А КОЛОВАТИ С/У КИПЪР
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
А КОЛОВАТИ С/У КИПЪР
АМИ КОЛОВАТИ СРЕЩУ КИПЪР ИГРА 100/СТО/ ПЪТИ ПО-СЛАБО ОТ КОЛКОТО КОТЕВ СРЕЩУ ЧЕРНА ГОРА, ОБАЧЕ НЕГО НЕ ГО СМЕНИХА И НЕ ГО ИЗКАРАХА НЕКАДЪРНИК ВЪПРЕКИ, ЧЕ Е ТОЧНО ТАКЪВ! КОТЕВ БИЛ ВИНОВЕН, ЧЕ СРЕЩУ НЕГО ИЗЛИЗАХА ПО ТРИМА, ЗАЩОТО СТИЛЯН, ПЕЛЕТО И МАНОЛЕВ БЯХА... ХУКНАЛИ ДА ВКАРВАТ ГОЛОВЕ! КОТЕВ НАИСТИНА СБЪРКА 3/ТРИ/ ПАСА, НО ИСТИНАТА, Е ЧЕ ЦЯЛАТА ЗАЩИТА И ОПОРНИТЕ ИГРАХА СЛАБО!
Re: А КОЛОВАТИ С/У КИПЪР
Пич Котев го разминаха ек на ек поне 3 пъти.Да не говорим,че 1 свястно изнасяне на топката не направи.Видя се 2-рото полувреме,че нямахме проблеми в защита ...
-
- Контакти:
mtaraduda написа:Пич Котев го разминаха ек на ек поне 3 пъти.Да не говорим,че 1 свястно изнасяне на топката не направи.Видя се 2-рото полувреме,че нямахме проблеми в защита ...
защото и халфовете вече помагаха в защита! ми той каладзе си вкара 2 гола, но това не означава автоматически, че е некадърник...май
- POPCORN
- Контакти:
Брато знаеш колко ми пука какво мислят за Котев ?В ЦСКА играе и един то най-добрите защитницит в България.Аз си го харесвам, а Мъри да се оправдава само с играчи на ЦСКА не иде!Така, че ако ще го направят най-големият некадърник, за нас феновете на ЦСКА си е уникален!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
-
- Контакти:
POPCORN написа:Брато знаеш колко ми пука какво мислят за Котев ?В ЦСКА играе и един то най-добрите защитницит в България.Аз си го харесвам, а Мъри да се оправдава само с играчи на ЦСКА не иде!Така, че ако ще го направят най-големият некадърник, за нас феновете на ЦСКА си е уникален!
всеки има слаб ден, ебати! това му е първи слаб мач за нац. и айде! аз това казвам, че има хора, които всеки мач са като котев и пак си играят!
POPCORN написа:Брато знаеш колко ми пука какво мислят за Котев ?В ЦСКА играе и един то най-добрите защитницит в България.Аз си го харесвам, а Мъри да се оправдава само с играчи на ЦСКА не иде!Така, че ако ще го направят най-големият некадърник, за нас феновете на ЦСКА си е уникален!
След като в България 80% от отборите излизат със свалени гащи срещу Левски и цска и имат 5-6 атаки за цял мач и аз ще съм най-добрия защитник.
mtaraduda написа:POPCORN написа:Брато знаеш колко ми пука какво мислят за Котев ?В ЦСКА играе и един то най-добрите защитницит в България.Аз си го харесвам, а Мъри да се оправдава само с играчи на ЦСКА не иде!Така, че ако ще го направят най-големият некадърник, за нас феновете на ЦСКА си е уникален!
След като в България 80% от отборите излизат със свалени гащи срещу Левски и цска и имат 5-6 атаки за цял мач и аз ще съм най-добрия защитник.
Ми да те вземат тебе!?
- Blue Monster
- Контакти:
Аз Мъри не съм го чул да казва, че Котев е некадърник. Просто игра мноооого под възможностите си. А сега вие пак нападате Мъри, че се оправдавал с играчи на ЦСКА. Според теб трябваше да го остави до края на мача ли. Айде свалете тези червени очила.

ivo1964 написа:mtaraduda написа:POPCORN написа:Брато знаеш колко ми пука какво мислят за Котев ?В ЦСКА играе и един то най-добрите защитницит в България.Аз си го харесвам, а Мъри да се оправдава само с играчи на ЦСКА не иде!Така, че ако ще го направят най-големият некадърник, за нас феновете на ЦСКА си е уникален!
Ми да те вземат тебе!?
Е ако плащат по толкова що не

-
- Контакти:
Blue Monster написа:POPCORN написа:Брато знаеш колко ми пука какво мислят за Котев ?В ЦСКА играе и един то най-добрите защитницит в България.Аз си го харесвам, а Мъри да се оправдава само с играчи на ЦСКА не иде!Така, че ако ще го направят най-големият некадърник, за нас феновете на ЦСКА си е уникален!
Аз Мъри не съм го чул да казва, че Котев е некадърник. Просто игра мноооого под възможностите си. А сега вие пак нападате Мъри, че се оправдавал с играчи на ЦСКА. Според теб трябваше да го остави до края на мача ли. Айде свалете тези червени очила.![]()
е той каза, че в цска не се играе правилно!това го каза по канал 3!