Майката на Христо Стоичков доведе нова звезда в „Ботев". Леля Пенка Стоичкова гарантира за качествата на младока Краси Иванов. "Страхотно момче е", отсече Пенка.
Госпожа Стоичкова изгледа от пистата първата тренировка на канарчетата" след ваканцията. Леля Пенка бе единствената приятна изненада на старта на подготовката на "канарчетата". Полиция пази тренировката на стадиона край Бирената фабрика от 30-ината омърлушени фенове пред централния вход на "Христо Ботев".
22 футболисти почнаха при треньорите Петър Пенчев и Иван Кочев. Повечето от тях са млади играчи. Вратарят Лилчо Арсов пропусна първото занимание. Не се яви нито един от чужденците в тима.
Аржентинецът Мауро Алегре, чийто договор с Ботев изтече, се прибра в родината си.
Нигериецът Омониго Темиле, ганаецът Ерик Кабу и камерунецът Алфред Мапока също са в родните си страни.
"Другата седмица чакаме да се приберат чужденците", обясни Петър Пенчев. Той обаче категорично отказа да говори за лятната подготовка и финансовия хаос в отбора.
"Новият треньор ще решава", отбиваше въпросите Пенчев.
Майката на Стоичков доведе футболист в „Ботев”
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red_champions
Re: Майката на Стоичков доведе футболист в „Ботев”
имше вече такава тема
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
Пенка Стоичкова поиска треньорски пост в Ботев
Пенка Стоичкова поиска треньорски пост в Ботев
Леля Пенка е сигурна, че може да вкара тима на Ботев в правия път.
понеделник, 29 юни 2009 г.
Най-известната футболна майка в България поиска треньорския пост в Ботев. "Дават ми този отбор и го правя машина
. Стига да ми осигурят 600 лева заплата", отсече Пенка Стоичкова на първата тренировка на "жълто-черните" днес. Не са разбра дали леля Пенка говори сериозно или не.
"Имам опит", каза на майтап майката на Христо Стоичков. Леля Пенка изгледа цялата тренировка на "канарчетата". След края й си побъбри дружески с треньорите Петър Пенчев и Иван кочев. Родителката на Ицо никога не е крила пристрастията си към Ботев.
Така не се бях забавлявал отдавна,от съгражданите к'во ли да не очаква човек
Леля Пенка е сигурна, че може да вкара тима на Ботев в правия път.
понеделник, 29 юни 2009 г.
Най-известната футболна майка в България поиска треньорския пост в Ботев. "Дават ми този отбор и го правя машина

"Имам опит", каза на майтап майката на Христо Стоичков. Леля Пенка изгледа цялата тренировка на "канарчетата". След края й си побъбри дружески с треньорите Петър Пенчев и Иван кочев. Родителката на Ицо никога не е крила пристрастията си към Ботев.
Така не се бях забавлявал отдавна,от съгражданите к'во ли да не очаква човек

Re: Пенка Стоичкова поиска треньорски пост в Ботев
T'ва ще е някакъв майтап? 

lelio penke ,dobre doshla si v botev 

Masaba написа:T'ва ще е някакъв майтап?
Самата истина си е.

Абе мама ви д*йба буферска проста, може ли да не я пускате за 3-ти път тая тема?
По-голям майтап от циганския ви отбор начело с Айран Садъков няма !
ivo77 написа:Абе мама ви д*йба буферска проста, може ли да не я пускате за 3-ти път тая тема?
самият факт ,че понякакъв начин тая жена се свързва с Ботев е гавра с клуба.Затова канарите ,преди да напсувате някой помислете

- емо73канар
- Контакти:
Иво оспокой топката,няма нужда от излишни нерви ,нека си пускат темите ,сега им се е паднало.

- rump_shaker
- Контакти:
bambam написа:Така не се бях забавлявал отдавна,от съгражданите к'во ли да не очаква човек
Абе и ти си забавен. Ма толкоз забавен та чак смешен. Аре бегай от тука черен