Нов треньор на "Левски"
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Нов треньор на "Левски"
През последните дни, отново се заговори за една наболяла за "сините" фенове тема. А именно липсата на качествен треньор на любимият ни "Левски". В медийното пространство се изредиха отново едни до болка познати имена... треньори, някои от които са водили и неведнъж отбора. И след като е повече от ясно, че от зимата клуба трябва да си има нов водач (до тогава въпреки всичко Кокала трябва да остане и да се опита поне да закрепи позициите във вътрешното първенство) от изборените имена има само едно, което може да вдигне отбора точно в този момент. Говоря за Славолюб Муслин. Но си мисля, че най- удачният вариант се крие на съвсем друго място и той ще ни извади очите... само дето никой не се сеща за него, или не желае да го направи. Човека е млад, начетен, със стил и голяма футболна култура. Интелегентен, което си е цяла рядкост като говорим за бивш футболист, а на всичкото отгоре е и юноша на клуба. В момента се занимава с това да анализира за телевизиите тънкостите на любимата ни игра. И всички гледали европейското първенство си спомнят, колко мъдро и начетено се изказваше той, докато чертаеше по екрана. Нямам представа дали Илия Груев има желание изобщо да се захваща с треньорската професия, но ако е така той е един достоен избор да е на кормилото на "Левски"...

Re: Нов треньор на "Левски"
Абе, човек, къде ни хвърли в тъча с Илия Груев, той няма грам опит, и какъв авторитет ще има Илия Груев пред един Гонзо например. Недей така, точно сега не е време за такива експерименти, виж на Илия груев може да му предложат да води дубъла или юношите старша възраст, ако се докаже там, един ден евентуално да му поверят и първия отбор, но сега е просто самоубийство. Преди 5 години, ако мъри нямаше здравия гръб на Наско щяхме отдавна да сме забравили за него като треньор. Сега кой мислиш ще застане зад Илия Груев? Боримиров ли? Смях! Не сега единствения ход наистина се казва Муслин, или пък голямо европейско име, като да кажем един Брайън Лаудруп, или още по-опитен треньор от класа без значение каква ще е заплатата му!
Аз пък искам Отмар Хитцвел да ни стане треньор:)))
Има знанията човека, има с какво и как да респектира всички футболисти ,теньори, мениджъри и президенти. А, имам и опит и воля и т.н.
само си го представям как стои до резервната скамейка на стадион " Разорана Нива" ....
Иначе пари можем всички ние да съберем за заплатата му! Всеки един левскар може месечно да му отпуска по 1лв и все си мисля, че заплата от 500 000 евро на месец би го примамила насам..
Има знанията човека, има с какво и как да респектира всички футболисти ,теньори, мениджъри и президенти. А, имам и опит и воля и т.н.

само си го представям как стои до резервната скамейка на стадион " Разорана Нива" ....
Иначе пари можем всички ние да съберем за заплатата му! Всеки един левскар може месечно да му отпуска по 1лв и все си мисля, че заплата от 500 000 евро на месец би го примамила насам..
Дааа, виж за Отмар Хицфелд не се бях сетил, добра идея е това, дай да я предложим на мустакатото недуразумение

