МЕГАСКАНДАЛ: Напусна шефа на ДЮШ изгонен от Гиговщината

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

МЕГАСКАНДАЛ: Напусна шефа на ДЮШ изгонен от Гиговщината

Мнениеот Pride » 11 авг 2014 07:34

Изображение

Директорът на Детско-юношеската школа на Локомотив (София) Ивайло Аспарухов беше потърсен от БТА, за да разкаже какви са плановете за работа при малките железничари и дали има някакви промени. Оказа се обаче, че от 1-и август Аспарухов вече не заема тази позиция, тъй като е прекратил едностранно договора си и разказа в детайли причините.

"От 1 август не съм на директор на школата на Локомотив, защото прекратих едностранно договора си. Причините са две. Първата е, че от шест месеца не съм получавал заплати, което само по себе си е достатъчно основание. И втората причина е, че от една година съм на този пост, но не съм усетил никаква подкрепа в моите идеи, никакво съдействие и не виждам единомислие от страна на изпълнителния директор Георги Марков и техническия директор Кристиян Добрев, коментира Аспарухов. Той се учуди как така в Локомотив няма финансови проблеми, според Кристиян Добрев, след като и той, и треньорите в школата на клуба не са получили заплатите си.

"За първия отбор не мога да говоря. Но или Кристиян Добрев прави мили очи на президента, или смята, че ако той си е взел заплатите, това се отнася за всички. Вече информирах изпълнителния директор, че искам да си получа дължимото. Имат определен срок, който се надявам да спазят. Защото не искам да стигам до съд с родния си клуб".

Само за една година начело на школата Аспарухов увеличи и бройката на децата, които тренират там, а и двата набора - 1995 и 1997, спечелиха промоции за Елитните групи. "Изключително съм благодарен на всички треньори, които си свършиха работата и спечелиха тези класирания, както и на отборите в градските групи. Привлякох доктор за школата и кондиционен треньор за школата, които са ми приятели, но те също не са получили нито лев за половин година и сега ми е неудобно да ги гледам в очите, защото излиза, че съм ги подвел. "Или хората над мене не са доволни от работата ми и затова не плащат, или пък смятат, че децата не са важни. Но те трябва да знаят, че няма голям клуб в света, който да е ...
http://lokosf.info/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D ... 1%82%D0%B0

В цялото интервю става ясно, че школата вървеше на мускулите и желанието на работещите в нея. Гигов тотално я е отсвирил. Дори широко обявеното че всички приходи от билети и карти ще са за нея е лъжа. Последният месец приходите са поне 20000 лв. ако са в школата няма как да няма топки и един читав тренировъчен терен в спортния комплекс. Стигнахме до парадокса юношите до 17 години да домакинстват в Царско село :oops:
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Re: МЕГАСКАНДАЛ: Напусна шефа на ДЮШ изгонен от Гиговщината

Мнениеот парци » 11 авг 2014 08:21

Кичо се обясняваше оня ден, че бил хванал Михайлов от 40 лв. да му отчита 20 и затова го били уволнили. Но дали/или - истината е някъде там. Фактите са, че базата и екипировката в школата са под какъвто и да било минимум, а резултатите се виждат с просто око.
Изображение

Потребителски аватар
blague
Контакти:

Мнениеот blague » 11 авг 2014 10:28

Преди време съм чувал за славната школа на Локомотив София. Колко отбора с юноши имаха, как трудно се влиза в школата да се тренира. Това беше около 1996-1998 година. Как били на много високо ниво.
Сега нищо.
Трябва нещо да се промени и не говорим само за Локо София, за всичките клубове!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 11 авг 2014 11:27

Гиговщината продължи достатъчно дълго и за това е ваш ред да си изгоните президента !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
еm4о65
Контакти:

Мнениеот еm4о65 » 11 авг 2014 11:34

В локото е пълен батак с юношите от много време,там децта нямат бъдеще.
За жалост аз го разбрах късно :mrgreen:
Има,има истина една тя е само,само ЦСКА

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 11 авг 2014 13:14

Кристиян Добрев да подава оставка, за чеп за зеле не става тоя гиговист :x
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 11 авг 2014 19:55

favaca8888 написа:Кристиян Добрев да подава оставка, за чеп за зеле не става тоя гиговист :x

Кр.Добрев държеше един рекорд в книгата на Гинес, за най-слаб играч в отбора- каптан!

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 14 авг 2014 08:13

Марков отговори в стил той краде и ще има дело от Аспарухов.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Върни се в “Локо София”