Хърватска - Англия?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Хърватска - Англия?
Как прогнозирате мача между тези 2 отбора според мен ще е 1 или Х.Не мисля че англичаните ще имат някакъв шанс срещу един от най-добрите отбори на европейското.А и треньора им къв е боклук Капело
Много ми е старнно как може отбор от статута на Англия да се излага така.Там играят футболисти спечелили Шампионска лига,полуфиналисти от шампионска лига - пълен срам.

-
Re: Хърватска - Англия?
ще го дават ли по диемите ?
Хърватите са фаворит,защото са пред родна публика и в този си вид са по-обиграни от англичаните,който все пак са с нов треньор,бил той и Капело.Затова мисля да заложа на Хърватска.

Аз пък мисля че Англия си е Англия и сега е време да ги треснат 

Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
Изключително завързан мяч, където прогнозата си е направо тройна. Ако англичаните загубят за трети пореден път те направо ще придобият комплекс от Хърватска и евентуалното им класиране ще бъде "ХОДЕНЕ ПО МЪКИТЕ".
Някой знае ли дали някоя телевизия ще излъчва мача и коя?
bstanoev написа:Някой знае ли дали някоя телевизия ще излъчва мача и коя?
по диема би трябвало те дават всички мачове на нац.отбори на Англия
Няма им го в програмата, а и в събота не им предаваха мача. Може вече да не предават националния.
-
- Контакти:
лошо тогава,този мач определено трябва да се види.Въпреки че даваха контролите на Англия,сега защо така,не знам.Иначе ако някой знае някой сайт където ще го дават онлайн да пише.Аз сега ще се поразровя из сайтовете и ще проверя дали ще го дават някъде и после ако го намеря ще пиша 

ботев и локо сф завинаги в мойто сърце