Започна оптимизирането на играчи в Левски!!!!!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Започна оптимизирането на играчи в Левски!!!!!!!!

Мнениеот zlatan » 20 дек 2009 10:07

Тръгнаха вече клюките,новините, трансферите затова няколко думи.Но преди това искам да се обърна към модовете в този форум.Оценявам всичко което правите-молбата ми към вас в предвид от трансферния период който наближава позволявайте ни понякога да пускаме теми за отделни трансферни новини,все пак периода е такъв на трансфери,БЛАГОДАРЯ ВИ КАКВОТО И ДА СТАНЕ.
Темата ми днес е свързана с новини по електронните медии за отпратени от Левски футболисти.Става въпрос за симонович,цецо димитров и генев.Продажбата на рабех само я споменавам,защото това е клюка.Сега си мисля че към тримата трябва да се подходи с акъл-генев и цецо димитров са млади затова не трябва с лека ръка да ги изтървем,аз генев не го харесвам казвал съм го много пъти,но може би напрежението през полусезона в отбора му се отрази.Оптимизирането трябва да продължи Лусио-направи много:БЛАГОДАРЯ ТИ.Тук спирам Защото аз мисля че когато продадеш някого тогава трябва да махаш някого,а съотетно да вземаш заместник на продадения.Ще чакаме с нетърпение и обещания ни голаджия.
LEVSKI_FOREVER

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Re: Започна оптимизирането на играчи в Левски!!!!!!!!

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 20 дек 2009 10:20

zlatan написа:Тръгнаха вече клюките,новините, трансферите затова няколко думи.Но преди това искам да се обърна към модовете в този форум.Оценявам всичко което правите-молбата ми към вас в предвид от трансферния период който наближава позволявайте ни понякога да пускаме теми за отделни трансферни новини,все пак периода е такъв на трансфери,БЛАГОДАРЯ ВИ КАКВОТО И ДА СТАНЕ.
Темата ми днес е свързана с новини по електронните медии за отпратени от Левски футболисти.Става въпрос за симонович,цецо димитров и генев.Продажбата на рабех само я споменавам,защото това е клюка.Сега си мисля че към тримата трябва да се подходи с акъл-генев и цецо димитров са млади затова не трябва с лека ръка да ги изтървем,аз генев не го харесвам казвал съм го много пъти,но може би напрежението през полусезона в отбора му се отрази.Оптимизирането трябва да продължи Лусио-направи много:БЛАГОДАРЯ ТИ.Тук спирам Защото аз мисля че когато продадеш някого тогава трябва да махаш някого,а съотетно да вземаш заместник на продадения.Ще чакаме с нетърпение и обещания ни голаджия.

За Цецо Димитров не съм голям оптимист-аз искам Акалски,който да израстне заедно с Митрев!Но за Генев съм КАТЕГОРИЧЕН-той е синьо сърце,което трябва да остане,за да тупти на Герена!Призив към Батков-долу ръцете от Генев,от него ще забогатееш едва след 3-4 години,когато талантът му се развие,сега е глупаво да го продаваш,осъзнай се,махай Рабех и пускайте Генев с Милиев в центъра на защитата!!!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 20 дек 2009 11:04

Аз също мисля,че Генев има много талант и ще му трябва,специално на него,повече време за адаптация :) Цецо е по-добре да отиде под наем в някой отбор от "А" група и след 1-2 сезона да си го върнем готов за Левски 8-)

