slash1912 написа:За Ювентус е по-добре тоя мач изобщо да не се играе.Трудно им е без да им дадат дузпа да вкарат гол,какво остава за три.
Голяма вражда си спретнахте с ювентинците.
Въпреки че много вероятно Каземиро да играе като централен защитник, ако изпуснат три гола аванс, това би било върха на сладоледа този сезон.
Вероятността е доста малка, но теоретично е напълно възможна. Гол в началото на мача и такъв в края на полувремето може да изнерви доста обстановката.
Понякога стават чудеса във футбола, но твърде рядко... та си мисля, айде този случай да не е от редките... Мисля че самочувствието, опита и техниката ще са способни да се справят и с втория мач, въпреки импровизираната отбрана.
Интересно е дали Зидан ще тръгне да убива ритъма на двубоя още в началото- с продължително разиграване на топката в сравнително бавно темпо, с пасове на късо разстояние, и как би реагирал Алегри на такъв подход?
Вероятно Бензема ще е титуляр и ще играе повече като атакуващ полузащитник, отколкото като нападател. Крайните защитници Марсело и Карвахал играха тежък двубой срещу Атлетико и ми се струва, че няма да са чак толкова активни, поне в началото на мача, но все пак, в ШЛ и нагласата е различна и адреналина по-висок.
Май се очертава средна линия- Кроос, Модрич, Иско... Васкес или Асенсио? И двамата хвърлиха доста сили в мача с Атлетико, но първия е по-опитен и работоспособен играч. А дали Кова няма да намери място на терена вместо някой от двамата...още повече че той единствен се доближава до понятието опорен полузащитник. Включване на Тео, Йоренте или Себайос би бил доста изненадващ ход. За първите двама би се намерило очевидно логично обяснение,но ми се струва, че Зидан няма да рискува толкова много.