Бербо тук Бербо там...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Бербо тук Бербо там...

Мнениеот child in time » 07 дек 2009 12:50

Димитър Бербатов получи най-ниската оценка – 5 (по десетобалната система) за участието си в мача на Манчестър Юнайтед срещу Уест Хем.

Българският нападател се появи в игра в 67-та минута на мястото на Дарън Гибсън, като с оценката си английското издание „Sun” определя представянето на Бербатов като повече от посредствено.

Петица получават още Гари Невил, и влезлият на мястото на Уейн Рууни – Майкъл Оуен.

Най-високо са оценени, Райън Гигс, Дарън Гибсън и Пол Скоулс – 8-ци, а последният е определен и за играч на мачa.

Един от най - добрите играчи на България явно изпада в криза и се питам до кога Фърги ще го държи в първия отбор?!? Явно нашето момче е уморено от публични изяви и благотворителност а от скоро е баща и явно не си доспива! Няма да се изненадам ако съвсем скоро попадне в трансферната листа! Особено след зачестилите слухове за последен сезон на Фърги начело на Ман Ю! Почвам да си мисля че Бербо не е много щастлив в Ман Ю! Какво ли следва за Мъжът на годината 2009?
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

chelseabg
Контакти:

Re: Бербо тук Бербо там...

Мнениеот chelseabg » 07 дек 2009 12:57

Не бързай беше контузен,а и е влязал като резерва.Аз бяха казал някаде още преди сезона че според мен това му е сигурно най-важният в кариерата.При един добър сезон ще се наложи ще се свали от напрежението върху него повече подкрепа..това минава през минимум 20 гола в всички турнири според мен.При една смяна на Фъргюсън не е сигурно дали един нов мениджър ще го иска.
Истината е ,че никой не би се отказал така от такъв играч,но и малко хора биха дали 30-те милиона тогава.Тука изключвам идиотските покупки на Реал на недоказани франсета.

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 07 дек 2009 12:59

Виждам го следващия сезон в някой от италианските грандове ако се представя както досега

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 07 дек 2009 13:01

chelseabg написа:Не бързай беше контузен,а и е влязал като резерва.Аз бяха казал някаде още преди сезона че според мен това му е сигурно най-важният в кариерата.При един добър сезон ще се наложи ще се свали от напрежението върху него повече подкрепа..това минава през минимум 20 гола в всички турнири според мен.При една смяна на Фъргюсън не е сигурно дали един нов мениджър ще го иска.
Истината е ,че никой не би се отказал така от такъв играч,но и малко хора биха дали 30-те милиона тогава.Тука изключвам идиотските покупки на Реал на недоказани франсета.

Не мисля че бързам! Посредственост в Националния посредственост в Ман Ю! Като да спи6 на ново легло - въртиш се търсиш място и все не ти е удобно! А за Реал си абсолютно прав!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 07 дек 2009 13:03

В Манчестър Сити щеше да е най-добре, ама нали искал да играе за голямото име и не може да се отърси от напрежението още

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 07 дек 2009 13:19

_RoKi_ написа:
chelseabg написа:Истината е ,че никой не би се отказал така от такъв играч,но и малко хора биха дали 30-те милиона тогава.Тука изключвам идиотските покупки на Реал на недоказани франсета.
Не е така,та един Фърги се отказа от Кр. Роналдо,та какво остава за наш Барбуков 8-) Да не се заблуждаваме,Бербо не е чак такава мегазвезда,или супер талантлив играч :) На ман също ми се струва,че скоро ще напусне МЮ и то в посока Испания-защо не напримерно в отбор като Севиля ;) Стилът му на игра е идеален на този в Примера :)

Севиля не могат да си го позволят, за това казвам, че е по-вероятно да отиде в Милан, Ювентус или Интер

vlaf
Контакти:

Мнениеот vlaf » 07 дек 2009 13:22

на кой да вярвам на жълт вестник или на http://www.skysports.com/football/user_ ... 48,00.html
несъм гледал мача!

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 07 дек 2009 13:27

Така е, ''Сън'' са като вестник ''ШОК'' :lol:

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 07 дек 2009 13:38

San-Jose написа:
_RoKi_ написа:
chelseabg написа:Истината е ,че никой не би се отказал така от такъв играч,но и малко хора биха дали 30-те милиона тогава.Тука изключвам идиотските покупки на Реал на недоказани франсета.
Не е така,та един Фърги се отказа от Кр. Роналдо,та какво остава за наш Барбуков 8-) Да не се заблуждаваме,Бербо не е чак такава мегазвезда,или супер талантлив играч :) На ман също ми се струва,че скоро ще напусне МЮ и то в посока Испания-защо не напримерно в отбор като Севиля ;) Стилът му на игра е идеален на този в Примера :)

Севиля не могат да си го позволят, за това казвам, че е по-вероятно да отиде в Милан, Ювентус или Интер
Е що да не могат,да не е чак толкова скъп :? Пък и,ако напряват бартер за Луиш Фабиано/преди време се носеше слух,че МЮ го искат/ и доплатят 15млн. евро,сделката е готова.Друг е въпроса дали им трябва Бербо

Потребителски аватар
twizted
Контакти:

Мнениеот twizted » 07 дек 2009 13:39

vlaf написа:на кой да вярвам на жълт вестник или на http://www.skysports.com/football/user_ ... 48,00.html
несъм гледал мача!

Aми сам си избери на кого да вярваш :) Освен това, за 15 изиграни минути, при вече спечелен мач и след дълго отсъствие от терена по никакъв начин не може да се правят изводи за играта на който и да било играч!
То вече стана банално с това реване на завистливи лумпени, нямащи грам уважение към единственият Български футболист, който гради истинска кариера в момента! А и в Юнайтед и в Лигата и в цяла Европа има толкова много псевдо-супер-звезди, които са в пъти по-слаби от Митко, обаче никой от вас не се и сеща даже да го отбележи.Което е показателно, че целта е единствено да се избиват комплекси и да се насажда омраза. Аз дори не съм голям фен на Бербатов, нито съм привърженик на ЦСКА,(защото голяма част от хейтърите са именно противници на отбора, който го пласира в големият футбол) но заставам твърдо зад мнението си, че няма по-голям от Бербо в момента, що се отнася до Български играчи, както и че представянето му в Юнайтед, макар и не феноменално е на изключително ниво!За тези, които гледат футбол само колкото да се каже че гледат може и да изглежда небрежен, но само му вижте коефициента на полезно действие!

Върни се в “Футбол - Свят”