Тъжни въпроси за младежкия футбол и дублиращите отбори

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

uzunoff
Контакти:

Тъжни въпроси за младежкия футбол и дублиращите отбори

Мнениеот uzunoff » 26 авг 2008 16:01

Томи, вчера докато карах колата си слушах коментарите ти за българския спорт, опимпизма и младите хора в България. Съсем случайно минавах през стадион Тича - Варна и разбрах че има мач. Дублиращите отбори?!? Някой знае ли, че там се играе футбол, някой знае ли крайния резултат??? Говорим си за спорт, за подрастващи, а тъкмо вие трябва да рекламирате и да ОБЯВЯВАТЕ такива спортни мероприятия в които участват подрастващи и полупрофесионалисти. Вчера на стадиона имаше около 300 човека, заслужаваше да бъде гледан от 10 пъти повече. Нито един от моите познати незнаеше, че има такъв мач, иначе биха дошли да наблюдават юношите на отбора. Мача, смея да твърдя, поне не беше по лош от мача между първите отбори и като сложим, че играят млади момчета, които не се състезават за пари - зрелището става пълно!
Въпросите ми са няколко (към Томислав и Гонг.бг) защо не се обръща достатъчно внимание на юношите старша, младша и деца, училищни първенства? Защо никой не знае кога играят тези отбори? Защо говорите, че държавата бездейства когато и вие бездействате? кога запоследно сте предавали мач между юношески отбори? защо не можем да разберем кога, как и какъв е крайния резултат от срещите и/или стартовите състави във гонг.бг?
И последно най,най-гледаното телевизионо време в САЩ (тъй като винаги се стремим да се сравняваме с тях) е Orange ball - студентския - колежански финал по американски футбол; и Final Four - финала на университетите по баскетбол!!! Сълзите и потта в спорта са мерило за себераздаване и воля - при децата ги има във всеки мач. При професионалистите през олимпиада или на финал...
ДА ОТВОРИМ ОЧИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ЗА СПОРТА МЕЖДУ ЮНОШИ И В УЧИЛИЩАТА, а не само да се оплакваме че държавата бездейства. Какво си направил ти за непрофесионалния спорт :!:

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Re: Тъжни въпроси за младежкия футбол и дублиращите отбори

Мнениеот shevchenko » 26 авг 2008 17:31

Просто няма възможност. Дарик радио не могат да огреят навсякъде. Закриха радио Гонг и някои още изискват нещо. Радвайте се на това, което имате, защото и това можеше да го няма. Пък като ви е толкова интересно, напишете някаква информация във форума, резултати.
Изображение

Talic
Контакти:

Мнениеот Talic » 26 авг 2008 18:21

shevchenko написа:Просто няма възможност. Дарик радио не могат да огреят навсякъде. Закриха радио Гонг и някои още изискват нещо. Радвайте се на това, което имате, защото и това можеше да го няма. Пък като ви е толкова интересно, напишете някаква информация във форума, резултати.

Ами то да ти кажа в почти всеки сайт ги има същите неща , само че в ГОНГ пишат повечето истината , а не като другите само лъжи и спекулации и НАЙ-ВЕЧЕ излизат статийте най-бързо в ГОНГ ! Иначе аз съм съгласен с uzunoff ;)
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED

On4e Bon4e
Контакти:

Мнениеот On4e Bon4e » 26 авг 2008 20:36

Uzunoff e prav! Koga igraqt star6ata? Kakva e programata na dubyla? Eto sega iskaraha syob6tenie za Loko PD - CSKA. Predlagam gore vdqsno v saita gong.bg da obqvqvat koga sa tezi ma4ove. Az li4no bih hodil samo na mladeji, aman ot prehvaleni i samozabravili se novobogata64eta. PODKREPQM INICIATIVATA!

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 27 авг 2008 00:38

Идеята е страхотна! Много е тъпо да ми се налага да звъня на познати от отбора за да разбера кога и от колко часа играят дубъла и юношите. Освен това идеята дублите да играят в понеделник и вторник ми се вижда доста глупава, сега е лято и мачовете са от шест, но след една две седмици ще са в пет, как да отида след като съм на работа? Спомням си преди доста години, когато пак имаше дубли, играеха преди мъжете и всичко беше наред. Идеята на БФС да разместят мачовете /А отбора гостува, дубъла домакинства/ е добра, няма седмица без домакински мач, но не е лошо да се помисли дублите също да играят в почивните дни.

Върни се в “Футбол - България”