Момчета, догодина, догодина!!! За сега това, нека търпим! Има надежда в момчетата, треньсрът е надежден, а ръководството до момента показва, че са тук за да създадът отбор способен да е редовен участник в Европа!!!
"Апетитът идва с яденето"
И сега ...
И само тииииииииииии
във сърцата ниииииии,
за тебе пееме
за теб живееме
за тебе ще УМРЕМ
И само ЦСКА ОБИЧАМЕ!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- USF
- Контакти:
И само ЦСКА ОБИЧАМЕ!!!
В България има един вагон с железничари,
един кафез с канари,
един обор с левскари,
и седем милиона ЦСКА - ри!!!
един кафез с канари,
един обор с левскари,
Re: И само ЦСКА ОБИЧАМЕ!!!
USF написа:Момчета, догодина, догодина!!! За сега това, нека търпим! Има надежда в момчетата, треньсрът е надежден, а ръководството до момента показва, че са тук за да създадът отбор способен да е редовен участник в Европа!!!
"Апетитът идва с яденето"
И сега ...
И само тииииииииииии
във сърцата ниииииии,
за тебе пееме
за теб живееме
за тебе ще УМРЕМ
Напълно съм съгласен -отбра ще се върне там където му е мястото на върха!!!!
Мене по-скоро ме притеснява публиката-която след първата грешка и млъква-цял мач пяхме не повече от една пета т Сектор Г -това за мене е по -големия проблем!!!
ДА запеееем дружно песента!

- USF
- Контакти:
За отбора в нашите сърца...
един кафез с канари,
един обор с левскари,
един кафез с канари,
един обор с левскари,
Абе ти където говориш за публиката, мишок мръсен, що не беше на стадиона? А се кри като плъх у вас на топло !!!!!!!! И сега ми коментираш сектор "Г". Като не можеш да даваш стойностни коментари, по-добре си мълчи. Аре легай по-бързо докато още не е дошла мама да те види, че още си на компютъра!
Не съм вярвал, че ще го кажа за Любо, но ми се струва че в днешния мач той се влияеше от мениджърски интерес. Изведнъж се появява отнякъде К.Роналдо (Руй Мигел) в групата и разбираш ли той заслужава повече място в отбора от Спас!!!!!!??????????? Съжалявам и другите недорозомения в този мач Данчо Т., Котев, Иванов, ВИДАНОВ и тн.
Пиша малко по надоло защото Караджов незаслужава да бъде споменаван с горенаписаните!!!!!!! Браво на момчето.......
И не на последно място САМО ЦСКА!
Пиша малко по надоло защото Караджов незаслужава да бъде споменаван с горенаписаните!!!!!!! Браво на момчето.......
- USF
- Контакти:
Beck's написа:Не съм вярвал, че ще го кажа за Любо, но ми се струва че в днешния мач той се влияеше от мениджърски интерес. Изведнъж се появява отнякъде К.Роналдо (Руй Мигел) в групата и разбираш ли той заслужава повече място в отбора от Спас!!!!!!??????????? Съжалявам и другите недорозомения в този мач Данчо Т., Котев, Иванов, ВИДАНОВ и тн.
Напълно съм съгласен с теб за този мач! Но все пак, имаме бъдеще с Любо!!!
един кафез с канари,
един обор с левскари,
един кафез с канари,
един обор с левскари,
bunero написа:Абе ти където говориш за публиката, мишок мръсен, що не беше на стадиона? А се кри като плъх у вас на топло !!!!!!!! И сега ми коментираш сектор "Г". Като не можеш да даваш стойностни коментари, по-добре си мълчи. Аре легай по-бързо докато още не е дошла мама да те види, че още си на компютъра!
Абе на тебе кой ти каза че не бях на стадиона.БЯХ и преди да си сигурен недей ми говори!!Ела ако искаш да ти покажа билета бе !!!И не само бях ами не спрях да подкрепям отбора дори и при 0-2-нямаше да го направя и при 0-9 ,ясно ли е???
Айде преди да даваш епитети и определения се позаинтересувай малко!!!

Днес не играха на 100% нещо не се раздадоха много, въпреки, че публиката бе страхотна. Дано другите мачове отново се върне борбения им дух.След 2-рия гол замряха 

http://zalozite.net футболни прогнози за деня
- USF
- Контакти:
И не на последно място....
Момчета наздраве от НАЙ - КЛУБ Благоевград!!
Момчета наздраве от НАЙ - КЛУБ Благоевград!!
един кафез с канари,
един обор с левскари,
един кафез с канари,
един обор с левскари,
Не може само да бием, но не искам да падаме с такава ужасна игра. Любо според мен сгреши смените, но играчите ораха мача. Много слаби.
Все пак аз знам, че Любо е осъзнал грешките и не е нужно да бъде съден.
За публиката - макар и със няколко затишия отново беше на много добро ниво. При този резултат е цяло чудо, че се пееше и след мача. Не сложна, но добра хореография.
САМО ЦСКА!
ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА В РАДОСТ И БОЛКА!
Все пак аз знам, че Любо е осъзнал грешките и не е нужно да бъде съден.
За публиката - макар и със няколко затишия отново беше на много добро ниво. При този резултат е цяло чудо, че се пееше и след мача. Не сложна, но добра хореография.
САМО ЦСКА!
ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА В РАДОСТ И БОЛКА!
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?