Гонзо: Играхме правилно, видях много хубави неща

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Гонзо: Играхме правилно, видях много хубави неща

Мнениеот ros » 29 юли 2009 09:20

Вчера изказването на Гонзо ме втрещи:"Играхме правилно, видях много хубави неща". Явно ръководителите на БГ отборите наистина ни мислят за глупаци. И Любо Пенев ни обяснява как отбора играе правилно... Споделете и вие ли мислите като тях
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

THE G.A.M.E

Re: Гонзо: Играхме правилно, видях много хубави неща

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 юли 2009 09:23

Колкото и да уважавам Гонзо......няма как да не спомена, че явно е гледал някой друг мач !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
sasho1977

Мнениеот sasho1977 » 29 юли 2009 09:26

Може да са имали впредвид, че са играли правилно на белот преди мача, с тази игра и техните дни са преброени в Левски!!! Безидеините,сакати и уморени, един точен пас не се видя! А пък Йовов няма място дори и в дубала. Дано Жо да се оправи по-бързо, че иначе ни чака срам, и то голям!!!

Потребителски аватар
Never_Mind
Контакти:

Мнениеот Never_Mind » 29 юли 2009 09:31

Да,първите 30 минути играха правилно. После - нищо не играха. Не знам само от къде ги имаме такива "таланти" в отбора. От едновремешния Йовов май само фамилията му е останала. Не го видях един футболист да преодолее на крилото, може и друг мач да съм гледал, не знам...Стана известен с гола си срещу Бартез - назоваха го Бижутера. Ако тоя е Бижутер,аз не знам на Тиери Анри сигурно Шедьовъра трябваше да му викат, дето е набутал десетки такива. Както беше казал Томислав преди години за Пантич - разликата между добрите и големите футболисти е в успеваемостта. А Йовов определено в тази си форма не е от тези два типа. Не знам за вас , но аз вчера наблюдавах един безидеен и посредствен Левски...

boji_levski
Контакти:

Мнениеот boji_levski » 29 юли 2009 09:33

това не е този Левски,който аз искам да гледам.Отзад за 0:0 напред каквото стане.Нищо че съм левскар това ако бе6е цска вчера ще6е да си бие 2:0 и да не мисли изобщо за реван6а :|

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 29 юли 2009 09:35

Според мен е хубаво да се каже ясно, че отборите ни не са чак такава класа, както ние си мислим и със заравяне на главите те по-добре няма да играят. Това, че Гонзо твърди че дузпа е нямало, няма да направи отбора по уверен в силите си. Давам примера с новия директор на Левски, защото все още ЦСКА не са изиграли своя мач. Искрено се надявам да не изглеждат така, както сините вчера, но още повече искам ако спортотехническия щаб вижда грешки да ги казва и отстранява. само така ще намалеят проблемите.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
daniel8cska
Контакти:

Мнениеот daniel8cska » 29 юли 2009 09:35

Съдията маи игра наи-силно в полза на Левски,Рабех направи опит за убийство в нак. поле. И в ЦСКА и в Левски трябва да слезат на земята ина4е ще има голям срам срещу Баку и Дери.

koi4i

Мнениеот koi4i » 29 юли 2009 09:37

Докато имаха сили играха хубаво.На мен ми хареса пресата по целия терен.Ама след кат издъхнаха ...
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 29 юли 2009 09:39

Абе играха на едно средно ниво.Нито много добре,нито много зле.
Тва са ни възможностите,някои наистина не мога да ги разбера,в Азербайджан много по-реномирани отбори от Левски също не са побеждавали,пък не е имало такова реване...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 29 юли 2009 09:42

koi4i написа:Докато имаха сили играха хубаво.На мен ми хареса пресата по целия терен.Ама след кат издъхнаха ...

Ако са пресирали 85 мин и само 5 не съм съгласен, но при такава очевидна липса на идея как да се стигне до вратата.... Не може да очакваме че с 30 мин игра за 0 на 0 и после нищо, отборите ни ще продължават

Върни се в “Футбол - България”