Коко Динев: Бонев, Ераносян и Узунов са готови да работят за

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

bambam

Коко Динев: Бонев, Ераносян и Узунов са готови да работят за

Мнениеот bambam » 04 яну 2010 16:26

Ръководство и фенове трябва да действаме заедно, за да удряме като юмрук", призова новият бос на смърфовете
Новият бос на елитния Локомотив Пловдив - Константин Динев призова феновете на тима към пълно доверие и безрезервна подкрепа от трибуните през пролетта, защото според него само по този начин смърфовете ще могат да запазят мястото си в "А" група. В обширно интервю за "Тема спорт", той разкри още, че екипът му в лицето на Христо Бонев, Едуард Ераносян и Атанас Узунов е готов да работи и без пари за Локо.

"Иска ми се Локомотив да носи радост на привържениците си и всички, които сме се ангажирали с черно-бялата кауза, да бъдем събрани в един юмрук. Ръководство, футболисти и фенове трябва да сме едно цяло, да сме обединени и да гледаме в една посока. Ако това се случи, 2010г. ще е много успешна за Локомотив. Ще работя с цялото си сърце за клуба", обеща Динев.

"Винаги съм знаел, че Локо Пд има велика публика и фенове, които те карат да настръхваш, а това което почувствах при посрещането ми на "Лаута" ме убеди още веднъж, че съм направил правилен избор. Локомотив е институция в българския футбол и се радвам, че това което съм тръгнал да градя ще има смисъл. С такава подкрепа на нашите ултраси, на един тим в България не му трябва много, за да върви напред", заяви бизнесменът.

"Иначе новия треньор Наджи Шенсой е като Тито. Имам му пълно доверие, защото се уверих, че той е добър специалист. Разчитам на него и сега ще трябва да направиме по-мащабна селекция, за да се постигнат целите, които сме си поставили, а именно - оставане в "А" група", каза още той.

"Колкото до екипа, с който ще работим на "Лаута", искам да подчертая, че Христо Бонев, Едуард Ераносян и Атанас Узунов ми изявиха готовността си да работят ако трябва и без пари за Локо. Те нямаха абсолютно никакви претенции към мен и все пак съм сигурен, че няма да е трудно да се договорим за каквито и да е условия. Зума ще бъде спортно-технически директор, Узунов - административен, а Едо ще консултант и мой съветник по всички въпроси, касаещи отбора", продължи президентът на пловдивчани.

"Длъжен съм да разкрия на всички локомотивци, че заобичах отбора покрай кума ми Георги Илиев. Присъствал съм на много мачове на тима преди и може би тези сантименти ме накараха да предприема тази рискована стъпка", отсече шефът на черно-белите.

"Накрая искам да кажа, че новото ръководство ще се опитаме да изградим един стабилен отбор, който да бъде конкурентноспособен. Ще вървим стъпка по стъпка и няма да правим трагедии и ненормални неща, ако не стигнем до бързи успехи. При всички положения обаче има предпоставки за такова нещо, най-вече заради традициите, които има Локомотив. Идеята ни е да се развиваме така, че всяка следваща година да бъде по-успешна от предишната, защото смятам, че нашите фенове заслужават да гледат един съвсем друг отбор от сегашния. Отбор с който да се съобрязяват всички. И повярвайте ми, скоро това ще се случи. Локомотив отново ще е сериозен фактор във футбола ни, но не ме карайте да се ангажирам с конретни срокове. Всичко ще става постепенно и няма да се изхвърляме, няма да избързваме. Нещата се случват постепенно. Не бива да има свръхочаквания", завърши новият благодател на Локо Пд - Коко Динев.Още от Новини БГ

Мошно в неделя да нахлуем на Лаута! :twisted:
Първа тренировка за годината!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Re: Коко Динев: Бонев, Ераносян и Узунов са готови да работят за

Мнениеот Siegfried » 04 яну 2010 16:41

Браво на Локото !!! За мен тимът ще се стабилизира напълно с идването на тези тримата . Те разбират от футбол и мога смело да кажа - че Локо Пловдив със сигурност няма да изпадне и Градът под тепетата ще си иматт поне един представител в елита ;) Браво , смърфове :!:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 04 яну 2010 16:56

Siegfried написа:Браво на Локото !!! За мен тимът ще се стабилизира напълно с идването на тези тримата . Те разбират от футбол и мога смело да кажа - че Локо Пловдив със сигурност няма да изпадне и Градът под тепетата ще си иматт поне един представител в елита ;) Браво , смърфове :!:

АЗ не съм толкова сигурен , че локо няма да изпаднат , да же напротив още ги смятам за изпадащи ;)

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 04 яну 2010 17:11

kokic1986 написа:
Siegfried написа:Браво на Локото !!! За мен тимът ще се стабилизира напълно с идването на тези тримата . Те разбират от футбол и мога смело да кажа - че Локо Пловдив със сигурност няма да изпадне и Градът под тепетата ще си иматт поне един представител в елита ;) Браво , смърфове :!:

АЗ не съм толкова сигурен , че локо няма да изпаднат , да же напротив още ги смятам за изпадащи ;)

Няма да изпаднат ;) Успех железничари 8-)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
supershampion2004

Мнениеот supershampion2004 » 04 яну 2010 17:22

Ръководство и фенове трябва да действаме заедно, за да удряме като юмрук", призова новият бос на смърфовете!
Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!
Изображение

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 04 яну 2010 17:36

Силни думи от Локото , дано вярно се стабилизират ще бъда жалко да изпаднат .
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 04 яну 2010 17:38

Успех. Дано нещата се оправят и пловдивският футбол да тръгва нагоре.

Потребителски аватар
Boksior4eto
Контакти:

Мнениеот Boksior4eto » 04 яну 2010 17:44

ivo77 написа:Успех. Дано нещата се оправят и пловдивският футбол да тръгва нагоре.

дано и при вас да има сделка и другия сезон да има дерби за 3-то и 4-то място между Локомотив ПЛОВДИВ и Ботев ПЛОВДИВ!
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥

stas1990
Контакти:

Мнениеот stas1990 » 04 яну 2010 18:18

Кажете само в колко часа ще започне тренировката в неделя, да нахлуя на трибуните, че тази статия много ме надъха ;)

Потребителски аватар
supershampion2004

Мнениеот supershampion2004 » 04 яну 2010 18:26

stas1990 написа:Кажете само в колко часа ще започне тренировката в неделя, да нахлуя на трибуните, че тази статия много ме надъха ;)

lokopld/viewtopic.php?f=10&t=37243
Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”