Какъв е проблемът на Ралица Караджова

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Какъв е проблемът на Ралица Караджова

Мнениеот ros » 09 ное 2009 09:05

От началото на този шампионат за всички, които слушат коментарите за ЦСКА по Дарик се набива едно въпросче "Къде е Ралица?". Какво се случи в Гонг и ЦСКА, че тази "малка кукла" вече не виси пред Армията...? Маркиньос ли е причината...?
Вчера в коментара на мача все по-ясно взе да избистря реваншиското и поведение. Абсолютно подкрепям свободното слово и правото всеки да говори каквото поиска, но бях на стадиона и слушайки радиото имах чувството че гледам един мач, а слушам за друг. Не мисля, че някой може да се меси в редакционната политика на Гонг, но ми направи много неприятно впечатление начина по който можи да се избиват комплекси.
Е Рали, струва ми се, че стадион Славия е точното място за теб!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: Какъв е проблемът на Ралица Караджова

Мнениеот Pro-European » 09 ное 2009 09:49

за мен тя е страхотен журналист и красива жена!
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 09 ное 2009 10:02

ros написа:От началото на този шампионат за всички, които слушат коментарите за ЦСКА по Дарик се набива едно въпросче "Къде е Ралица?". Какво се случи в Гонг и ЦСКА, че тази "малка кукла" вече не виси пред Армията...? Маркиньос ли е причината...?
Вчера в коментара на мача все по-ясно взе да избистря реваншиското и поведение. Абсолютно подкрепям свободното слово и правото всеки да говори каквото поиска, но бях на стадиона и слушайки радиото имах чувството че гледам един мач, а слушам за друг. Не мисля, че някой може да се меси в редакционната политика на Гонг, но ми направи много неприятно впечатление начина по който можи да се избиват комплекси.
Е Рали, струва ми се, че стадион Славия е точното място за теб!

Дай пример за реваншизма й.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 09 ное 2009 12:18

Ралица не е нито страхотен журналист, нито красива жена. Като заначало, тя е радио журналист, и първото и основно нещо трябва да бъде дикцията й. А тя говори ужасно, повечето хора си изключват радиата като почне да мели глупости с глас на 15 годишно момче в пубертета.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 09 ное 2009 13:28

Честно казано и мен не ме кефи особено, ама като се налага търпя 8-)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 09 ное 2009 13:31

Като цяло според мен проблемът тръгна от един коментар за Маркиньос, в който Ралица изказа мнение, което явно не се хареса на много хора. И от там като се тръгна... пращаха я в Своге, в Ботевград, Самоков и все такива дестинации. Заместникът и Веско Вълчев отскочи до Рим, нищо чудно и Фулъм да коментира. Та има си за яд. А че коментара и бе насочен подигравателно към ЦСКА ще се убеди всеки, който го чуе. но така просто няма да и се получи замисъла. ЦСКА е МНОООООГО ПО-ГОЛЯМ от нея - и в пряк и в преносен смисъл
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 ное 2009 21:13

ros написа:Като цяло според мен проблемът тръгна от един коментар за Маркиньос, в който Ралица изказа мнение, което явно не се хареса на много хора. И от там като се тръгна... пращаха я в Своге, в Ботевград, Самоков и все такива дестинации. Заместникът и Веско Вълчев отскочи до Рим, нищо чудно и Фулъм да коментира. Та има си за яд. А че коментара и бе насочен подигравателно към ЦСКА ще се убеди всеки, който го чуе. но така просто няма да и се получи замисъла. ЦСКА е МНОООООГО ПО-ГОЛЯМ от нея - и в пряк и в преносен смисъл

ЦСКА е много голям, затова и само голям българин може да коментира мачовете им.. българин, с удоволствие снимал се пред разпънато турско знаме.

А Ралица.. колкото и да е красива(не съм я виждал), не става за "говорещ" журналист.Също , като Грънчаров ;)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 11 ное 2009 15:34

Pro-European написа:за мен тя е страхотен журналист и красива жена!

За мен тя е красива жена! :)
Бих я завел на едно късно кино.
След ранната вечеря у дома. :lol:
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”