Друг вариант е Матеус...
май напоследък все му се падат някакви недоразвити отбори и мисля, че Левски ще е скок в карерата му.
май напоследък все му се падат някакви недоразвити отбори и мисля, че Левски ще е скок в карерата му.
- INZAGHI_99
- Контакти:
Th3_K1ng написа:През последните дни, отново се заговори за една наболяла за "сините" фенове тема. А именно липсата на качествен треньор на любимият ни "Левски". В медийното пространство се изредиха отново едни до болка познати имена... треньори, някои от които са водили и неведнъж отбора. И след като е повече от ясно, че от зимата клуба трябва да си има нов водач (до тогава въпреки всичко Кокала трябва да остане и да се опита поне да закрепи позициите във вътрешното първенство) от изборените имена има само едно, което може да вдигне отбора точно в този момент. Говоря за Славолюб Муслин. Но си мисля, че най- удачният вариант се крие на съвсем друго място и той ще ни извади очите... само дето никой не се сеща за него, или не желае да го направи. Човека е млад, начетен, със стил и голяма футболна култура. Интелегентен, което си е цяла рядкост като говорим за бивш футболист, а на всичкото отгоре е и юноша на клуба. В момента се занимава с това да анализира за телевизиите тънкостите на любимата ни игра. И всички гледали европейското първенство си спомнят, колко мъдро и начетено се изказваше той, докато чертаеше по екрана. Нямам представа дали Илия Груев има желание изобщо да се захваща с треньорската професия, но ако е така той е един достоен избор да е на кормилото на "Левски"...
Илия Груев е трениор( извин пиша на латиница) на някоя от юношеските формаций и АЗ също заставам зад негова кандидатура.
колкото до това дали Гонзо ще има респект от него, си зависи от човека, а аз все си мисля че ДА ще има респект и то точно в този момент, когато всички са му вдигнали мерника, без значение как се казва трениора Гошо Петкан Драган или т.н.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
Не треньора,бай Ганю и неговия плъх Баждеков и отбора ще тръгне?
Че бай Ганьо трябва да си ходи на момента, в това спор няма! Дано, час по скоро да се намери купувач за Левски и това дебело мустакато прасе, ще го изринем на секундата от Левски. Но въпроса с треньора ще остане отворен. Треньорът на Левски, който и да е той, винаги ще бъде поставен на сериозни критики и от страна на феновете и на медиите, за това трябва да бъде човек, който да може да носи цялото напрежение на плещите си, без да го предава на футболистите. Трябва да е много силна фигура, защото Овчата кратуна много се биеше в гърдите, но видяхте как изхвърча като тапа при първия напън. Другият вариант е връщане на Наско, той много пъти е доказвал, че може да изкарва Левски от какви ли не ситуации. На мен лично ми се иска този път да минем без него, Наско е легенда на Левски и винаги ще си остане такъв, но мисля, че е време с новият собственик да дойдат и нови лица. Не може все да чакаме Наско да е месия. Затова аз съм за един треньор от чужбина с доказан опит и качества, и ако той има нужда от човек като Наско, нека той да си избере доверен човек.
Левски имаха германец,сърби/добри/,Г.Василев,Херо-мутрата,руснак и на края Мъри/хубав
или лош/ и ги изгониха!!???? Е и? Горе са мърши.Батков/кази Чорни/,Баждеков,Г.Марков/адвоката/,Тепсиев,Касабов-стар и син трябат да се изритат.Те влачат само от Левски,не
дават.!!!1
или лош/ и ги изгониха!!???? Е и? Горе са мърши.Батков/кази Чорни/,Баждеков,Г.Марков/адвоката/,Тепсиев,Касабов-стар и син трябат да се изритат.Те влачат само от Левски,не
дават.!!!1
Th3_K1ng написа:През последните дни, отново се заговори за една наболяла за "сините" фенове тема. А именно липсата на качествен треньор на любимият ни "Левски". В медийното пространство се изредиха отново едни до болка познати имена... треньори, някои от които са водили и неведнъж отбора. И след като е повече от ясно, че от зимата клуба трябва да си има нов водач (до тогава въпреки всичко Кокала трябва да остане и да се опита поне да закрепи позициите във вътрешното първенство) от изборените имена има само едно, което може да вдигне отбора точно в този момент. Говоря за Славолюб Муслин. Но си мисля, че най- удачният вариант се крие на съвсем друго място и той ще ни извади очите... само дето никой не се сеща за него, или не желае да го направи. Човека е млад, начетен, със стил и голяма футболна култура. Интелегентен, което си е цяла рядкост като говорим за бивш футболист, а на всичкото отгоре е и юноша на клуба. В момента се занимава с това да анализира за телевизиите тънкостите на любимата ни игра. И всички гледали европейското първенство си спомнят, колко мъдро и начетено се изказваше той, докато чертаеше по екрана. Нямам представа дали Илия Груев има желание изобщо да се захваща с треньорската професия, но ако е така той е един достоен избор да е на кормилото на "Левски"...
Илия Груев е треньор на юношеска формация в Германия. Така, че той вече се е ориентирал към треньорската професия. Аз също съм ЗА привличането му в "Левски" ! Опитът му като треньор е малък, но за всеки случай е по-голям от колкото на Мъри, когато пое отбора.
Върни се в “Футбол - България”