Спортист (Своге) - Черно море [официална тема]

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Спортист (Своге) - Черно море [официална тема]

Мнениеот ogrizko » 24 сеп 2009 00:35

Интересно ми е какво мислите за този мач дето е след два дни. Дали можем да измъкнем някоя и друга точка от гостуването ни в Своге? Последния мач бяхме уникално зле срещу Миньор.... може би най-слабия ни мач от много време насам. А да не забравяме, че като гости този сезон имаме 2 загуби и 1 равенство. Така че май това наглед лесно гостуване.... май няма да се окаже толкова лесно колкото си мислим. Дали ще успеем да измъкнем поне Х ? :oops: :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Спортист (Своге) - Черно море [официална тема]

Мнениеот ЕМИЛ » 24 сеп 2009 00:55

Равен 1-1 е мача.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 24 сеп 2009 00:59

ЕМИЛ написа:Равен 1-1 е мача.

Брей, ти явно си го гледал вече. Сега ако ми кажеш в кои минути падат головете и кой ги отбелязва.... да мога да заложа в някой от сайтовете за запознанства :mrgreen:
Ще ме е много яд, ако ни изравняват в продължението на мача :roll:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 24 сеп 2009 01:02

Огризко питаш какво мислим за този мач и аз ти отговарям.Това ,че не ти харесва моята прогноза си е твой проблем.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 24 сеп 2009 01:18

ЕМИЛ написа:Огризко питаш какво мислим за този мач и аз ти отговарям.Това ,че не ти харесва моята прогноза си е твой проблем.

Първо, обръщам се най-вече към феновете на Черно море с това питане.... неслучайно темата е пусната в раздел Черно море... и говоря в 1л. мн.ч. - НИЕ :) Ако се числиш към нас..... няма лошо :mrgreen: Никъде не видях да насилвам човека и фена Емил Дренков да отговори на въпроса ми и да се меши между шамарите, които ще възникнат след неговата смела прогноза :lol:
Второ, прогнозата ти не знам чий проблем е, но със сигурност не е мой.... ако такава прогноза ме плаши толкова, май по-добре да не бях пускал тема. Освен това, изненадан съм, че ни даваш Х все пак.... от фен на Левски очаквам повече, да даде прогноза 2:0 за Своге примерно. Всеки си има право на мнение.... и 5:0 да кажеш ми е все тая. На мен просто ми е интересно какво мислят другите (и най-вече феновете на Черно море, щото като се появят други стават само караници обикновено), не правя трагедии от прогнози дето не ми харесват. В крайна сметка и 1000 прогнози да има, мача ще свърши по някакъв определен начин, едни ще познаят, други (като теб надявам се) - не :)
Трето, това с гледането на мача беше шега по-скоро, дано не съм те обидил.... ама едно да кажеш, че мача ЩЕ Е равен.... че мача ЩЕ свърши 1:1 .... а друго е : мача Е равен, мача Е 1:1 ....сякаш 1000% си убеден, че точно така ще свърши и дефакто сякаш вече е свършил по този начин. Но явно закачката беше твърде глупава :mrgreen:

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 24 сеп 2009 03:55

ogrizko написа:
ЕМИЛ написа:Огризко питаш какво мислим за този мач и аз ти отговарям.Това ,че не ти харесва моята прогноза си е твой проблем.

Първо, обръщам се най-вече към феновете на Черно море с това питане.... неслучайно темата е пусната в раздел Черно море... и говоря в 1л. мн.ч. - НИЕ :) Ако се числиш към нас..... няма лошо :mrgreen: Никъде не видях да насилвам човека и фена Емил Дренков да отговори на въпроса ми и да се меши между шамарите, които ще възникнат след неговата смела прогноза :lol:
Второ, прогнозата ти не знам чий проблем е, но със сигурност не е мой.... ако такава прогноза ме плаши толкова, май по-добре да не бях пускал тема. Освен това, изненадан съм, че ни даваш Х все пак.... от фен на Левски очаквам повече, да даде прогноза 2:0 за Своге примерно. Всеки си има право на мнение.... и 5:0 да кажеш ми е все тая. На мен просто ми е интересно какво мислят другите (и най-вече феновете на Черно море, щото като се появят други стават само караници обикновено), не правя трагедии от прогнози дето не ми харесват. В крайна сметка и 1000 прогнози да има, мача ще свърши по някакъв определен начин, едни ще познаят, други (като теб надявам се) - не :)
Трето, това с гледането на мача беше шега по-скоро, дано не съм те обидил.... ама едно да кажеш, че мача ЩЕ Е равен.... че мача ЩЕ свърши 1:1 .... а друго е : мача Е равен, мача Е 1:1 ....сякаш 1000% си убеден, че точно така ще свърши и дефакто сякаш вече е свършил по този начин. Но явно закачката беше твърде глупава :mrgreen:

Недей така може да е източил сумати букмейкарски къщи с неговите прогнози и в момента да пише от къщата си в Дубай, а да идва с частния самолет за мачовете на Левски :lol: :lol: . За справка вижте му прогнозата ЦСКА-Левски :lol: :lol: :lol: Не знам как ще свърши мача, не ме бива много в прогнозите ама да кажем 1:3
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 сеп 2009 10:22

равен ще да е мача поне така мисля :!: :!:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 24 сеп 2009 10:33

1:0 или 2:1 за Своге-вече са домакини,а и Морето тая година сте зле.Ясно е че треньорчето в момента е временен вариант-ще избута до Коледа и след това ще има промени.Така мисля аз.

Потребителски аватар
waFry BSFC
Контакти:

Мнениеот waFry BSFC » 24 сеп 2009 10:51

Надявам се на нещо от сорта на 1:2 но като гледах мача с Миньор направо се отчаях .. Не знам дано се получи по-добре :|
ТИЧА ДО ГРОБ !
Изображение

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 24 сеп 2009 11:59

То ние сме зле,ама вашите отборчета не са по-добре от нас.Вас например още утре трябва да ви извадят от А група за укрити данъци,също и Левски.Зле сме били?Добре,равен в Своге,ще си стоим 6-ти 7-ми,ще чакаме 14-тия кръг във Варна да потрошим чорбата отново и пак да има сълзички в червените очички,а това го можем и ще го направим....щом сме толкова зле няма да имаме абсолютно никакви проблеми с измислените отбори на Левски и ЦСКА,от тях ще си вземем точките,които ще загубим в Своге :arrow:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”