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 20 дек 2009 11:24

" Левски вече стартира планираната зимна чистка. Вчера Георги Иванов посочи вратата на двама футболисти - Саша Симонович и Цветан Димитров, които ще си търсят сами нови отбори.
Към Славия пък очаквано пое Дениран Ортега. В близките дни Гонзо ще се срещне с Тодор Батков, за да бъде обсъдена селекцията, която най-вероятно ще е съставена предимно от чужденци, съобщава вестник от столицата."
"Ръководството на Левски ще преотстъпи защитника Виктор Генев през зимата, пише в-к "Меридиан мач". Защитникът игра доста срещи през сезона, но и направи някои грешки и отстъпи титулярното си място. Почти сигурно шампионите ще отмъкнат Иво Иванов от Берое и така на „Герена" централните бранители ще станат твърде много."
Като дойде време за трансфери вестниците направо изпадат в "оргазъм"-всеки ден заглавията едно от друго по-гръмки,бъдещи или досегашни отбори-от "гранд" нагоре,бъдещи футболисти-"ел галактико" ряпа да яде.Ако след всяко заглавие отваряме тема-малиииййй.Накратко:за Ортега,Симонович,Димитров-съгласен!За Генев?Казват "взимаме" Иво Иванов-добре,но защо отпращаме Генев,а оставяме Топузаков,например?Някой може ли да ми обясни?И ако,наистина,продадем Рабех,да не се окаже,че централните защитници не са чак тооолкова много?
Но всички разсъждения са валидни с голямата уговорка АКО!!!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 20 дек 2009 11:44

Ами не знам-ето потвърждение на жестоката,продължаваща години наред спекулация-"ще налагаме младите..."то не бяха общежития,приказки-план 2007,2009,2011...Аз съм убеден,че всичко е просто едно изпиране на едни пари!!!Всичко води към такива разсъждения!!!Да,наистина-защо махаме Генев,а Топчо остава?По същата логика и Симонович трябва да остане...Кои млади налагаме!?Нещо не ги виждам!?Май всичко е фалш и прах в очите!!!...

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 20 дек 2009 11:57

А аз имам въпрос=Какво става с НОВИЯ тренер?Нали уж до Коледа да сме го намерили?????Ако продължим с Гонзо всички останали въпроси отпадат пак ще се борим за предпоследното място в Европа....и пак ще е мъка а ще трябва да слушаме как играем все по добре, от мен мерси

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 20 дек 2009 12:01

Оптимизиране? Ще ги правят киборги? :) След изказванията на Баждеков не очаквам кой знае каква промяна в отбора на Левски!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
TheBetfather
Контакти:

Мнениеот TheBetfather » 20 дек 2009 12:03

OBI4AM LEVSKI написа:Ами не знам-ето потвърждение на жестоката,продължаваща години наред спекулация-"ще налагаме младите..."то не бяха общежития,приказки-план 2007,2009,2011...Аз съм убеден,че всичко е просто едно изпиране на едни пари!!!Всичко води към такива разсъждения!!!Да,наистина-защо махаме Генев,а Топчо остава?По същата логика и Симонович трябва да остане...Кои млади налагаме!?Нещо не ги виждам!?Май всичко е фалш и прах в очите!!!...

Е да, ама ако се продадат всичи опитни, кой ще остане да покаже на младите как се правят нещатата, да им вдъхне куража, който им е нужен за да защитават цветовете на ЛЕВСКИ? Наистина, Саша може да си ходи, тъй като вече наистина е прекалено стар и се вижда, че не е този СИМОНОВИЧ, който бележеше на отбори като Ливърпул.. Топчо винаги е бил левскар и ако точно сега когато не е в оптимална форма и е контузен се отървем от него, мисля, че ще е голяма грешка!! И все пак съм "за" Генев, а за цецко ако го дадат под наем в някой отбор като хммм да кажем спортист своге (не подценявам спортист.. просто мисля че там ще му отива) може и да разкрие потенциала си.. но това си е само мое мнение!
http://www.footballtipster-bg.com/ влез , погледни и спечели с нас и нашите футболни прогнози!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 20 дек 2009 12:55

Генев трябва да остане и да го налагаме в титулярния състав ,не може да го пускаш веднъж в месеца ,да направи една грешка и да го тръшнеш на скамейката за сметка на някакво пиянде ,за Цецо Димитров гласувам с две ръце да го разкараме и Саша си личи ,че не става вече ,има желание ,но не става само с него....
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 20 дек 2009 13:07

Само не знам къде се пънете за Иво Иванов като и Черноморец го искат, а те дават даже и пари :lol:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Върни се в “Левски”