Бойко Борисов - кадърен политик или медиен любимец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Бойко Борисов - кадърен политик или медиен любимец

Мнениеот Yanev » 04 яну 2010 20:16

Значи,преди около 10 минути гледах новинарския блок по бТВ .. Естествено,за пореден път не подминаха нашия драг министър-председател.Този път обаче какво виждам .. ИЗНЕНАДВАЩА НОВИНА .. От Русия изпратили изработена матрьошка с лика на Бат' Бойко.Във всички възможни телевизии и предавания го лансират.В Шоуто на Слави му правят много ефективна реклама с добронамерените си закачки в скечовете.Чат-пат нашият премиер се появява и в някое интервю,правейки се на герой и спасител на републиката,или оплювайки за пореден път Станишев.Откакто се помня такова чудо не е било.Не помня медиите да са били толкова ангажирани дори със Симеон II.Ето и въпросната новина :

http://bnt.bg/bg/news/view/20596/matrio ... ra_borisov

Не мислите ли,че медиите помогнаха много на ГЕРБ да победи на изборите и то с такава убедителна преднина?Не се ли получи чиста проба манипулация? Мои роднини и приятели от провинцията гласували за него,защото мислели,че ще оправи държавата .. Питам ги какво ги кара да мислят така ? Те ми отговарят шеговито : Е,нали е Бате Бойко.Добър политик ли е Бойко Борисов наистина ? Надявам се да стане добра дискусия.На мен лично ми писна.Не можах да се сдържа да пусна тази тема.С всеки изминал ден се убеждавам,че или телевизиите се чудят с каква по-голяма олигофрения да станат интересни,или просто са обект на манипулиране от страна на политиците .. :roll:

Някои сигурно ще ме помислят за глупак или за не толкова заинтересован от политиката.Да,така е.Аз не разбирам много от политика,но това е моето мнение и така виждам нещата ..
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Бойко Борисов - кадърен политик или медиен любимец

Мнениеот child in time » 04 яну 2010 20:20

Любимец на медиите измекяри който целуват всеки нов политически задник с власт! Съжалявам ако звучи грубо но аз така смятам!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 04 яну 2010 20:24

Можех да обърна темата и на шега,но си имаме достатъчно такива теми ..
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 04 яну 2010 20:43

Кадърен политик?Хубвао е,че не сме я забравили тая дума още.Не вярвам ни на Бойковци ни на никви подобни измекяри.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 04 яну 2010 20:53

На последните парламентарни избори си казах , че , който и да спечели , ще е по-добър от Станишев , Доган и Симеон Втори . Последните трима доказаха , че са престъпници , които краха , краха на гърба на народа и дори ни се изплюха в лицето и защо - в името на джоба им . Станишев - инициаторът , който вкара турците в управлението и окепази и без това хлабавата политика у нас . Доган - жив мафиот , който си създаде партия , за да си направи реклама и едва ли не да мине по рейтинг Дейвид Летерман , той е не по-малко виновен за простотията в парламента от бившия министър-председател . Симеон Втори - на тоя не му стигна един изпълнен с идиотщини и наглост мандат , ама и се намести и още няколко пъти в парламента , за да продължи делото си на поквара на българската политика . Острият ми език е съвсем на място и моля да не ме упреквате , тъй като се интересувам живо от политика и този проблем ме засяга лично .
Относно Бойко Борисов - фърст халф вери гуд , секънд халф айм но лайк . Ми това е - горе-долу си създаде добър имидж и визия като кмет на София и реши да се впусне по-надълбоко в езерото . И успя - стигна най-високият политически пост в една парламентарна страна , каквато е България . И кво ? Веднага тръшна вратата на Русия и тн за Южния , Северозападния , Таджикистанския поток без да му мигне окото . Бива, бива байганьовщина , ама такава нема . Знаем , че той и Станишев не са били френдове и гледат все да си направят мръсно , ей така - по нашенски . Добре де - спри се малко , един добър политик събира най-важното и най-ценното от всички идеи и ги привежда в действие . Така прави един УМЕРЕН И МЪДЪР политик , какъвто не е Бойко Борисов . 100 дни , 200 дни , 800 дни , 3 ери - ние искаме резултати , а такива липсват !!!!!! Аз лично пиша слаб 2 на Станишев и другите идиоти и среден 3 на Бойко само и единствено , защото не е такъв отвратителен и слаб политик като Станишев и другите идиоти - горе долу .
Факт е , че всеки гледа да си направи реклама , в 21 век сме !!! ГЕРБ е първа политическа сила у нас и тва е ! И ще бъде за следващите 4-5 години !
Какво да кажа за министрите на ББ - кръгла нула в много отношения !!!! Надявам се да греша и всичко да се оправи - аз вяравам , че идват добри времена за България и се надявам те да започнат отсега ;) Но е факт , че втори СТЕФАН СТАМБОЛОВ няма да има !!
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 04 яну 2010 20:56

