Здравейте, аз съм фен на ФМ и се чудя как мога да си направя отбора известен. Мн играчи казват че не искат да се join-ат към клуба ми. А им покривам заплатите
Мерси мн
FM: Football Manager
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
FM: Football Manager
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Re: FM
Като правиш пробиви в Европа.
- sven_goran
- Контакти:
- Sleepwalker
- Контакти:
shumnaliq написа:Здравейте, аз съм фен на ФМ и се чудя как мога да си направя отбора известен. Мн играчи казват че не искат да се join-ат към клуба ми. А им покривам заплатите
Мерси мн
Kak се казва играта?Аз също играя една такава,дето по-добрите футболисти не искат да идват в отбора,въпреки, че мога да ги купя и да им плащам заплати.

Уреждай си контроли с големи отбори, така ще имаш повече постъпления и по-нататък ще имаш повече пари за играчи. С малките отбори става трудно. Отначало пробвай да вемаш известни футболисти които са на години (над 33). В Дунав бях взел брата на Александър Хлеб
бях стигнал 1/4 финал в Шампионската лига с Дунав. Вземай добри скаути и треньори (особено за юношите - Youth Coach). В момента съм 2040 година с Бенфика и мачкам наред
Ако има нещо питай, може и ЛС за да не отваряш теми
Успех
П.С.: Колегата по-горе правилно каза, че с пробив в евротурнирите шанса за това се увеличава

П.С.: Колегата по-горе правилно каза, че с пробив в евротурнирите шанса за това се увеличава

Sleepwalker написа:shumnaliq написа:Здравейте, аз съм фен на ФМ и се чудя как мога да си направя отбора известен. Мн играчи казват че не искат да се join-ат към клуба ми. А им покривам заплатите
Мерси мн
Kak се казва играта?Аз също играя една такава,дето по-добрите футболисти не искат да идват в отбора,въпреки, че мога да ги купя и да им плащам заплати.
Football Manager се казва

Най-добрата игра, като сега класирах България на СП 2010 

Davidcho написа:Най-добрата игра, като сега класирах България на СП 2010
Ебати как не са те направили тебе треньор...

А някой знае ли какво става с CM 2009? До колкото ми е известно, CM 2008 е последната версия на тази игра. До колкото знам компаниите създатели на тази игра имат някакви проблеми по между си....
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
Върни се в “Игри и забавления”