Ще дават ли немското първенство или не !!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- storm
- Контакти:
Ще дават ли немското първенство или не !!!
Искам да разбера ще дават ли немското първенство ,всеки мълчи.То не стига че и френското спряха ами ся и немоското не се знае
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Re: Ще дават ли немското първенство или не !!!
Mnogo qsno 4e go davat.To ostava6e i da ne go izlu4vat a frenskoto ne sa go spirali - oburkal si se neshto 

Евроком България 

abe mnogo ste tapi frenskoto e sprqno a za nemskoto se pregovarq
[quote="armeec75"]abe mnogo ste tapi frenskoto e sprqno a za nemskoto se pregovarq[/quote
Ti piqn li si?
Ti piqn li si?
Човекът по-горе ви е казал -евроком България...Мисля, че първия мач на Байерн го даваха.
kade go davaha be maloymnik
Е то за малоумен армеец като тебе не се учудвам, че не си разбрал, че са го давали.
Влез в страницата на телевизията и виж програмата им. Ще видиш, че доста на широко рекламират излъчването на Бундеслигата.
Утре също има мач от 21.30 ( както миналата седмица, когато даваха Байерн). Да не кажеш после , че и него не са давали.
Влез в страницата на телевизията и виж програмата им. Ще видиш, че доста на широко рекламират излъчването на Бундеслигата.
Утре също има мач от 21.30 ( както миналата седмица, когато даваха Байерн). Да не кажеш после , че и него не са давали.

barri
айде умно говедо дай ми точния адрес на страницата и ми кажи в кой край на екрана се намира рекламата че дават бундеслигата.защото аз влязох и няма и помен за нея.а програмата за петък и събота я няма.защо малоумно рогато шибано същество пишеш като не си влизал.и защо ми казваш че са давали байерн хамбургер като лично аз в петък си пусках два пъти еврком и нямаше нищо.и след това с събота от 16.30.недей да обиждаш на клубна основа кой колко е тъп защото за тебе е очевадно колко смотан си.
ВЪН РАСИСТИТЕ ОТ "БЪЛГАРСКА АРМИЯ"!!!
айде умно говедо дай ми точния адрес на страницата и ми кажи в кой край на екрана се намира рекламата че дават бундеслигата.защото аз влязох и няма и помен за нея.а програмата за петък и събота я няма.защо малоумно рогато шибано същество пишеш като не си влизал.и защо ми казваш че са давали байерн хамбургер като лично аз в петък си пусках два пъти еврком и нямаше нищо.и след това с събота от 16.30.недей да обиждаш на клубна основа кой колко е тъп защото за тебе е очевадно колко смотан си.
ВЪН РАСИСТИТЕ ОТ "БЪЛГАРСКА АРМИЯ"!!!
Потвърждавам и аз миналият уикенд нямаше никаква Бундеслига по Евроком БГ, нитоюпо друг
БГ канал а в програмата им за следващите дни в Телеманияк проверих също нищо а Френско
по Диема2 също няма.
БГ канал а в програмата им за следващите дни в Телеманияк проверих също нищо а Френско
по Диема2 също няма.