. Удоджи, та нали томУФ и тях трябва да трансферира!!! Това мнение не е продиктувано от клубни пристрастия, а от фактите, които ще видим в събота!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
loituma написа:А футболисти като Мирослав Иванов , Георги Христов и Георги Иванов и други такива защо не са там а![]()
![]()
![]()
смешковци . Какво се бъркате в работата на Пламен . Той си ги вика после той ще си носи отговорността . И кво като пуснем Телкийски и Йовов и отбора ни ще смачка Италия хахах смешшковциии . Видяхме ги вече там . Ако някой ми каже 1 добър мач за националния на тези момченца които изброи евала ти правим . Котев отначалото на годината заедно с Иван Иванов играят изключително добре . Млад тандем са нормално да ги викнат . Бадема е постоянен титуляр за Страсбург отбора е на първо място в класирането .
Хмм Танко Дяков заради гола срещу Щутгард ли да го викнат или за това ,че е защитник в отбора който е на 9-то място в БГ и един от отборите с най-много допуснати голове .
И какво странно да се викне Данчо Тодоров ? Много сърцато момче . Не съм голям фен на ЦСКА имам си друг любим отбор , но това са фактите .
Ма кво да се очаква от един буфер .
Щели сме да видиме нещо в събота , ти какво очакваше да викне телкийски , топчо и да биеме италия , смешен си ей
И накрая пльоснал едно :
Това мнение не е продиктувано от клубни пристрастия, а от фактите, които ще видим в събота!
хахахахахахахахахаххх жалък буфер
loituma написа:
И накрая пльоснал едно :
Това мнение не е продиктувано от клубни пристрастия, а от фактите, които ще видим в събота!
хахахахахахахахахаххх жалък буфер
tprodanov написа:за разлика от Данчо Тъча, Ив. Иванов, Бадема и тн, Йовов и Мечо наскоро са отстранявали два италиянски отбора.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта