WTF???
Monchengladbach 5 - 3 Hannover
Само вижте голмайсторите:
15' [1 - 0] F. Fromlowitz (o.g.)
22' [2 - 0] R. Friend
37' [2 - 1] D.K. Ya
58' [3 - 1] C. Djakpa (o.g.)
68' [4 - 1] M. Bradley
69' [4 - 2] D.K. Ya
87' [4 - 3] C. Schulz
90' [5 - 3] K. Haggui (o.g.)
Хановер завършват и с човек по-малко, след като в 84-тата минута вкаралият 2 гола D.K.Ya (който и да е тоя) получава втори жълт картон.
Мача не съм го гледал, изобщо не следя Бундеслигата, но докато гледах резултатите в http://www.livescore.com големият краен резултат ми направи впечатление и цъкнах да видя за какво иде реч.... Какво ли би казал Сашо Диков за този мач?
П.П. Ако някой все пак е гледал мача бих се радвал да сподели впечатленията си за него и дали мача му се е строил уговорен....
Мьонхенгладбах печели след 3 автогола с 5:3??!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Lord_VOODOO
Re: Мьонхенгладбах печели след 3 автогола с 5:3??!
100% не е уговорен.Сега има страшни разследвания за такива мачове точно в Германия, а и никой не е толкова глупав да уреди мача толкова очевадно.
- fabregas_949
- Контакти:
Аз не гледах мача, но ми звучи съмнително. Ето репортаж от срещата:
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Ами според мен от репортажа се вижда че става въпрос за СПОРТ-ТОТО 

да бе хич не е уговорен.. така като гледам репортажа ние в махалата не ги правим такива грешки....

- Lord_VOODOO
Fabregas написа:да бе хич не е уговорен.. така като гледам репортажа ние в махалата не ги правим такива грешки....
Същото си мисля и аз... и изобщо няма да бъда изненадан, ако тия дни чуем, че се разследва и този мач...
Хеле автогола за 3:1 си беше нарочно вкаран! Защитника видя къде точно се намира вратаря, но му "върна" топката ритайки я силно към него... ДДЗ звучи ми доста странно!
Аз мисля,че не е уговорен
Никой не е луд точно в първите групи,било Висша лига,Бундеслига или др.,да урежда мачовете,по простота причина,че там контролът е най-силен и най-лесно се хващат далаверите

- Blue_AvalanchE
- Контакти:
Италия преди време в групите за Световното в ЮАР победи Грузия с 0:2 след два автогола на Кака Кхаладзе.
ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
- Lord_VOODOO
_RoKi_ написа:Никой не е луд точно в първите групи,било Висша лига,Бундеслига или др.,да урежда мачовете,по простота причина,че там контролът е най-силен и най-лесно се хващат далаверите
ОК във връзка с това, което си написал ще ти кажа само една дума, а ти си помисли дали това, което каза е вярно:
КАЛЧОПОЛИ!
А го играх 1 в еврофутбола
баси якото

баси якото