"Уволнение заради "Казанската афера" взриви обстановката в Левски. Шефката в международния отдел и протокола на "сините" Ели Ваташка стана изкупителната жертва в случая, след като бе освободена от поста си. Дамата поискала на всеослушание оставката на изпълнителния директор Константин Баждеков, пише в днешния си брой вестник “Меридиан мач”. Дългогодишната служителка на Левски била възмутена от фиктивния трансфер, който сериозно удари по имиджа на клуба и предложила цялото административно ръководство да подаде оставка.
Това обаче разгневило Баждеков, който моментално уволнил Ваташка. “Аз съм шефа, аз решавам”, отсякъл директорът.
Феновете на тима обаче не останаха никак доволни от това негово решение, тъй като чиновничката бе основната им връзка с клуба, която на практика в момента е прекъсната." Предлагам БЕЗПРИСТРАСТНИТЕ журналисти Грънчаров,Русев и Табаков да направят разследване и да ни запознаят защо е уволнена тяхната колежка.Защо след "великата епопея"и "покоряването на Рим и Европа"/това не са мои думи,а цитати от медиите/ се уволнява шефа на международния отдел или в Левски са решили ,че за догодина такъв отдел няма да им трябва.
ЗАЩО Е УВОЛНЕНА ЕЛИ ВАТАШКА?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЗАЩО Е УВОЛНЕНА ЕЛИ ВАТАШКА?
пелинат написа:Защо след "великата епопея"и "покоряването на Рим и Европа"/това не са мои думи,а цитати от медиите/ се уволнява шефа на международния отдел или в Левски са решили ,че за догодина такъв отдел няма да им трябва.
Некоректно се изразяваш. Правилното е:
Защо след "покоряването на Казан и Донецк" се уволнява шефа на международния отдел, който вероятно е бил прескочен като пътен полицай от БМВ Х6 при разговорите??? А не са оставили да работи отдела и да не се излагаме.

[offtopic]

Баждеков е подлога на Мустака, така че всичко пак опира до него. Баждеков няма да си позволи да уволни когото и да било без изрична заповед от свинята-майка!
Тодоре, всички знаем, че от алчност не проверихте нищо и станахте за смях, който и да уволните, всички знаем, че с Баждеков първо сте много алчни, след това сте много прости и накрая, но не на последно място, сте ужасно некадърни!!!
Ако другаря Батков ръководи целия си бизнес както ръководи Левски, най-скоро време ще е в затвора!
Не е изненадващо, че всичките му бизнес начинания, за които знам са пред фалит!!!
Некадърен си Тодоре, просто си ужасно некадърен, без партията майка си свършен, дано един ден с Лупи си правите компания в някоя килия и да сте нежните приятелки на целия затвор!
Тодоре, всички знаем, че от алчност не проверихте нищо и станахте за смях, който и да уволните, всички знаем, че с Баждеков първо сте много алчни, след това сте много прости и накрая, но не на последно място, сте ужасно некадърни!!!
Ако другаря Батков ръководи целия си бизнес както ръководи Левски, най-скоро време ще е в затвора!
Не е изненадващо, че всичките му бизнес начинания, за които знам са пред фалит!!!
Некадърен си Тодоре, просто си ужасно некадърен, без партията майка си свършен, дано един ден с Лупи си правите компания в някоя килия и да сте нежните приятелки на целия затвор!
Айде сега полемики, че са уволнили "шефката на международния отдел". К'ва е па тая, за пръв път я чувам. Дреме ми, че са я уволнили.
Hala Madrid
Ей, няма край българската простотия! Само сензации да създаваме и скандали. Баждеков преди два дни каза, че предстоят съкращения - явно са решили, че този отдел е повече лукс, отколкото необходимост. Голяма работа - толкова фирми изпосъкратиха персонала си - какво футболните клубове не могат, така ли?
- deepblue1963
Еми аз пък не знам с какво толкова се занимава цял международен отдел,че друг да не може да съвместява и тази длъжност?Ако може някой да ми обясни.Каква е тази,чак толкова обемна,международна дейност,дето я развиваме в Левски?Ако ще има съкращения защо пък да не започнат оттам?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
deepblue1963 написа:Еми аз пък не знам с какво толкова се занимава цял международен отдел,че друг да не може да съвместява и тази длъжност?Ако може някой да ми обясни.Каква е тази,чак толкова обемна,международна дейност,дето я развиваме в Левски?Ако ще има съкращения защо пък да не започнат оттам?
Любопитното е, че "съкращенията" започват с тази, която си позволи да иска оставката на Баждеков.Той наистина може да съвместява две длъжности, както и тази, на екскурзовод до бившия СССР.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- deepblue1963
Кашчей написа:deepblue1963 написа:Еми аз пък не знам с какво толкова се занимава цял международен отдел,че друг да не може да съвместява и тази длъжност?Ако може някой да ми обясни.Каква е тази,чак толкова обемна,международна дейност,дето я развиваме в Левски?Ако ще има съкращения защо пък да не започнат оттам?
Любопитното е, че "съкращенията" започват с тази, която си позволи да иска оставката на Баждеков.Той наистина може да съвместява две длъжности, както и тази, на екскурзовод до бившия СССР.
Никой не е присъствал лично,цитираме едно чорбарско вестниче и си чешем езиците.В тази "Казанска афера" този отдел игра ли някаква роля или не?Ако да-значи и те са вътре и да не ми плачат сега,ако не-за "красота" ли ще ми стоят там.Големи майстори сме да скачаме за неща,които са се случили преди 100 години,а в реално време си трайкаме,нали?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
deepblue1963 написа:Кашчей написа:deepblue1963 написа:Еми аз пък не знам с какво толкова се занимава цял международен отдел,че друг да не може да съвместява и тази длъжност?Ако може някой да ми обясни.Каква е тази,чак толкова обемна,международна дейност,дето я развиваме в Левски?Ако ще има съкращения защо пък да не започнат оттам?
Никой не е присъствал лично,цитираме едно чорбарско вестниче и си чешем езиците.В тази "Казанска афера" този отдел игра ли някаква роля или не?Ако да-значи и те са вътре и да не ми плачат сега,ако не-за "красота" ли ще ми стоят там.Големи майстори сме да скачаме за неща,които са се случили преди 100 години,а в реално време си трайкаме,нали?
Всички, които не пеят дитирамби за "Левски" са чорбари, нали?
Аз съм сигурен, че този отдел не е играл никавка роля в "казанската афера".На тях не им е това работата.Да не говорим за скоростта, с която се разви историята.Бай ви Борат си е сам за майстор автотенекеджия.. да го изчука качествено.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Темата ми не беше за това уволнение ,а за това ,че Гонг си филтрират новините и всичко ,което е в ущърб на Левски не се публикува.Днес в Гонг ни казаха ,че Грънчаров загубил бас от Йовов и сега цяла България трябва да го слуша 1час по Гонг.Аз мисля ,че Грънчаров като е обещал на Йовов ефирно време ,да си бръкне в джоба и да му го плати,а не да превръщат с Русев Дарик в бащиния,а Гонг в радио Левски.
Върни се в “Футбол - България”