Аз лично пия само светла бира, тъмната просто не ми харесва. Е на скоро си взех един стек с кенчета Гинес... е щях да повърна, а единият кен струва 3 кинта.... Баси набутвацията!
От родната бира най-много харесвам Пиринското. А от вносната Хайникен.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
tprodanov написа:От българската - шуменско, от другите - някоя бяла местна некомерсиална бира, от тия дето ги правят по чешките или немските села. Но като загубиш баса съм навит и на каса шуменско, тъкмо ти е близо там..
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
unist_gp написа:от българските бири май най-добрите са шуменско-наливна, астика *ако има наливна ще епо-добре и най-добрата бг бира - леденика! леденика-наливно е трепач! тъмните бг бири са пълен боклук
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта