Докога ще търпиме експерименти с БГ нац.футбол

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

akosto
Контакти:

Докога ще търпиме експерименти с БГ нац.футбол

Мнениеот akosto » 10 окт 2009 22:18

Здравейте!
въпроса ми е докога ще търпиме с еспериментите на БФС. Не разбра ли Михайлов че без треньор от чужбина,който да не взема чичовите,татковите и имената от Таймс -футболен прогрес няма да има. На всички са известни футболните тактици на България в треньорския пост:Георги Василев,Стефан Грозданов/фен съм на Локо СФ-дълбок поклон/ и Стоян Коцев. Димитър Пенев- човека нюх към талантливи футболисти.Стоилов и Сираков успяха върху играчи а не върху тактика която не я виждат. Как може да се прави експеримент с играчи при световна класация.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Докога ще търпиме експерименти с БГ нац.футбол

Мнениеот zlatan » 10 окт 2009 22:21

ти умник не виждаш ли че немаме ИГРАЧИ ,КОЙ ДА ТРЕНИРА ТРЕНЕРА ОТ ЧУЖБИНА ,МЕН И ТЕБ ЛИ.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
sparow
Контакти:

Мнениеот sparow » 10 окт 2009 22:24

Само да вметна - ЕЙРЕ - ИТАЛИЯ 1:0! Ха сега!!!!!!!

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 10 окт 2009 22:24

zlatan написа:ти умник не виждаш ли че немаме ИГРАЧИ ,КОЙ ДА ТРЕНИРА ТРЕНЕРА ОТ ЧУЖБИНА ,МЕН И ТЕБ ЛИ.

Със същите тези играчи се класирахме на предишното ЕП... Това е факт. 8-)

CR9 and Kaka'
Контакти:

Мнениеот CR9 and Kaka' » 10 окт 2009 22:24

Българския футбол стигна дъното.Сега на кьде?Пак ли да искаме промяна?На мен ми писна на всичко да сме наи-слаби.
Футболния връх се казва Real Madrid

mite.1979
Контакти:

Мнениеот mite.1979 » 10 окт 2009 22:26

боби,наско,мъри=батков,гонзо,достанич!вий срам сте за нашта родина позор сте за нашта страна

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 10 окт 2009 22:28

Истината е,че докато в България не се строят стадиони и спортни бази,футбол няма да има :!: /Иначе,сме на първо място в света по брой на Молове на глава от населението :evil:/

Ivanov84
Контакти:

Мнениеот Ivanov84 » 10 окт 2009 22:31

Прости сме.Футбола ни не става с тези средства,които се влагат.Но я си представете ако няколкото милиона,давани годишно за футбола,се пренасочат към волейбола.Там поне има смисъл. Мама му д...а,какъв е смисъла да поддържаме десетки безперспективни спортове,вместо да насочим всички средства в няколко,в които да сме световна сила?Там поне ще имаме хъс и постоянни успехи.

bgmoon
Контакти:

Мнениеот bgmoon » 10 окт 2009 22:33

Бербатов и двамата Петровци да си хващат "чартара" за Английката, а Божинов да си ходи в Италия. Останалите.......... да си остават в Кипър.Там търсят сервитйори и спасители на плажа :) :) :) абе не е смешно трагично е, но ............ :!: :!: :!:

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 10 окт 2009 22:33

Един чех изобрази България като кенеф на картата на Европа... И ние веднага му се разсърдихме и искахме да го обявим за персона "нон грата". `Айде сега и малко факти: имаме ли мутри - имаме; те (мутрите) имат ли власт - много; нямаме ли магистрали - нямаме; политиците ни корумпирани ли са - да; престъпници ли управляват футбола - да; иска ли някой да играе футболни контроли с нас - не; имаме ли поне 1,2 или 3 читави стадиона - не; национална черта ли е нихилизма - да; има ли до нашия казан "постови" дявол - не; и т.н. и т.н. .... Е как да не ни изтипосат като кенеф?! Мисля, че Турция би трябвало да се обиди, защото някои казват, че това било турски кенеф. Може и така да е, но смръднята в него си е нашенска.

Върни се в “Футбол - България”