Наказанията след мача
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Наказанията след мача
Какви според вас трябва да са наказанията след мача? И някой има ли дисциплинарния правилник?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Neron
- Контакти:
Re: Наказанията след мача
ros написа:Какви според вас трябва да са наказанията след мача? И някой има ли дисциплинарния правилник?
След кой мач?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
искам да прочетеш внимателно,ама много внимателно това което казаха господата-илия илиев делегат на мача и антон златанов шеф на охраната на снощния мач.след което да дадеш ти мнение по-въпроса,а не да хвърляш само глуповати теми.
пп става въпрос за мача левски-литекс.
пп става въпрос за мача левски-литекс.
LEVSKI_FOREVER
Единият го е видял - другият го е преразказал... А всички също видяхме от спортал...
Аз по-скоро исках да разбера Защо Гонзо след края на мача бе на терена и какво трябва да му е наказанието за това?
Аз по-скоро исках да разбера Защо Гонзо след края на мача бе на терена и какво трябва да му е наказанието за това?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Шефа на охраната го слушах много внимателно - "това във VIP-a не се случва за първи път и трябва да се вземат мерки" - ти си направи извод, както иска да каже.
Наказанията според мен ще са 2 домакинства, тъй като делегата не е бил там на мястото на инцидента, парична глоба за бомбичките.
Друг е въпроса дали ще прибегнат до наказания от видео наблюдение.
Наказанията според мен ще са 2 домакинства, тъй като делегата не е бил там на мястото на инцидента, парична глоба за бомбичките.
Друг е въпроса дали ще прибегнат до наказания от видео наблюдение.

- Cesc Fabregas
- Контакти:
ros написа:Единият го е видял - другият го е преразказал... А всички също видяхме от спортал...
По тая логика и Любо Пенев трябва да го накажат, каква му е работата на полувремето да седи на терена на стадиона в Свиленград?

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Да ги извадят от групата!!!
Сините не заслужават да играят в нашето измислено първенство!!!

Сините не заслужават да играят в нашето измислено първенство!!!

Ето и кадри от това как Гонзо нахлува на терена
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... o_id=19043
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... o_id=19043
заради нападението в ложата трябва да има отнемане даомакинства задължително!
сигурно от порядъка на 2-3, невярвам да ги накажат с повече, че ще стане олелия!
сигурно от порядъка на 2-3, невярвам да ги накажат с повече, че ще стане олелия!

- Бижутера
- Контакти:
е пуснахте значи 5000 теми за снощния мач....а има една голяма такава 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!