Разтежене ли е ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kryvopieca
Контакти:

Разтежене ли е ?

Мнениеот kryvopieca » 29 сеп 2015 16:19

Играя футбол, онзи ден се контузих по време на мача, по принцип доега не се бях контузвал тялото ми е здраво и издръжливо, но онзи ден към 15 тата минута усетих в лявото бедро, че съм на път да разтегна..ако може да го обясня...не бях разтегнал, но усещах, че ако продължа ще се случи...а можех да си играя нормално и да си тичам...изкарах до полувремето и си бях ок и си викам ще издържа и до края на мача, обаче към 60 тата мин при 1 спринт се чу леко прискърцване(нещо такова) в бедрото и останах на място, болката е все 1 е разтежение...като не ходя не ме боли, а като ходя не е силна болката, но се усеща...шанс да тичам няма...предполагам не съм скъсал нищо, щото ако съм скъсал мускул ще боли повече и като съм в покой пак би тябвало да ме боли...на лекари не ми се ходи щото на тях не може да се разчита гледат само да ни вземат парите, а за разтеженията съм чул, че при почивка минават от само себе си 2-3 седмици....дали това, което описах ви прилича на разтежение ? :roll:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Разтежене ли е ?

Мнениеот diplomat » 29 сеп 2015 16:26

kryvopieca написа:Играя футбол, онзи ден се контузих по време на мача, по принцип доега не се бях контузвал тялото ми е здраво и издръжливо

:mrgreen: :mrgreen:

Растеж е. Не е ли? :lol:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 29 сеп 2015 16:27

Някоя жила ти се е обърнала .Опитай се прекопаеш градинката пред блока като натискаш лопатата с въпросния крак .Ако те боли потърси Мишо Илиев (доктора на националните ) .Ако не те боли продължи да копаеш .

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 29 сеп 2015 16:28

Почнаха ебавките... :mrgreen:

П.П. Разтегнал си, 3 седмици без никакво натоварване и ще си готов да цъкаш пак ;) (така мисля)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 29 сеп 2015 16:29

на лекари не ми се ходи щото на тях не може да се разчита

Дотук четох.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 сеп 2015 16:33

Звънни на Ева, бе. Тя сега не е заета. На нея може да се вярва, виж как целия състав на "Челси" тъжи за нея и не му се играе.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 29 сеп 2015 16:36

luxorus написа:
на лекари не ми се ходи щото на тях не може да се разчита

Дотук четох.

"Лекарите са враг на народа"- Йосиф Висарионович Джугашвили.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 сеп 2015 16:44

[offtopic]...се чу леко прискърцване(нещо такова) в бедрото...[/offtopic]
:shock: Ти случайно да не си Робокоп?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 29 сеп 2015 16:47

TristaNNN написа:[offtopic]...се чу леко прискърцване(нещо такова) в бедрото...[/offtopic]
:shock: Ти случайно да не си Робокоп?

:mrgreen: :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Lovech2000
Контакти:

Мнениеот Lovech2000 » 29 сеп 2015 16:58

Не знам дали си скъсал мускул, ама учебника по български език със сигурност е скъсан. :roll:
А изречението за лекарите доказва тоталната липса на умствен багаж. Хубавото е поне, че глава няма да те боли никога. Бий повече главички, а не ритай - няма как да си контузиш така. :mrgreen:

Върни се в “Кошче за отпадъци”