Мнениеот Ross_ty » 17 авг 2025 21:20
Днес направо не знам какво гледах, супер слаб Лудогорец, който едвам се движи по терена, с един липсващ футболист както винаги - Биле. Такива мачове ще има много, 90% от БГ отборите ще играят така срещу нас, за съжаление нивото на БГ футбола е такова. Но това не трябва да ни оправдава - чакам Мота да се "развихри" стратегически, но така и няма да го дочакам - той за мен е посредствен треньор, както и централния му нападател Биле - и двамата трябва да си ходят. С тази игра македонците ще ни отупат. Досега имахме късмет, но това вече приключи, трябва да се играе и да се побеждава. Генчев изигра мача стратегически, знаейки колко може отборът му - и си взе точката. Така ще направят треньорите на останалите отбори и ще си вземат равните мачове, ако имат и късмет може и да ни победят. Не знам къде ни е спортния директор да коментира темата със слабата игра на отбора и колко време ще му дадат на Мота. За мен ако не успее да ни вкара в Лига Европа би трябвало да си ходи - това е. Спас ни пожали днес, а не трябваше :(