Nikolai_1912 написа:Пълен гомнар!!! БНС Е ИСТИНАТА!

Подкрепяш този лъжец Софиянски ???? Дай ми един свестен аргумент !!!!
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 04 яну 2010 20:58

Nikolai_1912 написа:Пълен гомнар!!! БНС Е ИСТИНАТА!

Шегуваш се! Още една мъртво родена партия
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 04 яну 2010 21:03

Siegfried написа:На последните парламентарни избори си казах , че , който и да спечели , ще е по-добър от Станишев , Доган и Симеон Втори . Последните трима доказаха , че са престъпници , които краха , краха на гърба на народа и дори ни се изплюха в лицето и защо - в името на джоба им . Станишев - инициаторът , който вкара турците в управлението и окепази и без това хлабавата политика у нас . Доган - жив мафиот , който си създаде партия , за да си направи реклама и едва ли не да мине по рейтинг Дейвид Летерман , той е не по-малко виновен за простотията в парламента от бившия министър-председател . Симеон Втори - на тоя не му стигна един изпълнен с идиотщини и наглост мандат , ама и се намести и още няколко пъти в парламента , за да продължи делото си на поквара на българската политика . Острият ми език е съвсем на място и моля да не ме упреквате , тъй като се интересувам живо от политика и този проблем ме засяга лично .
Относно Бойко Борисов - фърст халф вери гуд , секънд халф айм но лайк . Ми това е - горе-долу си създаде добър имидж и визия като кмет на София и реши да се впусне по-надълбоко в езерото . И успя - стигна най-високият политически пост в една парламентарна страна , каквато е България . И кво ? Веднага тръшна вратата на Русия и тн за Южния , Северозападния , Таджикистанския поток без да му мигне окото . Бива, бива байганьовщина , ама такава нема . Знаем , че той и Станишев не са били френдове и гледат все да си направят мръсно , ей така - по нашенски . Добре де - спри се малко , един добър политик събира най-важното и най-ценното от всички идеи и ги привежда в действие . Така прави един УМЕРЕН И МЪДЪР политик , какъвто не е Бойко Борисов . 100 дни , 200 дни , 800 дни , 3 ери - ние искаме резултати , а такива липсват !!!!!! Аз лично пиша слаб 2 на Станишев и другите идиоти и среден 3 на Бойко само и единствено , защото не е такъв отвратителен и слаб политик като Станишев и другите идиоти - горе долу .
Факт е , че всеки гледа да си направи реклама , в 21 век сме !!! ГЕРБ е първа политическа сила у нас и тва е ! И ще бъде за следващите 4-5 години !
Какво да кажа за министрите на ББ - кръгла нула в много отношения !!!! Надявам се да греша и всичко да се оправи - аз вяравам , че идват добри времена за България и се надявам те да започнат отсега ;) Но е факт , че втори СТЕФАН СТАМБОЛОВ няма да има !!

Втори като Стефан Стамболов няма,само че той е направил такава фундаментална грешка,която затрива всичките добрини,които той е донесъл на България-изкарал е лицето Фердинанд Сакскобурггота от кръчмата,за да го докара в България и да обърне нашата история наопаки за векове напред.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Върни се в “Свободна зона”