Гонзо: Левски играе много по-добре от последните 2 сезона
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Гонзо: Левски играе много по-добре от последните 2 сезона
Как ще коментирате думите на Гонзо след загубата от Лацио с 0:4, че е доволен от играта и е важно, че отбора играе много по-добре и красиво от миналия и по-миналия сезон. Достанич не може се опре и на малкия пръст на Кокала, но Гонзо го защитава, а състатва му често е неадектаватен като това Йовов да го остави резерва и да го пусне при 0:3, Гонзо като футболист голям, но като ръководител май не е същото.
Последна промяна от socc3r на 02 окт 2009 01:04, променено общо 2 пъти.
- originalni.be
- Контакти:
Re: Гонзо: Левски играе много по-добре от последните 2 сезона
Ей тоя гонзо уби рибата с това изказване , каква игра какви пет лева ния не можем да ходим

ORIGINALNI...BE =)
Честно да ти кажа гледах го и изумях! Много нагло заявление, и как нападна жуналистите и те си траеха. "Не видяхте ли как играхме срещу Черноморец, надиграхме ги, държахме мача, Черноморец бяха дошли да се защитават".........той гледал ли го е този мач?!........ Не знам, с какъв акъл можеш да го кажеш това нещо след такава домакинска загуба да кажеш, че си контролирал играта през цялото време?! Не знам какво да кажа..................
- love_hurts
kartago написа:Честно да ти кажа гледах го и изумях! Много нагло заявление, и как нападна жуналистите и те си траеха. "Не видяхте ли как играхме срещу Черноморец, надиграхме ги, държахме мача, Черноморец бяха дошли да се защитават".........той гледал ли го е този мач?!........ Не знам, с какъв акъл можеш да го кажеш това нещо след такава домакинска загуба да кажеш, че си контролирал играта през цялото време?! Не знам какво да кажа..................
Аз знам поредната комедия в синьо ! Те всеки ден ми оправят настроението. Пускам гонг-а и какво да видя или Гонзо ще е казал нещо, или Батков, или някоя тема във форума на Левски. Абе то е безкрайна забава това

batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
- Ticha
- Контакти:
За мача с Черноморец беше прав, че ги смазаха. Те Черноморец играха антифутбол - с 11 човека отзад и вкараха един случаен гол. Но Лацио не е Черноморец.
А и няма кой да вкарва положенията.

tova ne e levski koito sme sviknali da gledame, tova e otbor voden ot 3- ma negodnici v liceto na radko, batkov i Gonzo! te igraqt v sistema si4ko ili ni6to, e tazi godina 6te izqdat durvoto, nqma da gi ima v top 3 na otborite! evala pravq na otbora na krasi balakov mom4etata se za6titavaha prez celiq ma4 i hop 1:0! tova e rezil za levski, rezil za cqla balgariq
Този път Гонзо се изложи с изказването си, просто се държи абсурдно. Трябва да спре да защитава явни бездарници, за да запази уважението на хората, което все още има 

Свободна нация!
http://www.bars.ucoz.com
http://www.bars.ucoz.com
Ticha написа:За мача с Черноморец беше прав, че ги смазаха. Те Черноморец играха антифутбол - с 11 човека отзад и вкараха един случаен гол. Но Лацио не е Черноморец.А и няма кой да вкарва положенията.
Намери кой да го каже! Те и днес Лацио вкараха 4 случайни гола, Рома също отбелязаха 2 случайни...........гледахме ви продукцията като доставихте такава радост на Своге! Хуманисти сте, не може да ви се отрече!

- Ticha
- Контакти:
kartago написа:Ticha написа:За мача с Черноморец беше прав, че ги смазаха. Те Черноморец играха антифутбол - с 11 човека отзад и вкараха един случаен гол. Но Лацио не е Черноморец.А и няма кой да вкарва положенията.
Намери кой да го каже! Те и днес Лацио вкараха 4 случайни гола, Рома също отбелязаха 2 случайни...........гледахме ви продукцията като доставихте такава радост на Своге! Хуманисти сте, не може да ви се отрече!
Лацио въобще не са вкарали случайни голове. Те си контролираха мача изцяло. Както и Виляреал и ЦСКА и т.н. Докато Черноморец играха 90 минути опълчение, дори и те самите не разбраха как влезе гола. Това каза и Гонзо и само с това съм съгласен с него. А не че отбора играе по-добре. Иначе нас ни остави. Сега обсъждаме друго. И аз се кефя, когато ЦСКА и Левски са надигравани и победени в БГ първенството, но ако не мислиш че Левски тотално са надиграли Черноморец по-добре дай да си говорим за крикет, примерно.

пичове, представяте ли си, ако Левски заиграе зле по критериите на Гонзо, какво чудо ще е...Мани...
Върни се в “Футбол - България”