Зе Руи не е за ЦСКА - той е за резервите при дубала на отбора!
Има само нещо притиснително в ЦСКА - няма кой да бележи головете. Данчо Тодоров има вече 3 гол. Централните ни бранители Иван Иванов и Кирил Котев по 1 гол. Като прибавим и попаденията на Тошко Янчев и Ели Маркес - става ясно, че ако не са ни дефанзивните футболисти, за да играят офанзивно - нещата не са добре! Всички помним ЦСКА - Бешикташ 2:2, когато Тунчев и В. Илиев вкараха за 2:0 и после едвам ходиха, че да се стигне до 2:2 и отпадане.
Иначе ЦСКА имат още няколко лесни мача, в които трябва да изчистят грешките, преди да тръгнат упорито към шампионската титла!
ЦСКА - дърпаме от към точки
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - дърпаме от към точки
kva 6ampionska titla we cska ne moje da e konkurent nito na levski nito na litex
- j0rka7a_199
tapanakis написа:kva 6ampionska titla we cska ne moje da e konkurent nito na levski nito na litex
Горкия ми "БЪЛГАРИН" не знам дали някога ще се научите да пишете на кирилица но това няма значение ама ти сериозно ли имаш Левски и Литекс за пълно фаворити

----ЦСКА ЗАВИНАГИ !!!
----Абе хора вземете се научете да пишете на КИРИЛИЦА !
----ТомоФфФ Сектор "Г" те мрази
----Абе хора вземете се научете да пишете на КИРИЛИЦА !
----ТомоФфФ Сектор "Г" те мрази
Ахахаха леле какъв смях вика не сме били конкуренти на Лефски и Латекса
Може би имаме най-добрите играчи в момента, той вика не сме били конкуренти

Пак сме шампиони.Боли нали,Подуенци?!?
Как станахте шампиони в шестия кръг - не знам! Простата аритметика казва, че от 6 до 30 има още 24 мача! А една друга аритметика показва, че реално до момента сте имали едно истинско гостуване.....Така че прекалено е рано да броите пилците.....А колкото до мача тази вечер - играхте доста слабо....
tezei написа:Как станахте шампиони в шестия кръг - не знам! Простата аритметика казва, че от 6 до 30 има още 24 мача! А една друга аритметика показва, че реално до момента сте имали едно истинско гостуване.....Така че прекалено е рано да броите пилците.....А колкото до мача тази вечер - играхте доста слабо....
Ей, математик - аритметиката показва, че 15-9 са 6т. /разлика/, а друга аритметика показва, че 16-6 =10т. /толкова ни остава до миналогодишната разлика/
k_oleto написа:tezei написа:Как станахте шампиони в шестия кръг - не знам! Простата аритметика казва, че от 6 до 30 има още 24 мача! А една друга аритметика показва, че реално до момента сте имали едно истинско гостуване.....Така че прекалено е рано да броите пилците.....А колкото до мача тази вечер - играхте доста слабо....
Ей, математик - аритметиката показва, че 15-9 са 6т. /разлика/, а друга аритметика показва, че 16-6 =10т. /толкова ни остава до миналогодишната разлика/
Аз ще ти кажа една друга аритметика- 2 мача по-малко
Ей, математик, а от колко мача са вашите точки?
От 4.Претенции ли имаш нещо?