http://sportal.bg/news.php?id=203764
Незнам дали спортните журналя раздуват много нещата или във всичко това има и доза истина, обаче ми омръзна подмолни ходове да решават съдбините на ЦСКА. Лъчо неможел да си пробута негърчетата, а на Йешич му се ядяло сръбско.........ма в България. За Стойчо - гледах едно интервю, в което той казва, че е вярно това, че ЦСКА са пръснали много пари от трансфери, но пък е вярно също, че и парите са избити двойно! По време на мача с Литекс пуснах тема, в която изразих желание Пенев да си ходи, обаче сега си мисля, че това е било в резултат от болката от играта на червените. По-късно стана ясно, че просто са били махмурлий - още от преди мача с Миньор не ги е било пуснало........
Та..........оставете Любо намира. Аз съм за Стойчо, но и за това на Любо да му се даде време за работа. Предпочитам да загубим титлата, но да имаме различно изглеждащ отбор. Различен от мачовете с Монтана, Пирин, Сливен, Ботев и Литекс....дано Любо успее!
интригите са най-силното оръжие в БГ-футбола
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- modor
- Контакти:
Re: интригите са най-силното оръжие в БГ-футбола
Баси миш-маша е тоя коментар 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
що да е миш- маш ? Като Левски бяха в полезрението на камерите за ЦСКА нищо не се пишеше. Сега редче няма за Левски /не че това ми липсва/, обаче сега ще започнат да се изсипват тонове помия над ЦСКА, над Любо, над отбора
- modor
- Контакти:
Лошото е че ставаме за смях пред цял свят с тея казански афери и пиянски историй 

Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Е то па футболисти и ръководство ако се притесняват от писанията в пресата и им влияе на представянето, ебем ти професионализма. Несериозно е тва, медиите да си пишат каквото искат - техния барометър сме ние. Аз отдавна твърдя, че в България след Мичмана, друг спортен журналист не е имало, затова и избягвам в огромна степен всякаква преса.
- modor
- Контакти:
tprodanov написа:Е то па футболисти и ръководство ако се притесняват от писанията в пресата и им влияе на представянето, ебем ти професионализма. Несериозно е тва, медиите да си пишат каквото искат - техния барометър сме ние. Аз отдавна твърдя, че в България след Мичмана, друг спортен журналист не е имало, затова и избягвам в огромна степен всякаква преса.
Съгласен съм с тебе.Ама Томето си е супер журналист.
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
modor написа:tprodanov написа:Е то па футболисти и ръководство ако се притесняват от писанията в пресата и им влияе на представянето, ебем ти професионализма. Несериозно е тва, медиите да си пишат каквото искат - техния барометър сме ние. Аз отдавна твърдя, че в България след Мичмана, друг спортен журналист не е имало, затова и избягвам в огромна степен всякаква преса.
Съгласен съм с тебе.Ама Томето си е супер журналист.
Томето винаги го кара по най-лесната част, и никога не си дава труда да задълбае в проблема. Кара само по емоцията на зрителя и до тук. Реално говори как никой не правил нищо, а самия той само плямпа, при положение, че може да прави и други неща като журналист.
в България няма спортни журналисти а фенове графомани, които са схванали че ако псуваш Левски(ЦСКА) така си спечелил достатъчно клиенти, а повечето издания се ориентираха да слагат по един болен левскар респективно цесекар който да пише глупости и бизнеса върви, виновни сме ние фвновете че четем тия лайна и ги купуваме.
modor написа:Лошото е че ставаме за смях пред цял свят с тея казански афери и пиянски историй
А с "тЕя", "историЙ", "махмурлиЙ" и др. само пред част от участниците във форума.
Извинявайте за забележката!
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Ако Пенев има същите футболисти както по времето на Младенов,не мисля че сега щяхме да обсъждаме Пенев,без да умаловажавам успехите на бате Стойчо
.Но споко ЦСКА пак е на върха където ВИНАГИ Е БИЛ