Класиране "А" група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Класиране "А" група
Напълно възможно е да сметнете,че не е толкова важен този въпрос,но на мен ми е интересно по какъв начин и на какъв принцип се прави класирането в А група към момента. Не намирам логика Левски да е пред ЦСКА и Литекс, като са с една и съща голова разлика и точки. Няма ли да е по добре при това положение да е на азбучен принцип или на база на това кой е записал резултат първи...а и на някаква друга логика?
- iisskkrreenn
- Контакти:
Re: Класиране "А" група
Пий един валериан и лягай спокоен.

Едни и същи боклуци,от различни села. Едните от ЛеФски,другите от ЦСКА....

[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]

[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]
А ти къде видя ,че Левски е пред ЦСКА и Литекс в класирането?Признавам днес не съм чел вестници.
SassuWunnu написа:Напълно възможно е да сметнете,че не е толкова важен този въпрос,но на мен ми е интересно по какъв начин и на какъв принцип се прави класирането в А група към момента. Не намирам логика Левски да е пред ЦСКА и Литекс, като са с една и съща голова разлика и точки. Няма ли да е по добре при това положение да е на азбучен принцип или на база на това кой е записал резултат първи...а и на някаква друга логика?
Много си прав но по принцип ЦСКА и ЛИТЕКС трябва да са пред ЛЕВСКИ заради 5-те си чисти гола на чужд терен НЕЗНА КОЙ ТАПАК Е ЛЕПНАЛ ЛЕВСКИ на 1-во място в момента
но при всички случай няма смисал да се преправя все пак е 1-ви кръг само а фо 30 има още цели 29

- modor
- Контакти:
Има ли значение.
Важното е че Левски
пак ще е шампион.
Важното е че Левски
пак ще е шампион.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Нормално е при създалата се ситуация на първо място да бъде поставен шампиона и носител на суперкупата на страната!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
megagrym написа:SassuWunnu написа:Напълно възможно е да сметнете,че не е толкова важен този въпрос,но на мен ми е интересно по какъв начин и на какъв принцип се прави класирането в А група към момента. Не намирам логика Левски да е пред ЦСКА и Литекс, като са с една и съща голова разлика и точки. Няма ли да е по добре при това положение да е на азбучен принцип или на база на това кой е записал резултат първи...а и на някаква друга логика?
Много си прав но по принцип ЦСКА и ЛИТЕКС трябва да са пред ЛЕВСКИ заради 5-те си чисти гола на чужд терен НЕЗНА КОЙ ТАПАК Е ЛЕПНАЛ ЛЕВСКИ на 1-во място в момента
но при всички случай няма смисал да се преправя все пак е 1-ви кръг само а фо 30 има още цели 29
При равни голови разлики се гледат картони. Чужд и свой терен може да се гледа само по някой вътрешен правилник на армията.
[quote="megagrym"]
Много си прав но по принцип ЦСКА и ЛИТЕКС трябва да са пред ЛЕВСКИ заради 5-те си чисти гола на чужд терен
Съгласен съм с теб
Много си прав но по принцип ЦСКА и ЛИТЕКС трябва да са пред ЛЕВСКИ заради 5-те си чисти гола на чужд терен
Съгласен съм с теб
- to6kata1912
Итересно как Левски са първи, а локо последни??? аз поне не си спомням да са играли
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!
- The_Scientist
modor написа:Има ли значение.
Важното е че Левски
пак ще е шампион.
Да,някой ден,след милиарди години и това е възможно да се случи.
Върни се в “Футбол - България”