Удареният от Шийлдс барман отказва пътуване до Англия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hide_and_seek

Удареният от Шийлдс барман отказва пътуване до Англия

Мнениеот hide_and_seek » 08 юли 2009 09:58

Барманът Мартин Георгиев, който стана жертва на английския футболен запалянко Майкъл Шийлдс, е отказал безплатен билет до Лондон. Пътуването му било предложено от представители на ITV, които дойдоха в България, за да заснемат кадри. Техните нови репортажи са заради помилването, което е поискано за хулигана.

“Не искам да пътувам до Англия, защото не знам как могат да манипулират изказванията ми. Всичко за мен е приключило и българският съд си свърши работата. Сега искам аз и семейството ми да бъдем оставени на мира. Това казвам и на всички представители на английски медии, които ме търсят”, каза Мартин Георгиев.

Той живее във Варна и работи в магазин за електроуреди. След сблъсъка с английските запалянковци през 2005 година, няколко операции и тежки години на възстановяване Мартин не желае повече да застава зад бара.

Според адвоката на Мартин Георгиев - Веселин Запрянов, в Англия наказанията срещу противообществените прояви на запалянковците са много строги и държавата съблюдава тяхното изпълнение. Например забраната за посещаване на мач на определен отбор не е пожелателна, както в България, изтъкна Запрянов. В Англия наказаните фенове са длъжни половин час преди началото на мача да се явят в полицейския участък и да престоят там до края на срещата.

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Re: Удареният от Шийлдс барман отказва пътуване до Англия

Мнениеот venitos » 08 юли 2009 11:36

Не можах да разбера за какво са го поканили!!! Каква работа има Мартин там и вообще защо го търсят долните английски журналисти!!! Оставете момчето на мира!!! Възпитайте си простото население, че такива олигофрени като този Шийлдс . . . . .ДА НЯМА!!!!!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Re: Удареният от Шийлдс барман отказва пътуване до Англия

Мнениеот Kotzata » 08 юли 2009 11:50

venitos написа:Не можах да разбера за какво са го поканили!!! Каква работа има Мартин там и вообще защо го търсят долните английски журналисти!!! Оставете момчето на мира!!! Възпитайте си простото население, че такива олигофрени като този Шийлдс . . . . .ДА НЯМА!!!!!

Как защо го канят?За да го притискат да каже нещо, което може да се извърти по някакъв начин или да му прости пред камери и така по лесто да го пуснат онзи хулиган!НЕ!Да гние там!Нашите мед.сестри в Либия 8 години ги влачиха в затворите на Либия за нещо, което почти сигурно не са направили, а сега искат виновния да си излезе с 3 години излежани! :evil:

Върни се в “Свободна зона”