Стадион "Българска армия" ще бъде бутнат в началото на следващата година, а първоначалната дата за събарянето е 1 февруари 2010 година, научи сензационната новина Sportal.bg от отлично информиран източник.
Събарянето на култовия стадион обаче няма да е за лошо, тъй като ще започне строителство на ултрамодерен 30-хиляден стадион по западен тип, като трибуните ще са изцяло покрити. Sportal.bg научи, че босовете на армейците Димитър Борисов и Иво Иванов вече са в напреднали разговори с някои от най-известните архитекти от Европа, които да изградят стадиона-красавец. Първоначалните планове са бижуто, което със сигурност ще бъде най-модерното в цяла България, да започне да функционира в края на 2011 или началото на 2012 година. На него със сигурност ще могат да се играят финали от Лига Европа.
Единственото, което спира проекта вече да е стартирал, е липсата на концесия. Собствениците на ЦСКА обаче се надяват, че този проблем ще бъде уреден до края на годината и събарянето на сегашния стадион "Българска армия" ще стартира по план - в началото на февруари 2010 година.
ЦСКА строй нов стадион????
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- lacho_trepacho
- Контакти:
ЦСКА строй нов стадион????
[center]
[/center] [center]Ооо, шампиони обичаме ви ЦСКА![/center]

Взривяват "Армията" до основи на 01.02.2010
Каквото било-било!
http://www.prosport.bg/news/8972-Vzrivy ... 22010.html
http://www.prosport.bg/news/8972-Vzrivy ... 22010.html
Re: Взривяват "Армията" до основи на 01.02.2010
Дано ви го напраят, обаче да оправят първо базата в панчарево ...
jusi написа:Дано ви го напраят, обаче да оправят първо базата в панчарево ...
И що? Вие отглеждате Делев, ние ви го вземаме. После друг и така. "Армията" ще си е комплекс. Да не се закосиш, ей! С тиа играчи ке влезете пак у историята!
Най-бързо ще стане ако поканят левскари за същото /това в кръга на шегата/
Иначе, а дано.

Иначе, а дано.

- Captain Stottlemeyer
[quote="1948CSKA"]Каквото било-било!
Ей това е приказка
, той и Пешо Жеков призова да се закриете и да се преименувате на СК "Титан"
Ясно е, че от съкращението цска поне две буквички нямат никакво оправдание
А и ти cska1948, свали си каската, за кофите на "Титан" ще ти трябват ръкавички
Лека нощ, златен
Снощи пропуснах да ти благодаря за "пъпчивия философ", както ме нарече
Подмлади ме, вЕрвай ми! Бях такъв преди повече от 40 години.... Лека нощ, Пиги 
Ей това е приказка

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Добро начинание. Само да не стане като със стадиона на ТИМ...
Винаги, навсякъде !
Те,нали са наследниците на шумкарите,ще взривяват,сигурно още си мислят,че втората световна война не е свършила.

Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
caci написа:Те,нали са наследниците на шумкарите,ще взривяват,сигурно още си мислят,че втората световна война не е свършила.![]()
![]()
Нема такова нещо. Остана джепане от зарята на Дучето на вашия мач срещу Барса

- fabregas_949
- Контакти:
Re: Сензационно- бутат Българска армия догодина
lacho_trepacho написа:На него със сигурност ще могат да се играят финали от Лига Европа.

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]