Националният отбор на Пл.Марков, не на България!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

UL_Blue

Националният отбор на Пл.Марков, не на България!!!

Мнениеот UL_Blue » 08 окт 2008 15:32

При наличието на футболисти като Е.Топузаков, Д.Телкийски, Ж. Желев, Хр. Йовов, че и Т. Дяков(Ч. Море), какво правят в нац. отбор футболисти като И. Иванов, К.Котев, че дори и Бадема. С какво са заслужили да са в нац. отбор. С опита си в международните мачове, които са изиграли, с дербитата в които са играли, особенно И.Иванов! Може да е талант,но все още не е заслужил да е в на. отбор.Поредната простотия на Пл. Марков. Вместо в средата на терена до Ст.Петров да застане Мечо ние ще играем със Ст. Генчев :shock:
Сега остава да извика и Д.Тодоров, Виданов, Тошев, М. Удоджи, та нали томУФ и тях трябва да трансферира!!! Това мнение не е продиктувано от клубни пристрастия, а от фактите, които ще видим в събота!

Потребителски аватар
sin svqt
Контакти:

Re: Националният отбор на Пл.Марков, не на България!!!

Мнениеот sin svqt » 08 окт 2008 15:43

Ми като имаме предвид на кой отбор симпатизира Марков,нещата са кристално ясни!

loituma
Контакти:

Мнениеот loituma » 08 окт 2008 15:53

А футболисти като Мирослав Иванов , Георги Христов и Георги Иванов и други такива защо не са там а :lol: :lol: :lol: :lol: смешковци . Какво се бъркате в работата на Пламен . Той си ги вика после той ще си носи отговорността . И кво като пуснем Телкийски и Йовов и отбора ни ще смачка Италия хахах смешшковциии . Видяхме ги вече там . Ако някой ми каже 1 добър мач за националния на тези момченца които изброи евала ти правим . Котев отначалото на годината заедно с Иван Иванов играят изключително добре . Млад тандем са нормално да ги викнат . Бадема е постоянен титуляр за Страсбург отбора е на първо място в класирането .

Хмм Танко Дяков заради гола срещу Щутгард ли да го викнат или за това ,че е защитник в отбора който е на 9-то място в БГ и един от отборите с най-много допуснати голове .
И какво странно да се викне Данчо Тодоров ? Много сърцато момче . Не съм голям фен на ЦСКА имам си друг любим отбор , но това са фактите .
Ма кво да се очаква от един буфер .
Щели сме да видиме нещо в събота , ти какво очакваше да викне телкийски , топчо и да биеме италия , смешен си ей

И накрая пльоснал едно :
Това мнение не е продиктувано от клубни пристрастия, а от фактите, които ще видим в събота!
хахахахахахахахахаххх жалък буфер

madman
Контакти:

Мнениеот madman » 08 окт 2008 15:55

Да не забравяме Енгибар Енгибаров, Светослав Бърканичков и Емил Тодоров - Зелето

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 окт 2008 15:59

loituma написа:А футболисти като Мирослав Иванов , Георги Христов и Георги Иванов и други такива защо не са там а :lol: :lol: :lol: :lol: смешковци . Какво се бъркате в работата на Пламен . Той си ги вика после той ще си носи отговорността . И кво като пуснем Телкийски и Йовов и отбора ни ще смачка Италия хахах смешшковциии . Видяхме ги вече там . Ако някой ми каже 1 добър мач за националния на тези момченца които изброи евала ти правим . Котев отначалото на годината заедно с Иван Иванов играят изключително добре . Млад тандем са нормално да ги викнат . Бадема е постоянен титуляр за Страсбург отбора е на първо място в класирането .

Хмм Танко Дяков заради гола срещу Щутгард ли да го викнат или за това ,че е защитник в отбора който е на 9-то място в БГ и един от отборите с най-много допуснати голове .
И какво странно да се викне Данчо Тодоров ? Много сърцато момче . Не съм голям фен на ЦСКА имам си друг любим отбор , но това са фактите .
Ма кво да се очаква от един буфер .
Щели сме да видиме нещо в събота , ти какво очакваше да викне телкийски , топчо и да биеме италия , смешен си ей

И накрая пльоснал едно :
Това мнение не е продиктувано от клубни пристрастия, а от фактите, които ще видим в събота!

Свали червените очила, току виж, си започнал да разбираш от футбол !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

omax
Контакти:

Мнениеот omax » 08 окт 2008 16:00

Аре стига хейтърство!
И в националния ли искате да се изсерете!
Аман вече с тези долни клубни пристрастия. Дръжте си омразата у вас не ни заливйте с нея.
Играят Трикольорите - не x играч на ЦСКА или y на Левски. България пред всеки и всичко.

Потребителски аватар
sin svqt
Контакти:

Мнениеот sin svqt » 08 окт 2008 16:03

loituma написа:
И накрая пльоснал едно :

Умнико,що не му погледнеш ника и тогава да говориш кой е буфер и кой не е!Или ти не знаеш кво е тва,а???Ник е едно нещо което ти като си се рагистрирал ти пиши потребителско име,разбра ли сега?И първо си погледни правописните грешки в поста си тогава говори!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 08 окт 2008 16:04

за разлика от Данчо Тъча, Ив. Иванов, Бадема и тн, Йовов и Мечо наскоро са отстранявали два италиянски отбора.

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 08 окт 2008 16:08

Заради тези треньорски пристрастия може/сигурно/ да гледаме през крив макарон световното!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 окт 2008 16:09

tprodanov написа:за разлика от Данчо Тъча, Ив. Иванов, Бадема и тн, Йовов и Мечо наскоро са отстранявали два италиянски отбора.

И да им казваш, и да не им казваш....те тяхното си знаят ! Трудно ще започнат да разбират футболната игра, ако не свалят червените очила....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Футбол - България”